2010 Şubat Anneleri

ya tabi öyle valla! onlar olmasa napariz kimbilir! gerci benim annem türkiyede ama insallah dogumuma gelcek ! 19 gün sonra ! ayy günler birtürlü gecmek bilmiyor! okadar ay gecti ama su 19 gün gecmek bilmio sankieyvahedigeldismile

inş. canım hayırlısıyla gelir inş. anneciğin
geçiyo valla günler öyle böyle az daha sabır

Ayy evet Duygucum yaaa. Senin yaraların nasıl oldu
SAGOO CANIM COK SÜKÜR yavas yavas geciyo. kabuklari kavladi iste tek tük kaldi aslinda onlarda giderde bebis karnimda hareket ettikce karnim geriliyo dolayisiyla yaralarin arasi acilip kaniyo e dolayisiyla tekrar yara bagliyo ama bunada sükür ya! bu arada BITANESIIIIII hosgeldinnnn!

canım senindemi göbişte yara oldu şimdi okudum
benimde kaşıntı var bi haftadır bakalım dr pomad verdi inş. iyi gelir çok kötü kaşıntı
geçmiş olsun sanada

Neden ki canım.Hayırdır
yaaa nebileyimmm TR DE olmak isterdim! annemin babamin yaninda! canim sikildiginda agladigimda basimi onlarin omzuna yaslamak aglamak! hamilelik haberimi aldigimda sevincimi onlara sarilarak paylasmak! annemin kokusuna ihtiyacim oldugunda onun dösünde uyumak! daha varda canimmm varrrr istee yaaa:1no2: ama coksükürr esimi cok seviyorum ve cokta rahatimm ama annenin babanin yeri bi baskaaa yaaa

BİDE DUYGUSUZ DUYGU DİYOSUN KENDİNE
ÇOK DUYGULU GÖRDÜM SENİ CANIM Şeniz
HERŞEYİN HAYIRLISI CANIM ÜZÜLME EŞİN VAR YANINDA
BİDE BEBİŞİN VAR ALLAH ONLARI BAŞINDAN YANINDAN EKSİK ETMESİN :Saruboceq:

yok aslinda cok duyguluyumdur! evlendigim günden bugüne dek daha tekbir slow parca dinlemedim dinleyemedim! bayramlarda normal zamanlarda bi Allah bilir benim yalnizligimi bide ben! kac kez sarjim bitiyo deyip telefonu kapattigimi bilirim! herkesi toplanmis msn basinda görürken kac defa internete baglaniyorum deyip kapatip günlerce agladigimi bilirim! geceleri kac defa hickiriklarla agladigimi rüyamda anneme sarilipta gözlerimi actigim zaman birrüya oldugunu farkeettigimde bogazima dügümlenen o aci! nebileyim iste agladigimda annemin babamin yaninda olup neoldu kizim deyip biraz naz yapmak isterdim ! bilmem cok seymi istiyorum ama istiyorum yinede cok ariyorummm,,,,, amannnnn neysee yine bana geliyolarr baska konuya gecelimm eyvahedigeldismile

duygucum geçmiş olsun, ben gözden kaçırdım herhalde haberi, çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir göbüşün inşallah

taze anneler çoğalmış darısı bize artık zaman iyice daraldı allah hepimize kolylık versin

uyuyamayan varmı kızlar nasılsınız
iki gündür giremedim misafirim vardı
offff çok sinirliyim moralim bozuk bu gece uzun olucak anlaşılan

ay uyku tutmadı gene beni gece gece doğum hikayeleri okudum
iyice gaza geldim hihoyyyt

maviyeşil ne oldu canım hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…