2010 Şubat Anneleri

ah canım çok sağol valla bıraksada msn yok yaptırıp bırakır sanırımmm yoksa evde tüm gün sizle haberleşmeden çatlarım ben fallaaa :gitme::gitme::gitme:

valla catlıyo ınsan canım ya haber alamasan kımseden kalıyosun sıkıla sıkıla ınsallah gırersın yanı gunler gecmıyor cunku :hulya: hemde ozlerız bız senı yaaa:kedi:

slmmmm kizlarrr yaaaaaaaaaaaa mafoldumben offff ne kötüü bi günnn! icimde bi sikkinlik var hava desen öyle! dün bebisimin dolabina raf kestirmistim bugün takalim dedik offf kücük geldiii yaaaaaaaaaaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben oysa nekadar hevesliydimm valla! zaten birsey de tam olsa sasarim valllaaaaaaaaakötükedihüso:delphin:

ayyy zeynep sen adamı oldurursun kız nası guldum yazdıklarına kaydirigubbakcemile3 hakkaten bırı dogursun yahuuuuaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 haksızmıyım anacım ama

bende diyorum nerde bu hatun
iyi bari herşey yolundaymış sevindin canım
bize msn mi dayanır benimde geçen öyle oldu yeniden yükledim
gelsin artık hayırlısıylada ısırıyım o totoşunu cimcimenin :ecrin_bebek:

sıkma canım kendini sende ne sıkıyosun
biz geldikte ne oldu sankim 38.haftaya hala bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
sancılar olcak rahim hazırlıyo kendini bi ılık duşa falan gir iyi geliyo tatlım

ne hazırlıkmıs bu yaw boyle kaydirigubbakcemile3

ah canım çok sağol valla bıraksada msn yok yaptırıp bırakır sanırımmm yoksa evde tüm gün sizle haberleşmeden çatlarım ben fallaaa :gitme::gitme::gitme:

format attır olmadı bılgısayara yada msn kaldırıp tekrar kur canım :lepi:

slmmmm kizlarrr yaaaaaaaaaaaa mafoldumben offff ne kötüü bi günnn! icimde bi sikkinlik var hava desen öyle! dün bebisimin dolabina raf kestirmistim bugün takalim dedik offf kücük geldiii yaaaaaaaaaaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben oysa nekadar hevesliydimm valla! zaten birsey de tam olsa sasarim valllaaaaaaaaakötükedihüso:delphin:

canım sakın ol germe kendını tekrar kestırırsınız o kesılenıde baska bı yerde degerlendırırsınız :içelim:

zorluguna razıyım ınan tatlım ya boyle tedırgın oluyorum korkuyorum agrım oldukca pımpırıklı bırının tekı oldum cıktım bu cadı sayesınde kaydirigubbakcemile

rahat ol yavrucum bu haftalar dahada zor geçiyooo çok sıkma kendiniii

bende diyorum nerde bu hatun
iyi bari herşey yolundaymış sevindin canım
bize msn mi dayanır benimde geçen öyle oldu yeniden yükledim
gelsin artık hayırlısıylada ısırıyım o totoşunu cimcimenin :ecrin_bebek:

sorma tatlım valla msn bile çöktüüü akşam bızdıkladım olmadııı bende totoş ısırmak istiyorum artık yaaaaa

sıkma canım kendini sende ne sıkıyosun
biz geldikte ne oldu sankim 38.haftaya hala bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
sancılar olcak rahim hazırlıyo kendini bi ılık duşa falan gir iyi geliyo tatlım

kaldırdım tekrar kurdum olmadı fırlatcaktım dün gece dedim lasım olcak sakin ol seroşşşş format atılıcak sanırımmmm offfff bizde annemlere gidiyoruz yemeğe hepinizi öptük kızlar

kaldırdım tekrar kurdum olmadı fırlatcaktım dün gece dedim lasım olcak sakin ol seroşşşş format atılıcak sanırımmmm offfff bizde annemlere gidiyoruz yemeğe hepinizi öptük kızlar

hadı afıyet olsun canım bı an once yaptır pc nı gel Şeniz

Merhaba Caneylom nasılsın...Bebiş nasıl

merhaba canım öyle bi yazıp çıkmıştım görmedim kusura bakma ... bebişde iyi işte nolsun tembel biraz aslında normal ama öyle alışmışızki pıtır pıtır hallerine korkuyorum elim karnımda bekliyorum ne zaman oynıycak diye sayıyı tutturcazmı diye ... senin bebişin nasıl canım senin kızında benimki kadar tembelmi ya...çok tedirgin oluyo insan...

kızlar ya size bi fikir sorcam eşim yok yalnızım canım hiçbişey yemek istemiyo bana şöyle kestirme bi yemek söylermisiniz 10dk da hazırlayıp yiyebileceğim... eşim olmayınca canım hiç bi şey çekmiyo çekmeyince beynim duruyo ne yiyceğimi şaşırıyorum valla ... sabahtan beri masanın üstünde duran kahvaltılıklardan yiyorum gelip gidip ... bir iki dilim kek ... ama artık adam akıllı bişey yemenin saati geldide geçiyo sanırım:))

kızlar ya size bi fikir sorcam eşim yok yalnızım canım hiçbişey yemek istemiyo bana şöyle kestirme bi yemek söylermisiniz 10dk da hazırlayıp yiyebileceğim... eşim olmayınca canım hiç bi şey çekmiyo çekmeyince beynim duruyo ne yiyceğimi şaşırıyorum valla ... sabahtan beri masanın üstünde duran kahvaltılıklardan yiyorum gelip gidip ... bir iki dilim kek ... ama artık adam akıllı bişey yemenin saati geldide geçiyo sanırım:))

cnm bence makarna yap en kolayı üzerinede bol yoğurt hem kalsiyum alırsın:) yada yumurta kır benimde cnm bişey istemiyo bu aralar hiç bişey yiyemiyorum aslında yemek lazım bebek için sana afiyet olsun

cnm bence makarna yap en kolayı üzerinede bol yoğurt hem kalsiyum alırsın:) yada yumurta kır benimde cnm bişey istemiyo bu aralar hiç bişey yiyemiyorum aslında yemek lazım bebek için sana afiyet olsun

sağol canım haklısın makarnadan daha hızlı bişey bulamam cokacimcoook bir an önce kalkıyım yoksa kızım açlıktan kordonunu yiycek allah korusunkaydirigubbakcemile3

canm hemen soganin varsa yagda kavur icine biber dograa üstüne de domates rendele ohhhh al sana melemen tarzinda biseeyyy! diyorum ama inan sabahtan beri acliktan ölüyorum kafamçokkarıştı demesi kolayda kim kalkip yapacak!

Bende fazla kalamiycam karnim çok agriyo yine
hadi kendinize iyi bakin kizlar

canm hemen soganin varsa yagda kavur icine biber dograa üstüne de domates rendele ohhhh al sana melemen tarzinda biseeyyy! diyorum ama inan sabahtan beri acliktan ölüyorum kafamçokkarıştı demesi kolayda kim kalkip yapacak!

sonunda patates kızarttım canım kızımın canı çekti napim kilolar aldı başını gidiyo ama çokta tın biz vazgeçemedik bi patates kızartmasındankaydirigubbakcemile3 sende doyur canm bir an önce karnını insan erteledikçe hiç kalkası gelmiyo ... bugün karnını doyurmaktan aciz olan ben yarına yemek hazırlıyorum şimdiden kociş evdeya yarın benim bayramım oluya hazırlıklar şimdiden başlıyo :asigim:

Back
X