2010 Şubat Anneleri

kendinmi yapıcaksın canım şeker işini?ben hazır aldım bitirdim olayı aslında insanın kendisi yapması daha güzel ama(
bizimde yarın beşiğimiz gelicek inşaallah:ecrin_bebek:

Eminönünde alıp kendim yapmak isytiyorum ama bi türlü gidemedim bakım bu hafta halledersem kendim yaparım artık yetiştirrim inşallah bizim karyolamız geldi sepetimiz hazır ama nedense bi stres oluştu içimde ...

size bisi sorcam ben demin termiye yedim ama sadéce uzerine bi su dökup yikadim demin internetten okudum termiye zehirliymis sicak suda yikanmasi gerekiomus bebegime bisi olurmu acillllllllll yardim edin arkadaslar cok merak ediorum

yetişir canım meraklanma..stres olmazmı kıss olur tabii günü belli artık ama kendini fazla dinleme o muydu şu muydu diye seni rahatlatıcak şeyler yap ailenle beraber vakit geçir gününü doldur canım sağlıkla:))

size bisi sorcam ben demin termiye yedim ama sadéce uzerine bi su dökup yikadim demin internetten okudum termiye zehirliymis sicak suda yikanmasi gerekiomus bebegime bisi olurmu acillllllllll yardim edin arkadaslar cok merak ediorum

termiye ne yaaaa?

onu düşünmemeye çalışacam yoksa zaman geçmez valla bakalım artık?

canım benim bilmiyorum ki inanki senden duydum ilk defa keşke sana yardımcı olabilsem...ama senin bilgi alabileceğin biri varsa ara sor için rahat etsin...

ebrucum canım ben kaçtım şimdilik uyumaya çalışıyım bakalım size kuzucuğunla iyi gecelr ALLAH rahatlık versin..

kendinmi yapıcaksın canım şeker işini?ben hazır aldım bitirdim olayı aslında insanın kendisi yapması daha güzel ama(
bizimde yarın beşiğimiz gelicek inşaallah:ecrin_bebek:
kızlar bu şeker işi taaa mevlütte gerek degil mi neden şimdiden alıyoruz??hastanede mi veriliyor yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…