Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar anne sütünü artırmak için ne yapmam lazım rezene çayı bulgur pilavı ayva hoşafı helva süt yoğurt tan başka yardım teyzoşları oğlşuma süt lazımmmmmmmmmmmmm.
kızlaaaaaaaarrr fato doğurmuş bebği almışlar ama kendi ameliyatta halen :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Yaren kız seni hala yazıyor ve çalışıyor gördükçe tek sakin ve panik olmayan kişinin ben olmadığımı anladım rahatladım.guclubacismile
Ya çalışan ve rapor alanlara bir sorum var. İllaki devlet hastanesinden mi alınıyor bu rapor? Benim önceki doktorum devlet hastanesinde görevliydi aynı zamanda ondan alıyordum. Şimdi SSK anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum acaba oralardan da alınıyor mu?
Serapçım benim kontrolum de perşembe günü...
Yarencim anam ne bu iş aşkı...Bebişini düşün biraz da...Otur kızım evinde. Valla çalıştığın yeri bilsem şikayet edicem doğuracak kadını çalıştırıyplar diyeklava:
kızlaaaaaaaarrr fato doğurmuş bebği almışlar ama kendi ameliyatta halen :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın anneler...fatma kız dogurdun demek.alla analı babalı büyütsün.zati belliydi senin doguracagın.ayy ne güzel sen kurtuldun...
yaren canımm kız sıra sendemi ..eyy damat geliyo desene...ya inan bende senin gibiyim.akşam sancım çok oluyo gündüz eh şöyle beöyle.ben daha hiç nts ye girmedim.aslında sancısdan çokda bahsetmedim olur böyle şeylernormal diyodum ama vall artık bende korkmaya başladım sanki bu kız erken gelcek gibi hissediyorum.bu cuma nts ye girse iyi olacak en azından rahatlarım.tabi bide doktora söyleyeyim bari..
siz nasılsınız kızlar.bugün defnenin odasını kuruyoruz nihayeeeetttt.sonra temizlerim.çamaşırları ütülü zaten.bi güzel yerleştirip.çantamızı hazırlarız.ayyy bitsede kurtulsam...
Serapçım ben de ssk anlaşöalı özel hastaneye gidiyorum ve raporumu ordan aldım. Devletten alman şart değil.
inş doğum sırasında da bu sakinlik devam eder :) ben ssk anlaşmalı özel hast. artık çalışamaz raporu almıştım.
kızlar bende kızımın adını ecrin koymayı düşünüyorum nasıl sizce arkadaşlardan biride koyacakmış galiba