2010 Şubat Anneleri

sagolunn canlarimmmmm.... haberdar ederim sizi! yarin büyük bir ihtimal doktor hastane randevusu veriri hangi hastanede dogum felan yapacagimi , odami doktorlari felan görmem icin secmem icin! bakalim hayirlisi! eeee uzun zamandir kontrole giden yok mu baska?

kızlar eşimle tartıştık engelledim no zaten.aramadıda bi daha bana dediği lafa bak insanı aradıgına pişman edersin kafamı bozma tlf kökten kapatırım dedi bende kapada göreyim dedim kapattı 20 dk sonra actı beyfende bende no engelledim dogursamda haber etmeyecem senağlama :delphin:

off erkekler bizden de gergin ve heyecanlı sanırım...
kızlar galiba bizim 2 çocuğumuz olacak..

öyle valla canim! biz bitaneyi doguracaz derken onlar dokuz doguracaklarkaydirigubbakcemile3 bi ah desem " ne oldu, sancin mi var, doktora gidelimmi hemen , iyimisin vs.... " artik cevap vermekten offf gina geldi:bbo:

slm kızlar ne habersiniz fato sezeryanamı giriyomuş aaa hadi hayırlısı bakalımmm sldada çarşamba giriyomuş az öznce konuştuk kızlar bol bol dua edelimmmm rabbim kurtarsın inş.seldanın önce normal doğum denenecekmiş olmazsa sezeryana alınıcakmışşşş

fatolina sezeryanamı giriyomuş kızlar
allah kurtarsın inşallah

ayyy eveeeeet fatos sezeryan oluyomus yarın bebısıne sag salım kavusur ınsallah:teytey: seldada carsamba gunu oluyomus masallah yaaa cok sevındım Allah'ım kavustursunhihoyyyt

Back
X