2010 Şubat Anneleri

iyigeceler güzel şubat anneleri
şubat diye başladık yola ocakta doğuruyoruz hadi hayırlısı
kızlar yarın saat 09.00 da sezaryana giriyorum 9 aylık serüvenimiz burada sona eriyo kavuşucam ecrindilama Allah'ın izniyle
karmançormanın gözümün önündeki tek hayalim onu gördüğüm ilk an başka bişey düşünemiyorum

inş. senin için hyırlısı böledir..
senden ufacık bi ricam var benim normal doğum yapmam için dua edermisin
bebişimin kafası dönsün inş.ve tüm isteyen arkadaşlarımın

kızlar yarın saat 09.00 da sezaryana giriyorum 9 aylık serüvenimiz burada sona eriyo kavuşucam ecrindilama Allah'ın izniyle
karmançormanın gözümün önündeki tek hayalim onu gördüğüm ilk an başka bişey düşünemiyorum

caım ne mutlu sana.sag salim bebegini kucagına alırsın inş. güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun:Saruboceq:

aayyyyyyy bu saatte benden başka da kimse yok..!

çok fenayım ben kızlar. başımın belası enfeksiyondan özel bölgem deli gibi yanıyor. antibiyotik kullanıyorum güyaa :( zaten uyuyamıyordum, şimdi hepten terk etti. ne yapsam yaa, var mı bi çare bilenn??? yoksa çıldıracam valla..!

allah hepinizden uzak etsin bu durumu. uyuyun bakalım, allah rahatlık versin :kedi:

Cnm Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle. Insalah sag salim kavusursun Ecrin Dila'na..Darisida bizim basimiza artik. :Saruboceq:

Fatoline Allah kolaylık versin bebeğinede sanada ve sağlık versin güzelim bi anda ikiniz de kurtulursunuz işallah canım

Cnm seninde gozun aydin, darisi bizlerin basina artik.
sağol canım amin darısı başınıza allah kurtarsın inşallah sağlıkla
canım allah yardımcın olsun bak bakalım o an aklına bişi geliyomu işte beklenen an geldi allah kurtarsın canım
fotocum hoşgeldin canım ya gözünaydın bitanemmmmm

saol canım teşekkür ederim

günaydın güzeller.nasılsınız?doğumlar başladı ha buralar sessizleşir artık benim gibi doğuranlar dökülür yavaş yavaş sonra bebişlerimizide beraber büyütçez
ben bugün oğluşumu görmeye gidicem teyzeleri görüş günümüz geldi.oğlumu inceliyecem uzun uzun sarılıp öpemiyorum ama onu izlemek bile o kadar büyük mutluluk ki kucağıma alacağım an nasıl olcak tahmin bile edemiyorum.

Günaydın hepinize kızlar. Daha pek gelen olmamış ama tembel Şubat anneler dökülür birazdankaydirigubbakcemile3

işte olsaydım da bari bu ay para alırdım... ://
kızlar biz şimdi doğuma kadar ssk dan hiç para alamayacakmışız doğru mu ya.. dogum tarihi kesin olmadıgından para alamıyoruz oyle dediler dogru mu??

Evet canım raporun bittiğinde gidip paranı alacaksın SSKdan.

ayy serapcım son hafta hiç geçmek bilmez. hem de devir falan biraz stresli işler. ondan uyuyamıyorsundur. Allah yardımcın olsun bacım, 1 hafta daha sabret.

Sağol Hülyacım. Sabrediyorum işte 1 hafta daha ne yapayım. Sen de tamamla işlerini artık kız ne kaldı şurdakaydirigubbakcemile3

Fatooom canım Allah kurtarsın inşallah. Kızına kavuşuyorsun ne güzel. İyi haberlerini bekliyoruz.

günaydın güzeller.nasılsınız?doğumlar başladı ha buralar sessizleşir artık benim gibi doğuranlar dökülür yavaş yavaş sonra bebişlerimizide beraber büyütçez
ben bugün oğluşumu görmeye gidicem teyzeleri görüş günümüz geldi.oğlumu inceliyecem uzun uzun sarılıp öpemiyorum ama onu izlemek bile o kadar büyük mutluluk ki kucağıma alacağım an nasıl olcak tahmin bile edemiyorum.

Günaydın Fatoşçum. Oğlunu görcen bugün ne güzel. Doya doya bak ona gelince bir iki yersin artıkopuyorumnanaktan

kızlar ben ocak annesiyimkızım doğalı 13 gün oldu. isim bulamadım. begüm mü ecem mi sizce hangisi daha hoş lütfen yazın

Back
X