2010 Şubat Anneleri

selam kızlar..

kaç gündür topiği okuyorum ama yeni yazabiliyorum anca.

havvacım izne çıkmışsın, gözün aydın. ben de 1 haftadır evdeyim, çok rahat valla. taa öğlene kadar uyuyorum :) gerçi sen temizliğe koyulmuşsun hemen. sonrasında dinlenirsin inş.

zeynepcim, bugün yoktun msn'de. merak etmiştim seni. dediğin bacak arası ağrısı geçen hafta bende de oldu canım. 2-3 gün sürdü dedim çatı açılıyo heralde. ama canım çok yandı, eğer doğum böyle bişeyse yandık yani..senin için erken değil mi ama,acaba ipek hnm sıkıldı da çıkmak mı istiyor artık ?

fatolina,esra,zehra kızlar inş sancılarınız hayırlısı ile sonuçlanır, böyle beklemek çok zordur eminim.

cicilibicili,cucus,selda inş sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Allah yardımcıları olsun.

ben de valizimi hazırladım nihayet. gerçi 38. hafta olmasına rağmen daha bende sancı falan yok, oğlan yerini sevdi diyorum. ben 42. haftada doğurcam :)

öpüyorum hepinizi.

selam kızlar..

kaç gündür topiği okuyorum ama yeni yazabiliyorum anca.

havvacım izne çıkmışsın, gözün aydın. ben de 1 haftadır evdeyim, çok rahat valla. taa öğlene kadar uyuyorum :) gerçi sen temizliğe koyulmuşsun hemen. sonrasında dinlenirsin inş.

zeynepcim, bugün yoktun msn'de. merak etmiştim seni. dediğin bacak arası ağrısı geçen hafta bende de oldu canım. 2-3 gün sürdü dedim çatı açılıyo heralde. ama canım çok yandı, eğer doğum böyle bişeyse yandık yani..senin için erken değil mi ama,acaba ipek hnm sıkıldı da çıkmak mı istiyor artık ?

fatolina,esra,zehra kızlar inş sancılarınız hayırlısı ile sonuçlanır, böyle beklemek çok zordur eminim.

cicilibicili,cucus,selda inş sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Allah yardımcıları olsun.

ben de valizimi hazırladım nihayet. gerçi 38. hafta olmasına rağmen daha bende sancı falan yok, oğlan yerini sevdi diyorum. ben 42. haftada doğurcam :)

öpüyorum hepinizi.

canım gırdım bı ara aslında eşim ewde oldugunca cok durmuyorum bılg basında sonra surat asılıyor hemen kaydirigubbakcemile3
canım ben yaklasık 2 haftadır o agrıyı cekıyorum pantolon gıymek ıcın bıle zor kaldırıyorum bacagımı. doktor çatı agrısı normal dıyor. ama adet agrılarım ıcın bebıs gelmesın dıye ılac kullanıyorum zaten. sıkıldı heralde nazlı bı kızım olucak kaydirigubbakcemile2
walla daha çatı agrısına dayanamıyoruz nasıl dogurcaz bılmem :roflol:

zehh ne olcak halimiz ya uyku muyku kalmadı
bekliyorum sancı gelsin diye arada vuruyo hevesleniyorum
gerisi yok böyle beklemek ne zor ya

kızlar uyumayan uyuyamayan herkese ıyı geceler dılıyorum ve ben gıdıyorum uyumaya mirmirmirmirkaydirigubbakcemile3

Back
X