selma canım bende de açılma varya ben nöbetçi doktora gitmiştim çarşambada kendi doktoruma gidicem acaba açmı gitmem lazım benimdeyaaa
Ay Selmacım ne güzel yaaa.. İnşallah biz de anlatacağız doğum hikayelerimizi uzun...
kızlar merhaba ben doguramadım hala
haber verecektım ama esımın ıs yerı degıstırme sorunu bırde arabayıda degıstırdı onlarla mesguldu benıde halıyle mesgul ettı
merak eden arkadaslara cok tesekkur ederım
cuma gunu gıttım en son doktora nst ye bagladılar tekrar 1 hafta sonra yıne gel dedıler acılmam var hala ama dogum yapacak kadar degıl dun aksam yıne hafıf kanamam oldu acılmayla alakalıymıs
sımdılık bız ıyıyız dogum yapan arkadalsra var mı meraktan oldum yaa kac gundur
hadi yaaa. uzun süre sesin çıkmayınca doğurmuşsundur gözüyle bakmıştım ama hayırlısı tabii. :kedi: iyi olduğunuza da çok sevindim. allaha emanetiniz
Derinderen canım hep doğum yaptın sandık valla. Habersiz bırakma bizi
selam kızlar epiduralle normal doğum hakkında bilgisi olan varmı
ben normal doğumdan çok korkuyorumda psikolojim bozuldu resmen belkı abartıyorum ama elimde değil...
bende epudural normal dogum yapıcam dok. dedim normal dogum gibi yanlızca rahim 4cm acıklınca igne yapıyolar agrılar için. ama rahim 4cm acılana kadar normal sancı çekiyomussun bende söle bilen biri yapıran birinden bilgi almak istedim ama hiç denk gelmediolumunekankayizsmile
ben de epiduralle normal doğum istiyorum. internetten araştırmalarım ve doktorumun sitesindeki bilgilerle ( AĞRISIZ DOĞUM ADANANIN AĞRISIZ DOĞUM MERKEZİ SPİNAL ANEZTEZİ EPİDURAL ANEZTEZİ DOĞUMLA İLGİLİ SORULARINIZ SORUNLARINIZ ETKİLER ETKENLER DOĞUM SIRASINDA MEYDANA GELEN OLAYLAR ADANA DOĞUM AĞRISIZ DOĞUM SEZARYEN DOĞUM ) sınırlı herşey. ctesi kontrolüm var, o zaman çatı muayenesi yapılacak ve doğum şekli belli olacak. ayrıntılları paylaşırım.
kızlar korkutmak yada vazgeçirmek için sölemiyorum tanıdığım epiduralle normal doğum yaptı ama ıkınırken ıkınmayı beceremediği için uyuşukya anlayamadığı için yüzüne ıkınmış sıkmış anlamadan yüzünden damarlarda bi rahatsızlıkları oldu şimdi nasıl bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?