• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese
ben hastanadede evdede aynı çikolatalardan vereceğim için doğumdan 2 gün önce yaptırıcam

çalışan arkadaşlara bi sorum olacak biz şimdi 37+ 6 damı izne ayrılmamaız gerekiyor yoksa 36+6 damı bizim personel bi türlü karar veremedi siz nasıl ayrılacaksınız

Günaydın herkese, cok kötü bir gece gecirdim bende... karnımda sertlik, uykusuzluk, sancı, aşağı taraflara baskı.... eyvahedigeldismile

Şimdide iş yerindeyim kendimi acayip huzursuz hissediyorum.... bilmiyorumkismile

doktorum anlaşmasız olduğu için raporu geçerli değil ama şişli etfalden doğuma 3 hafta kalan kadaqr çalışabilir raporu aldım

Günaydın canlarım. Herkese güzel günler olsun. Doktora gidenler güzel haberlerle gelin.

Dün doktora giden arkadaşlarımın gözü aydın.

Berrincim geçmiş olsun. Umarım ıpek biraz daha sabredebilir annesinde. ıyi haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun Zeynep. Korkmuşsun sen şimdi değil mi? Moralin falan iyi miydi benim bebek benim moralim bozulduğunda taş gibi oluyor ve sabaha kadar uyuyamıyorum.

çalışan arkadaşlara bi sorum olacak biz şimdi 37+ 6 damı izne ayrılmamaız gerekiyor yoksa 36+6 damı bizim personel bi türlü karar veremedi siz nasıl ayrılacaksınız

doktorum anlaşmasız olduğu için raporu geçerli değil ama şişli etfalden doğuma 3 hafta kalan kadaqr çalışabilir raporu aldım

Canım 3 hafta kalana kadar yani 36+6 da ayrılacaksın. 37+6 da 2 haftan kalmış oluyor. 5 hafta daha çalışabilir raporu aldıktan en fazla 35 gün sonra istirahat açtırman gerekiyor üzerinde yazıyor o kağıdın.

Canım çalıştığım kurumda ailelere destek vermek için yaptığım bi araştırmada karşılaşmıştım pozitif doğumla...Zaten bir gün doğum yaparsam hep normal yapmak istemiştim keşke mümkün olsada müdahalesiz doğum yapabilsem..Bunun için kendime telkin terapisi ve de plates egzersizleri yapıyorum...Acıdan korkmuyorum,bunu milyonlarca yıldır herkes başarmış bende çok rahat bir şekilde göğüsleyebilirim diye düşünüyorum.İnşallah doğuma kadar ve doğumdan sonra sezeryan doğum sonucu çıkaracak bir komplilkasyonla karşılaşmam,bunu dileyen ve buna inanan herkes inşallah karşılaşmaz..
Keşke dünyada ki tüm acılar sonunda böyle güzellikler gelse anacım opuyorumnanaktan
İnşallah dileyen herkes en normalinden mis kokulu bi doğum yapar kızlar..Bebeğinin dünyaya ilk artistik bakışlarını yakalama fırsatı bulur..:Saruboceq:
Belki yanağına yanağını değdirir o anopuyorumnanaktan

:lepi:

Bu raporun günle falan ilgisi yok. Doktor ne yazarsa odur. Nöbetten muaf olurken hafta önemli. Benim doğumun 27 Şubat. Sezeryan istediğim için doktorum 21-22 Şubat gibi alırız dedi. Sevkimin üzerine de üç haftaya kadar çalışabilir(1 Şubat) yazdı. Doktorun son üç hafta şu tarihte başlıyor der ve keser. Her bebeğin gelişimi bir değil ki. Sezeryanda erkene alınabiliyor. Üç hafta dedin bebek doğmadı mı hastaneye yatış gösterip izninin yanmasını engelliyorlar.

Back
X