ya tabi öyle valla! onlar olmasa napariz kimbilir! gerci benim annem türkiyede ama insallah dogumuma gelcek ! 19 gün sonra ! ayy günler birtürlü gecmek bilmiyor! okadar ay gecti ama su 19 gün gecmek bilmio sankieyvahedigeldismile
SAGOO CANIM COK SÜKÜR yavas yavas geciyo. kabuklari kavladi iste tek tük kaldi aslinda onlarda giderde bebis karnimda hareket ettikce karnim geriliyo dolayisiyla yaralarin arasi acilip kaniyo e dolayisiyla tekrar yara bagliyo ama bunada sükür ya! bu arada BITANESIIIIII hosgeldinnnn!Ayy evet Duygucum yaaa. Senin yaraların nasıl oldu
SAGOO CANIM COK SÜKÜR yavas yavas geciyo. kabuklari kavladi iste tek tük kaldi aslinda onlarda giderde bebis karnimda hareket ettikce karnim geriliyo dolayisiyla yaralarin arasi acilip kaniyo e dolayisiyla tekrar yara bagliyo ama bunada sükür ya! bu arada BITANESIIIIII hosgeldinnnn!
almanyadayim canim.... malesefffffffffff mafoldumbenDuygu sen hangi ülkedesin
yaaa nebileyimmm TR DE olmak isterdim! annemin babamin yaninda! canim sikildiginda agladigimda basimi onlarin omzuna yaslamak aglamak! hamilelik haberimi aldigimda sevincimi onlara sarilarak paylasmak! annemin kokusuna ihtiyacim oldugunda onun dösünde uyumak! daha varda canimmm varrrr istee yaaa:1no2: ama coksükürr esimi cok seviyorum ve cokta rahatimm ama annenin babanin yeri bi baskaaa yaaaNeden ki canım.Hayırdır
yaaa nebileyimmm TR DE olmak isterdim! annemin babamin yaninda! canim sikildiginda agladigimda basimi onlarin omzuna yaslamak aglamak! hamilelik haberimi aldigimda sevincimi onlara sarilarak paylasmak! annemin kokusuna ihtiyacim oldugunda onun dösünde uyumak! daha varda canimmm varrrr istee yaaa:1no2: ama coksükürr esimi cok seviyorum ve cokta rahatimm ama annenin babanin yeri bi baskaaa yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?