2010 Şubat Anneleri

selma canım bende de açılma varya ben nöbetçi doktora gitmiştim çarşambada kendi doktoruma gidicem acaba açmı gitmem lazım benimdeyaaa

Bilmiyorum canım, neden aç gelmemi istiyor bende anlamadım olurda acil sezeryana falan alması gerekebilir diyemi düşünüyor acaba....

Kızlar ben çıkıyorum ,benim sürem doldu çocuklarda sıra birazda onlar oynasınlar bakalım sonra yine görüşürüz kendinize iyi bakın......

kızlar merhaba ben doguramadım hala
haber verecektım ama esımın ıs yerı degıstırme sorunu bırde arabayıda degıstırdı onlarla mesguldu benıde halıyle mesgul ettı
merak eden arkadaslara cok tesekkur ederım
cuma gunu gıttım en son doktora nst ye bagladılar tekrar 1 hafta sonra yıne gel dedıler acılmam var hala ama dogum yapacak kadar degıl dun aksam yıne hafıf kanamam oldu acılmayla alakalıymıs
sımdılık bız ıyıyız dogum yapan arkadalsra var mı meraktan oldum yaa kac gundur

hadi yaaa. uzun süre sesin çıkmayınca doğurmuşsundur gözüyle bakmıştım ama hayırlısı tabii. :kedi: iyi olduğunuza da çok sevindim. allaha emanetiniz

hadi yaaa. uzun süre sesin çıkmayınca doğurmuşsundur gözüyle bakmıştım ama hayırlısı tabii. :kedi: iyi olduğunuza da çok sevindim. allaha emanetiniz

zemuszemus canım bende doguracam dıye cok bekledım ama olmadı
sabırsızlanıyorum gelsın artık dıye
bazende dıyorum zamanında olsun hersey
hayırlısı olsun hepımız ıcın
dualarınızı eksık etmeyın opuyorum hepınızı

selam kızlar epiduralle normal doğum hakkında bilgisi olan varmı
ben normal doğumdan çok korkuyorumda psikolojim bozuldu resmen belkı abartıyorum ama elimde değil...

Derinderen canım hep doğum yaptın sandık valla. Habersiz bırakma bizi

:kedi:canım tahmın ettım oyle dusundugunuzu ama hersey o kadar ust uste geldı kı
esımın tasınma ısı arkadasları fılan var yardım ıcın gelmısler yemeklerı ocaga koydum onlarla ugrasıyorum kac gundur bırde hastaneye gıt gel aksama kadarda oralarda bekletıyorlar dedım artık yeter bugunde tasınma devam edıyor az vakıt bulmusken gıreyım dedım sızler nasılsınız aklımdaydınız herbırınız

ebrulı canım normal dogumdan bende korkuyorum cuma nst ye baglamak ıcın benı dogumhaneye soktular ınan daha cok korkmaya basladım ya bırde bana hangı hastaneye gıdersem gıdeyım pıs gıbı gelıyor ıyıce taktım kafaya cocuguma ya ıyı bakmazlarsa dogduktan sonra dıye dusunmekten kendımı almaıyorum gordum ya orda herseyı
kafam cok karısık sankı evde dogursam daha rahat edecem o kadar sogudum hastanelerden

selam kızlar epiduralle normal doğum hakkında bilgisi olan varmı
ben normal doğumdan çok korkuyorumda psikolojim bozuldu resmen belkı abartıyorum ama elimde değil...

bende epudural normal dogum yapıcam dok. dedim normal dogum gibi yanlızca rahim 4cm acıklınca igne yapıyolar agrılar için. ama rahim 4cm acılana kadar normal sancı çekiyomussun bende söle bilen biri yapıran birinden bilgi almak istedim ama hiç denk gelmediolumunekankayizsmile

merak ediyorum uyuşturuyorlarsa nasıl ıkınılıyor yanı kasılmayı hissedebilecekmıyız

teşekkürler canım

derinderen çok şükür bi haber aldık senden ayy çatladım valla doğurdunmu diye....
hakkımızda hayırlısı haber vermeyi unutma canım

kızlar korkutmak yada vazgeçirmek için sölemiyorum tanıdığım epiduralle normal doğum yaptı ama ıkınırken ıkınmayı beceremediği için uyuşukya anlayamadığı için yüzüne ıkınmış sıkmış anlamadan yüzünden damarlarda bi rahatsızlıkları oldu şimdi nasıl bilmiyorum

allah korusun bende böyle şeylerden korkuyorumeyvahedigeldismile

bak istersen epudural dogum yapanlar yazmıslar tecrübelerini
Canım bende epidural normal doğum yaptım.Çok şükür sorunsuz atlattık kızımla. Ben doktora gittiğimde 3 cm açılmam vardı, sancı ise çok azdı. 4 cm olduğunda sancılarım arttı. Ve iğnemi yaptılar. İğneyi yaptıktan 1 dk sonra ağrı falan kalmadı. Hem de hiç. 3 saat içinde 10 cm açılma oldu. Doğum anında ise benim kuyruk sokumumda ve belimde biraz fazla baskı oldu, bebeği dışarı itmek zordu ama ağrı çektin mi dersen çekmedim,iyi ki epidural olmuşum diyorum. Zaten doğumun asıl zor kısmı 10 cm olana kadar beklemek ve ağrı çekmek bence. Doğum zaten 10-15 dk içinde gerçekleşiyor. Doktorun normal doğuma uygun bulduysa seni epidurali tavsiye ederim.Yanlız hastane ve doktor seçimine dikkat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…