Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulbul, dineva, fatos0808, hulen
hayırlı sabahlarrr...
canım benim doktorda 32 haftalık gebelik tespit edilmiştir diye yazmıştı rapora 32+1 ci gunde 37 ye kadar çalışabilir yazmış bu da en son 36+6 da işte olabilrisin demek yani 37+0 da işe bşa gitme..ben vazgeçtim yoruldum bugun doktora gidicem.. artık evde olmak istiyorum... iş çok ağır.. o yuzden bugun gidicem bana 34.cu hafta itibariyle işgörmezlik raporu varcek iş yerine götürcem.. 2 haftamı dogum sonrasına ekletcem.. iş yerinde revire teslim veya personele şart. aradaki farkı alabilmen için onemli hem para hem izin anlamında.. dogum yaptıgın gun de dogum raporu alacakmıssın onu da sevk alarak alabiliyormussun (eşlere bol iş düşüyor..) o dogum raporunu da en gec 1 hafta içinde işe teslim etmen gerekmiş yoksa hakların yanarmış dun ben son iş gunumde hepsini sordum.. işallah işinize yarar!!!doktorum anlaşmasız olduğu için raporu geçerli değil ama şişli etfalden doğuma 3 hafta kalan kadaqr çalışabilir raporu aldım
Geçmiş olsun Zeynep. Korkmuşsun sen şimdi değil mi? Moralin falan iyi miydi benim bebek benim moralim bozulduğunda taş gibi oluyor ve sabaha kadar uyuyamıyorum.
Bu raporun günle falan ilgisi yok. Doktor ne yazarsa odur. Nöbetten muaf olurken hafta önemli. Benim doğumun 27 Şubat. Sezeryan istediğim için doktorum 21-22 Şubat gibi alırız dedi. Sevkimin üzerine de üç haftaya kadar çalışabilir(1 Şubat) yazdı. Doktorun son üç hafta şu tarihte başlıyor der ve keser. Her bebeğin gelişimi bir değil ki. Sezeryanda erkene alınabiliyor. Üç hafta dedin bebek doğmadı mı hastaneye
yatış gösterip izninin yanmasını engelliyorlar.
canım benim doktorda 32 haftalık gebelik tespit edilmiştir diye yazmıştı rapora 32+1 ci gunde 37 ye kadar çalışabilir yazmış bu da en son 36+6 da işte olabilrisin demek yani 37+0 da işe bşa gitme..ben vazgeçtim yoruldum bugun doktora gidicem.. artık evde olmak istiyorum... iş çok ağır.. o yuzden bugun gidicem bana 34.cu hafta itibariyle işgörmezlik raporu varcek iş yerine götürcem.. 2 haftamı dogum sonrasına ekletcem.. iş yerinde revire teslim veya personele şart. aradaki farkı alabilmen için onemli hem para hem izin anlamında.. dogum yaptıgın gun de dogum raporu alacakmıssın onu da sevk alarak alabiliyormussun (eşlere bol iş düşüyor..) o dogum raporunu da en gec 1 hafta içinde işe teslim etmen gerekmiş yoksa hakların yanarmış dun ben son iş gunumde hepsini sordum.. işallah işinize yarar!!!
ama var yaaaaaaaaa evde olmak süpermiş!!!!!!!! evi topladım mutfağı düzenledim kocişle kahvaltı ettim o işe gitti ben internete. ohh hafta içi gündüz ve ben evi havalandırıp çamaşır yıkayabiliyourm hem de yatabiliyour istediğim zaman!!! ayyy dogurasım kaçtı!! :))zemuszemusbayanssulusmile
ayyy kızlar ben de 12 de doktora gitcem şans dileiyn bana da herşey yolunda gitsin.. zaten işten arayıp duruyorlar su nerde bu nasıl yapılcak vs diye.. canım sıkılmasın!!guclubacismileMaalesef dediğin gibi değil canım 5 hafta çalışabilir raporu aldığında 32 haftalık olduğunu doktor teyit etmiş oluyor o yüzden de o tarihten itibaren 5 hafta çalışabiliyorsun. Doğum şekline bebeğin gelişiminde ve tarihine göre doğumun daha erken olacaksa zaten istediğin zaman gidip rapor yazdırabiliyorsun. 32. haftadan sonra 5 haftaya kadar ne kadar çalıştıysan o kadarı sonraya aktarılabiliyor.
Canım dediğin gibi raporda aynı şeyler yazıyor benim de. Ama doğum raporunu iş yerine hemen götürülmesi gerektiğini bilmiyordum. Söylediğin iyi oldu ben de gidip personelle bi konuşayım.
amin inşallah ne güzel dilekler...zemuszemusizin alacaklar kolaylıkla çabucak alır da, bebeklerinizin rahim içindeki bakımlarını ve kendi bakımınızı daha rahat yaparsınız... bayanssulusmile
bende kızımın hazır olan bazı eşyalarını profile ekledim... :hulya:
bunlarla uğraşmak, yakın bi zamanda inşaAllah kızımın içinde olacağını düşünmek gerçekten çok güzel...
hayırla doğarlar inşaAllah...
çalışan arkadaşlara bi sorum olacak biz şimdi 37+ 6 damı izne ayrılmamaız gerekiyor yoksa 36+6 damı bizim personel bi türlü karar veremedi siz nasıl ayrılacaksınız
günaydın herkese.................
bende 32. haftada 37 haftaya kadar çalışabnilir raporunu aldım yani doktor sevke yazdı.....dmek doğum yapıncada doğum raporu almak lazım hiç bilmiodum iyi oldu....kızlar diyelim izne ayrıldık ve o 3 haftada doğum olmadı eee nolcak ...hastaneye yatışmı yazdırcaz izin yanmasın diye
günaydın...
yok cnm olana kadar bekleniyor bir izin yanması sözkonusu değil.ama erken gelirse veye sezaryen olursa yanabiliyor tabii![]()
doğru diyosun en iyisi milli eğitim bizim kurumda doğuran az bişey bilmiyolar gerçi olsada eczacılara gıcıklar o yüzden cevap vermiyolar güya bilgi edinmeye yazdım 1 ay önce
kızlar dua edin bana çok hastayım dökülüyorum resmen nefes alamıyom çok pis grip olmuşumya mafoldumben
bide doktora gidicem gene stres yapıyom midem bulanıyo ay amaaaaaaan ne çekilmez bi karı oldum benyaa hasta olmadan bi doğuramadım bebişimi hasta hasta mı doğurcam ohaoldumsmile
ya sen eczaneden arıyorum deme Allahım işini görene kadar .......ne bileyim meterolojiden arıyorum dee sormazlarsada bişi deme