merhaba canım.. evet zeynepi bende merak ettim ama pınar açıkladı sağolsun..Merhaba kızlar,
Herkese iyi pazarlar...
Geçmişi okudum zeynepb arkadaşımızda yazmamış kaç gündür, plasentasıyla ilgili bi problemi vardı yanlış hatırlamıyorsam...Zeynebpten haberi olan var mı?
at inşallaaaaaaaahhhhhhh.....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:evet zehra cnm 3 hafta var aramizda insallah senden sonra patir patir dogururuz vala seda diyo hani catir catir diye kaydirigubbakcemile3
Merhaba sanada iyi pazarlar.
zeynep babaannesine gidip kalacaktı bi kaç günlüğüne bugün dönmesi lazım canım.plasentası yukarı çıkmıştı biraz dr'u böyle devam ederse normal doğum yapabilirsin demiş.bi yaramazlığı yoktu anlayacağın zeynep arkadaşımızın.
sanada canııııııııımmmmmopuyorumnanaktaniyi akşamlar hepinizeee.
buyrunnnnnnnnn iyi akşamlar sanadaa nasılsın....hepinize iyi akşamlar kızlar
caneylom hepinize iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar hepinizeee.
evet inşallah azaldı zaman :sm_cool: yok canım bana olmadı akıntımda çoğalmadıZeh canım ismin Zehra galiba epeyde bi azalmış zamanın canım ne güzel...:asigim:
Ya senin epey azalmış diye sana sorim dedim,taharet alırken tuvalet kağıdında toplu iğne kafası kadar kan görüyorum iki kere oldu bu...Vakit yaklaştıkça böyle şeyler olabilir demişti devlet hastanesindeki doktor tetkikleri yaptıktan sonra..Sende de oluyor mu akıntı çoğalmasıyla birlikte??
ya tabi öyle valla! onlar olmasa napariz kimbilir! gerci benim annem türkiyede ama insallah dogumuma gelcek ! 19 gün sonra ! ayy günler birtürlü gecmek bilmiyor! okadar ay gecti ama su 19 gün gecmek bilmio sankieyvahedigeldismileselam kızlar
bugün annem geldi merak etmiş son hazırlıları neler yaptık diye
içi rahat etti gitti anneler bi başka ya Allah başımızdan eksik etmesin onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?