tesekkur ederızzz :ecrin_bebek:
sendemı aynı dertten kullanıyosun? bıde carpıntı yapıyomu cok?
bende çarpıntı yapmıyorda çok sıcaklıyorum canım
ama zaten yan etkileriymiş onlar
sen kaç saatte bir alıyorsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederızzz :ecrin_bebek:
sendemı aynı dertten kullanıyosun? bıde carpıntı yapıyomu cok?
günaydın herkese
escos bende şekeri mevlüde diye bilenlerdenim
çalışan arkadaşlara bi sorum olacak biz şimdi 37+ 6 damı izne ayrılmamaız gerekiyor yoksa 36+6 damı bizim personel bi türlü karar veremedi siz nasıl ayrılacaksınız
doktorum anlaşmasız olduğu için raporu geçerli değil ama şişli etfalden doğuma 3 hafta kalan kadaqr çalışabilir raporu aldım
doktorum anlaşmasız olduğu için raporu geçerli değil ama şişli etfalden doğuma 3 hafta kalan kadaqr çalışabilir raporu aldım
Canım çalıştığım kurumda ailelere destek vermek için yaptığım bi araştırmada karşılaşmıştım pozitif doğumla...Zaten bir gün doğum yaparsam hep normal yapmak istemiştim keşke mümkün olsada müdahalesiz doğum yapabilsem..Bunun için kendime telkin terapisi ve de plates egzersizleri yapıyorum...Acıdan korkmuyorum,bunu milyonlarca yıldır herkes başarmış bende çok rahat bir şekilde göğüsleyebilirim diye düşünüyorum.İnşallah doğuma kadar ve doğumdan sonra sezeryan doğum sonucu çıkaracak bir komplilkasyonla karşılaşmam,bunu dileyen ve buna inanan herkes inşallah karşılaşmaz..
Keşke dünyada ki tüm acılar sonunda böyle güzellikler gelse anacım opuyorumnanaktan
İnşallah dileyen herkes en normalinden mis kokulu bi doğum yapar kızlar..Bebeğinin dünyaya ilk artistik bakışlarını yakalama fırsatı bulur..:Saruboceq:
Belki yanağına yanağını değdirir o anopuyorumnanaktan