2010 Şubat Anneleri

Serapçım ben de ssk anlaşöalı özel hastaneye gidiyorum ve raporumu ordan aldım. Devletten alman şart değil.

Kızlar bende aşırı yorgunluk var valla akşamları zor yemek yapıyom ölcem yorgunlıktan varmı benim gibi

günaydınnnnnn
kızlar nasılsınuz foto doğum yaptımı yada başkası
geçmiş e bakmadım

arkadaşlar anne sütünü artırmak için ne yapmam lazım rezene çayı bulgur pilavı ayva hoşafı helva süt yoğurt tan başka yardım teyzoşları oğlşuma süt lazımmmmmmmmmmmmm.

Humana Steel Tea diye bir sey var eczanelerde. Fatoş cok işe yaradığını söylüyor arkadaşlar.

Bide Vita malt günde 1 sise içilebilir. Eczaneden alınıyor.

valla böyle doğumları okuyunca özeniyor insan hemen dogurmak istiyor. bende 36. haftama giriyorum. normal olsun istiyorum ama bir korkuda bastırmaya başlamadı değil eyvahedigeldismile

Bu arada bende hala calısanlardanım. Ama işim rahat cok sukur. servislede gidip geliyorum. O yüzden ne kadar gec cıkarsam kar diyorum.

kızlaaaaaaaarrr fato doğurmuş bebği almışlar ama kendi ameliyatta halen :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın anneler...fatma kız dogurdun demek.alla analı babalı büyütsün.zati belliydi senin doguracagın.ayy ne güzel sen kurtuldun...
yaren canımm kız sıra sendemi ..eyy damat geliyo desene...ya inan bende senin gibiyim.akşam sancım çok oluyo gündüz eh şöyle beöyle.ben daha hiç nts ye girmedim.aslında sancısdan çokda bahsetmedim olur böyle şeylernormal diyodum ama vall artık bende korkmaya başladım sanki bu kız erken gelcek gibi hissediyorum.bu cuma nts ye girse iyi olacak en azından rahatlarım.tabi bide doktora söyleyeyim bari..
siz nasılsınız kızlar.bugün defnenin odasını kuruyoruz nihayeeeetttt.sonra temizlerim.çamaşırları ütülü zaten.bi güzel yerleştirip.çantamızı hazırlarız.ayyy bitsede kurtulsam...

Yaren kız seni hala yazıyor ve çalışıyor gördükçe tek sakin ve panik olmayan kişinin ben olmadığımı anladım rahatladım.guclubacismile

Ya çalışan ve rapor alanlara bir sorum var. İllaki devlet hastanesinden mi alınıyor bu rapor? Benim önceki doktorum devlet hastanesinde görevliydi aynı zamanda ondan alıyordum. Şimdi SSK anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum acaba oralardan da alınıyor mu?

inş doğum sırasında da bu sakinlik devam eder :) ben ssk anlaşmalı özel hast. artık çalışamaz raporu almıştım.

Serapçım benim kontrolum de perşembe günü...
Yarencim anam ne bu iş aşkı...Bebişini düşün biraz da...Otur kızım evinde. Valla çalıştığın yeri bilsem şikayet edicem doğuracak kadını çalıştırıyplar diye :oklava:

kız kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum. ay ne biliyim, salak oldum ben galiba. bu doğum olayı bozdu beni.

kızlaaaaaaaarrr fato doğurmuş bebği almışlar ama kendi ameliyatta halen :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bovvv. gözümüz aydın.ecrin dilamız dünyada artık. fatolina da en kısa zamanda toparlanır inş.

günaydın anneler...fatma kız dogurdun demek.alla analı babalı büyütsün.zati belliydi senin doguracagın.ayy ne güzel sen kurtuldun...
yaren canımm kız sıra sendemi ..eyy damat geliyo desene...ya inan bende senin gibiyim.akşam sancım çok oluyo gündüz eh şöyle beöyle.ben daha hiç nts ye girmedim.aslında sancısdan çokda bahsetmedim olur böyle şeylernormal diyodum ama vall artık bende korkmaya başladım sanki bu kız erken gelcek gibi hissediyorum.bu cuma nts ye girse iyi olacak en azından rahatlarım.tabi bide doktora söyleyeyim bari..
siz nasılsınız kızlar.bugün defnenin odasını kuruyoruz nihayeeeetttt.sonra temizlerim.çamaşırları ütülü zaten.bi güzel yerleştirip.çantamızı hazırlarız.ayyy bitsede kurtulsam...

canım acele et bence biraz. sanki bi günde olacak gibi ama ağır ağır yapınca baya sürüyo işler. benim 2.nstde çıkmaya başlamıştı sancı..

yaren bana bi excell dosyasını nasıl buraya koyacağımı anlatırmısın? deniyorum deniyorum olmuyor

Serapçım ben de ssk anlaşöalı özel hastaneye gidiyorum ve raporumu ordan aldım. Devletten alman şart değil.

inş doğum sırasında da bu sakinlik devam eder :) ben ssk anlaşmalı özel hast. artık çalışamaz raporu almıştım.

Sağolun kızlar süper o zaman ben de gittiğim yerden alabilirim demek ki.

Fato doğurmuş gözümüz aydın bir bebeğimiz daha geldiiiiiidelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
İnşallah Fato da en kısa zaman da toparlanır da aramıza katılır.

yarencim hadi gozun aydın sende bıan önce kurtulursun inş.cnm dualarım senınle

Ay doğurdumu Allah analı babalı büyütsünler işallah sağlıklı sıhhatli olsunlar işşşalahhh.....ana sıra kimde acep kıssssssssss esma en son sen le beniz galiba.......huuuuuuuuu esmaaa nerdesiiin

kızlar bende kızımın adını ecrin koymayı düşünüyorum nasıl sizce arkadaşlardan biride koyacakmış galiba

güzel güzel hoşgeldin canım....aynyız senle galiba benimde kızım olcak teyzesi biz hepsini göndercez öle görünyo......onlar soradan bizi teselli edip telkin edcekler işallah....vereliniortak

Back
X