2010 Şubat Anneleri

Kızlar ağrısız doğum diye bir site var orayı okuyorum bende 2 gündür doğum hikayeleri var bi r anestezi doktorunun sitesi ama biraz olsun endişelerinm hafifledi sizde bi bakın isterseniz

selm kizlar nasilsiniz hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun insalah bebisleri zamaninda gelir hersey iyi olur ben iyim allaha sukur kizimin buyuyp gelmesini bekliyorum 25 ocak ta doktordayiz 2 hafta var da allah saglik versinde bebislerimize kavusaim arkadaslar

Fatmaaaaaaaaa gece rüyamda seni gördüm topiğe yazmışşın benim suyum geldi hastaneye doğuma gidiyorum haberiniz olsun diye.ama olmaz ki Zehra daha önceydi bak Fatmanın kızı beklemedi diyorum.[/B]

:roflol: :roflol: :roflol:
nerde canım o günler ahh ahh
valla zeh 'le aynıyız ya beraber doğurcaz
ama o benden önce doğurur tabi belli olmaz bu işler

selam kızlar
havva teyzesi biz 20 şubatta geliyoruz yanlış yazmışsın... adımız da elif :)

kızlar, doktorumun bana açıkladığı epidural le uyuşturma yapılmıyor, ağrı kesici gibi sancıları hafifletiyorlar bir sure, sonra aktif dogum evresi başlayınca kısıyorlar, daha fazla hissetmeye başlıyorsun, o noktada ıkınman gereken bolume gelmiş oluyorsun yani, doğru ıkınabilmen için biraz kasılmaları hissetmen gerek dedi doktor,

benim doktorumun bana açıkladığı bu, belden aşağısı komple uyuşmuyor yani,

Son düzenleme:
selma canım bende de açılma varya ben nöbetçi doktora gitmiştim çarşambada kendi doktoruma gidicem acaba açmı gitmem lazım benimdeyaaa

zehracım ben sağlık ocağına aylık kontrol için gittiğimde oradaki ebe 37.haftada hastanede dr'un kan ve idrar tahlili yapması lazım, eğer yapmazsa o zaman biz burada yaparız bakarız sonuçlara dedi.bende benim drum zaten o testleri yaptırır o zaman ben size sonuçları getiririm dedim tamam dedi.

sende 37.haftadasın her ihtimale karşılık aç git istersen son tahlilleri yapacaklar durumumuza bakacaklar anlaşılan.

bakalim nasil dogum yapcaz son ana kaar buyuk konusmamak lazim normal diyo doktorda beli olmaz bende dua ediyorum cok norma olsun ki hemen yavruna kavus salikli ol diye sezeyan bazilarinda cok kolay agrisiz ama bazilardada cok agrili olurmus napcaz bilmem bi dogursak saglikla

selam kızlarr.
artık tamamen doğuma odaklandık :) ilk bebeişerimizin dünyaya gelmesi ve gelmek çin çaba sarfeden bebişlerle daha bi heyecanlı geçiyor günler. bi de şu ağrılar-sızılar olmasa ne güzel olurduuuuuu. :sinifsinif:

bi de şu doğum şeklimiz belli olsaydı hayırlsıyla..!

şu belirsizlik ne kötü bişey.:bbo:
benim oğlum henüz dönmemiş 2 hafta önce drumuz eğer dönmezse sezeryan ama bellide olmaz son ana kadar dedi.çarşamba günü tekrar kontrolümüz var.sanırım dönmemiş hala aynı yerde vurup duruyor kereta.
çoğu bebek doğum pozisyonunu aldı ama bizimkinin kafası hala havada
kendimi sezeryana alıştırıp son anda dönerse o zaman da normal doğum stresi saracak beni.
hadi oğlum üzme annenide dön artık :asigim:

doner annesi sikma canini sen napsin sevmis oyle durmayi sana inat ediyo az :CüvCüv:

doğru pınar bizde öle yapalım aç gidelim tok olmamı isterlerse alırız yeriz bişeyler ama bana da idrar kan tahlili yaptılar 3.kere hemde bidaha yaparlarmıki

melek aramızda tam 3 hafta var sen 34+1 ben 37+1 olmuşum aynı gün dönüyo haftalarımız

doner annesi sikma canini sen napsin sevmis oyle durmayi sana inat ediyo az :CüvCüv:

evet melekcim ya inatcı olacak anlaşılan.şimdiden parmağında bizi oynatıyor baksana.

doğru pınar bizde öle yapalım aç gidelim tok olmamı isterlerse alırız yeriz bişeyler ama bana da idrar kan tahlili yaptılar 3.kere hemde bidaha yaparlarmıki

randevun kaçta? çok geç değilse sen aç git yinede zehracım.olmadı alır orada yersin bişeyler.aslında bir önceki randevuda hatırlatması lazım dr'un.eğer bizimkisi çarşamba bişey söylemezse ben unutmazsam sorayım açmı geleyim diye çünkü haftada 1 e düşecek kontroller.

bana 1 hafta sonra gel dedi alttan bakıcam dedi. ama tabi arada acile gittim alttan baktılarya bidaha gitmedim arayıpta kendi doktorumlada konuşmadım çarşamba öğleden sonra gidicem bakalım

Merhaba kızlar,
Herkese iyi pazarlar...

Geçmişi okudum zeynepb arkadaşımızda yazmamış kaç gündür, plasentasıyla ilgili bi problemi vardı yanlış hatırlamıyorsam...Zeynebpten haberi olan var mı?

bana 1 hafta sonra gel dedi alttan bakıcam dedi. ama tabi arada acile gittim alttan baktılarya bidaha gitmedim arayıpta kendi doktorumlada konuşmadım çarşamba öğleden sonra gidicem bakalım

gitmeden bi gün önce kendi dr'unu ara anlat durumu canım o zaman.öğleden sonraya kadar aç kalmasın kuzun.

Merhaba sanada iyi pazarlar.
zeynep babaannesine gidip kalacaktı bi kaç günlüğüne bugün dönmesi lazım canım.plasentası yukarı çıkmıştı biraz dr'u böyle devam ederse normal doğum yapabilirsin demiş.bi yaramazlığı yoktu anlayacağın zeynep arkadaşımızın.

evet pınar öle yapayım salı günü arayım sorayım.. eğer öle bişey varsada sabah giderim aç kalmamış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…