2010 Şubat Anneleri

YAZ izmirde nerde doğurcan karar verdinmi hangi hastane bide normalmi sezeryanmı

benim normal olacak bi aksilik olmazzsa özel hayat hastanesinde kontrolleri yaptırıyorum orada düşünüyorum doğumuda nasipse inş

hayırlısı olsun canım sanırım sen diğer 2 çocuğunuda normal doğurdun çok güzel keşke bende senin gibi cesur olsam........nerdeeeeeeeeeee

Yaz.g canım bilgilerini verirsen seni de listemize ekleyelim:
Sat, tahmini doğum tarihi, cinsiyeti, ismi...

Yaz.g canım ben doğum çantasına kendim için
Yıkanabilecek gibi bir terlik
Bir gecelik
iki pijama tk.
atlet, külot, emzirme sütyeni,
göğüs kremi,
göğüs pedi.
kupa,
bi de kayısı kurusu koydum...(Kabız olmamak için..
Bebiş için ise bir tk. 10'lu hastane çıkışı...
yeden olarak iki çıtçıtlı badi,
çorap,
kadife tulum,
alt üst pijama takımı
biri ince biri kalın battaniye,
pişik kremi,
bez koydum.
hatırladıklarım bunlar..
ha bi de kırmızı taç :))

selam
fatolına gözünaydın canım
kızlar sabaha kadar uyuyamadım karın yağışını izledim her yer bembeyaz oldu hala da yağıyor ne güzel yaaa...

kızlaaaaaaaarrr fato doğurmuş bebği almışlar ama kendi ameliyatta halen :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Ay doğurdu demek canım ya. Gözümüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah..:Saruboceq::nazar: En kısa sürede toparlanır kucağına alır yavrusunu inşallah..opuyorumnanaktan

yaren bana bi excell dosyasını nasıl buraya koyacağımı anlatırmısın? deniyorum deniyorum olmuyor

canım bahsettiğin resim dosyası gibi excel dosyasını buraya attach etmek ise olmuyor.xls uzantısını kabuş etmiyor site. ama içindeki verileri bizim liste gibi göstemek ise bahsettiğin, ben excelden kopyala yapıp, buraya yapıştır diyordum oluyordu. sende nedne olmadı acaba?

yarencim hadi gozun aydın sende bıan önce kurtulursun inş.cnm dualarım senınle

amni canım,cümlemiz kolayca kurtuluruz inş. Allah razı olsun.

selam
fatolına gözünaydın canım
kızlar sabaha kadar uyuyamadım karın yağışını izledim her yer bembeyaz oldu hala da yağıyor ne güzel yaaa...

kar mı? ayy bu taraflara gönderme sakın ebruli.. doğum yapıcam daha ben :CüvCüv: izlemesi güzeldir belki ama hiç sevmiyorum karı. ulaşım falan çok zor oluyor, burda kardan sonra yerler hemen buz tutuyor..hava da ayaza kesiyor tabii.

bir meleğimiz daha gelmiş maşallah dökülmeye başladık yavas yavas allahım saglıklı sıhatli aramıza gelmelerini nasip etsin tekrar gözün aydın fatolinacım darısı basımıza inşallah..

ayyy çok yoruldum üşenmedim bu soğukta gittim büyük kızıma yatak örtüsü alıp geldim inşallah beğenir ama hava çok soğumuş evde olanlar sakın dışarı çıkmayın

merhaba kızlar a.s. nasılsınız....
ben evdeyim, bilgisayar başına fazla oturamıyorum, sırtım ve belim agrıyor ama arada açıp bakıyorum sizleri takip ediyorum,
Fatmacığımında bebeği olmuş, gözün aydın çok geçmiş olsun.

Benim bebeğim hala ters, perşembe günü doktora gidicem, artık doğum hakkında konuşuruz büyük ihtimal, sezeryan olacakmışım gibi bir his var içimde, hayırlısı olsun, bebeğimi sağlıklı kucağıma alayımda gerisi önemli değil.

kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi...

selam kızlar...
fatocum sen sımdı melegını almıssındır kucagına saglıkla buyut ınsallah darısı basımıza :nazar: bı an once hıkayenı ve melegımızın resmını ıstıyoruz :lepi:

hulya (yaren) kız wallahı hawwanın dedıgı dogru patronunu sıkayet edecem ha dogurcak kadını calıstırıyolar dıye gıt ewıne kız bugun yarın dogurcan hala iş peşindesin :oklava:

kızlar seldayla konustum oda bebegını alıyo yarın kucagına. once sancıyla normalı denıcekler olmazsa sezeryana donuceklermıs... 1 haftada 2 bebegımız olucak yokmu arttıran sositososito

ya bu fato tam gününü bulmuş. olsaydı ona nişan bozulmasını soracaktım. kızlar ya doktor beni alttan muayene etti ya, benden bildiğiniz kıpkırmızı kan geldi, şirkete gelince. aradım, hemşiresi normal dedi, nişan bozulması o dedi. ama doktor daha önce sümüksü, kan ile karışık diye tarif etmişti. bunun kıpkırmızı olması tehlikeli değil mi?

zehra senin nişan bozulmuşmuydu? üff tedirgin oldum şimdi.

anaamm hülya sende doğuruyosan benimde yakındır 3 gün vardı aramızda
allah kolay geçitten geçirsin hepimizi

Back
X