Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ismi uzun arkadaş.
daha bas harfini:dance: yazmısın kız
Bi de bebek şekeri değil de çikolata ağacı da yapılıyormuş. Komşumuzun kızı yapmıştı ama ben bi türlü gidip de göremedim. Fakat bebek şekeri daha kalıcı bişey değil mi? Belki saklamak isteyen olur.
CR20012006 uzun değil mi yani? Robot ismi gibi hem. Aramızdaki en modern arkadaş sensin demek ki. Ben mesela 77 model ev yapımıyım.
CR20012006 uzun değil mi yani? Robot ismi gibi hem. Aramızdaki en modern arkadaş sensin demek ki. Ben mesela 77 model ev yapımıyım.
c eşimin bas harfii r benim bas harfim 20.01.2006 arkadaşlık yıl dönümümüz canım YARATICILIKLIA İLGİLİzemuszemus
ya kızlar nen öle süslü seyler düşünmüyom alacam cikolata gondol koyocam gelene ikram ederiz yeter canım bizede yazım
Wayy... Tamam robot değilmişsin. Ben çikolatayı hastanede ikram ederim diyorum. Bebek şekerini de eve gelenlere. Süslü süslü şeyler olsun ya. Ben kendim hep sade şeyler tercih ettim her zaman. Ama bebeğim için öyle düşünmüyorum niyeyse.
iyi pazarlar kızlarrr
gene doğum yok boshayallersmile
Kzılar bu arada kardeşim geldi yardıma... Temizlik, ütü filan...Giremiyorum fazla kk ya...Merak etmeyin doğurmadım yani opuyorumnanaktan