2010 Şubat Anneleri

oğlum ters canım dönmedi hala bekliyoruz.eğer dönmezse mecbur spinal sezeryan olacak anlayacağın.yeride git gide daralıyor nasıl dönecekse artık :bbo:
özel konak hastanesi dr'umda erkan türköz doğumum o hastanede olacak.
sen hangi hastaneye gidiyorsun.

Ben çektim biraz Kocaelinde hastanelerden Pendike gidiyorum canım Nene Hatun Hastanesine,doğumu da orda yapmayı planlıyorum inşallah...

Ben çektim biraz Kocaelinde hastanelerden Pendike gidiyorum canım Nene Hatun Hastanesine,doğumu da orda yapmayı planlıyorum inşallah...

Biliyorum Nene Hatun Hastanesini.nereden memnun kaldıysan oraya gitmekte fayda var tabii.
Allah sağlıkla kurtarsın hepimizi.

ya nerdeyse hiç normal doğum yok bu ocak annelerinde, biz de mi boyle olacaz ki? :D
ewet cnm bende cok sasırdım sezeryan hepsı bu ne yaa mecbur kalmadıkca sezeryan yapmayacak benım doktorum buyuk ıhtımal normal olcam ben

merhaba kızlar annemle çarşıya gittik kendime 2 tane kırmızı taç aldım bulmak ne zor yaa
birde yedek bir gecelik emzirme sütyeni ve külot aldım
ayrıca hastanede kullanmak için parlatıcı ruj ve allık moral olsun istedim
biraz abartıyomuyum nezemuszemus
hıc abartmıyosun cnm bende gecen hafta hallettım onları hatta oyle bı tac aldımkı kendıme cok kokos oldu zor buldum ama rofılıme ekleyebılırsem ekleyeyım resmını
Selam:))
Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. İnşallah herşey yolunda gider.
hadı hayırlısı cnm bız senle aynıydık galıba hatırladıgım kadarıyla hatta cocuklarımızın ısmı bıle aynıydı dımı
selam hafta sonu olmasına rağmen kalabalık burası....hihoyyyt
maşallah :nazar:
he walla cnm ıyı ıyı kalabalıkolsunkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $20100106_004.webp
    $20100106_004.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 27
aycinperdahci, bilgen82, DUYGUSUZduygu+, uslu, yaz.g, ZeyL

Slm hanımlar nasılsınız ?

FaTOŞCUM gelmiş hersey yolundaymıs cok sevindim.

Fatolina sende beklemedeymişsin sanırım aman ne güzel azcıcık daha dursun :)

21 ocak ta kimin sezeryan tarihi ay sanki bende 20 sinde doguracakmısım gibi geliyor.
Yarın balıkesire gidiyorum pazartesi hastaneye yatacagım Allahın izniyle tahliller falan yapılacak daha sonra doktor hanım uygun bir zamanda bebegimi kollarıma verecek inşallah.
Çok heyecanlıyım kızlar ne olur dua edin hersey yolunda gider inşallah.Sancılar benimde git gide sıklastı artık .Bazen doguracakmışım gibi oluyor .

Düşünüyorumda belkide haftaya bugün kollarımda yatıyor olacak ogluşum. Ne güzel bi şey ya .
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Eeee kızlar sizlerde ne var ne yok ?

ayse85 tacına bayıldım cok güzelmiş. Güle güle kullan canım.
saol cnm daha ıyılerı senın olsun ınsallah
ya ben anlamadım senın sancılarınmı basladı nasıl yanı kacırdım orayıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar biranönce kavuşuruz inşallah artık beklemk çok zor oluyo

selam kızlar..oy maşallah artık dogumlar başlayacak desenize.
bende diye diye şubata kaydındım nihayet dogumu.kızım erken gelmezse.ya 2 şubat yada 5 şubatta dogacak.umarım bekler....

eee kızlar kimse yokmuuuu.....
şunrda bir iki yazayım dedim kimse yokmuş...

Ay gerçekten de kimse yok...ılk defa aşağıda kullanıcı olarak sadece kendimi görüyorum.akannehir

Selam kızlar öyle bir uyumuşumki sersem gibi kalkdım :) neolacak benım bu halim bilmiyorum bıraksalar hep uyucam ...

aycinperdahci, bilgen82, DUYGUSUZduygu+, uslu, yaz.g, ZeyL

Slm hanımlar nasılsınız ?

FaTOŞCUM gelmiş hersey yolundaymıs cok sevindim.

Fatolina sende beklemedeymişsin sanırım aman ne güzel azcıcık daha dursun :)

21 ocak ta kimin sezeryan tarihi ay sanki bende 20 sinde doguracakmısım gibi geliyor.
Yarın balıkesire gidiyorum pazartesi hastaneye yatacagım Allahın izniyle tahliller falan yapılacak daha sonra doktor hanım uygun bir zamanda bebegimi kollarıma verecek inşallah.
Çok heyecanlıyım kızlar ne olur dua edin hersey yolunda gider inşallah.Sancılar benimde git gide sıklastı artık .Bazen doguracakmışım gibi oluyor .

Düşünüyorumda belkide haftaya bugün kollarımda yatıyor olacak ogluşum. Ne güzel bi şey ya .
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Eeee kızlar sizlerde ne var ne yok ?
evet canım beklemedeyim ama ne gelen var ne giden bu gidişle 40hafta dolucak öle gelicek kızım
senide allah kurtarsın tatlım iyi yolculuklar canım sezaryan mı olucaksın sende

Selam kızlar öyle bir uyumuşumki sersem gibi kalkdım :) neolacak benım bu halim bilmiyorum bıraksalar hep uyucam ...

bende öyleyim özlemcim kafamı kaldıramıyorum
bi kaç gündür böyleyim
bizim ufaklıklar şimdiden annelerimiz uyku depolasında biz gelince zaten çok uykusuz kalcak mı diyolar nedir :CüvCüv:

[

hıc abartmıyosun cnm bende gecen hafta hallettım onları hatta oyle bı tac aldımkı kendıme cok kokos oldu zor buldum ama rofılıme ekleyebılırsem ekleyeyım resmını

çok güzel güle güle kullan zemuszemus
inşallah canım dikiş yerlerim acıyo ara ara oluyo tabi sütümü sağıyoruz yolluyoruz.

fatoşum tez zamanda kavuşursunuz inşallah oğlunla...

selam kızlar
herkes sabırsızlıkla gününü bekliyo hayırlısıyla bi tamamlayıp kavuşsaydık kuzularımıza ...

Back
X