2010 Şubat Anneleri

anam kimse kalmadı burda hakaydirigubbakcemile2
kızlar bende dün akşam saat 3 tü daha uyumamıştım karnımın agrısından bugun dok.gidecem işte dok. diyecem vallah normal dogumu bekleyelim derken bu cocuk içerde taş kesilecek ya olmazsa sezeryanla olsun diye düşünüyorum siz ne dersiniz??ohaoldumsmile

Canım seninle aynıyız biz. Neden acele ediyosun ki 40. haftaya kadar yolu var... Biraz dişimizi sıkacağız artık anne olmak kolay değil...normal doğumu çok istiyosan sonuna kadar zorla derim ben...Tabi dr un aksi bi şey demezse...

mrb kızlar.

ya seldaya çok sevindim, ne güzel çektiği sıkıntıların hepsini unutmuştur bi anda. Allah dualarını kabul etsin, bizleri de unutmamış. analı babalı büyütsün inş.

kızlar dün gece ve şimdi yine çok fena sancım var, 5 dk aralıklarla geliyor. doktora gittik sabah, sancılar şiddetlenmiş ama açılma fazla yok dedi. sunni sancı ile doğum olabilir ama bekleyelim doğal olsun dedi alsanaalsanasmile

ama ben dayanamıyorum artık. belim ortadan ikiye ayrılcak heralde. eğer akşama kadar sürerse dicem doktora ya sunni sancı verip doğurttursun ya da fatolina gibi pes etcem sezeryan olsun diycem benneyaptımki

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kuzunu kucağına..:Saruboceq:

Fatoşcum seninde gözün aydın çok şükür herşey yolundaymış. Bir an önce kucağınada alırsın oğluşunu inşallah..:nazar:

Kızlar bizimde doktor kontrolümüz var bugün geçen hafta suyumun azalmaya başladığını söylemişti. Bugn ne durumda acaba. Bakalım bugün bize tarih verecekmi doktorumuz. Dualarınızı bekliyorum:Saruboceq:opuyorumnanaktan

kızlar bende dün akşam saat 3 tü daha uyumamıştım karnımın agrısından bugun dok.gidecem işte dok. diyecem vallah normal dogumu bekleyelim derken bu cocuk içerde taş kesilecek ya olmazsa sezeryanla olsun diye düşünüyorum siz ne dersiniz??ohaoldumsmile

Hakkaten canım acelen niye bu kadar? Normal doğumun 42 ye kadar yolu var hatta.

YAREN canım Allah kurtarsın bitanem
herşey en güzel şekilde olur inş.
Rabbim sabır versin

Fatoş böbrek problemi olmamasına da çok sevindim bebeğinin. Bi de hayırlısıyla kucağına alıpp evine getirseydin...

Canım seninle aynıyız biz. Neden acele ediyosun ki 40. haftaya kadar yolu var... Biraz dişimizi sıkacağız artık anne olmak kolay değil...normal doğumu çok istiyosan sonuna kadar zorla derim ben...Tabi dr un aksi bi şey demezse...

aslında bende normal olsun istiyorum ama korkuyorum bişey olacak diye internetten bakıyom erken dogum belirtisi cıkıyo acılmam yok ama benim ne bilim. sendede oluyomu böle ?:uhm:

FATOŞ gözün aydın bebiş sağlıklıymış maşallah....güle güle büyüt kuzuyu.....

Doktora gidenler hayırlı haberle gelin işallah......

kısss CR20012006 ANAM NE BU ACELE AĞRI BENDEDE VARDA DUUUR NE ACELE EDYON AZCIK DAHA BÜYÜSÜN KISSSS

Valla canim bende normal olmak istiyorum ama kizim çok tombikmis normal dogum çok zor olur dedi doktor sezeryan olabilirsin dedi sali bakicaz artik kalça kemigi skaneri çekicem çati ölçüleri alincak eger olabilirse kesinlikle normal istiyorum ben. Yinede Allahtan hayirlisi hepimiz için

herkese selammmm
selda da kurtulmuş hayırlısıyla çok sevindim.. darısı bize inşallah..
bende öööle zamanın geçmesini bekliyorum havvacım benim 19 şubatı 6 şubat yaparmısınn
sezeryan istiyorum ya günümüz nasipse 6 şubat çok heyecanlanıyorum 15 gün kaldı yaaavvv
kızımı çok merak ediyorummmmmmmmmm

selam kızlarrrrrrrr
Selda gözünüz aydın canım hem bebişimiz iyi hem sen iyiymişsin çok şükür kötü günler bitttiiiii.
Fatmada doğurmuş alkisalkisalkis ohh kavuştu meleğine inşallah biran önce iyileşirlerde bebekleri ile keyif sürerler.
Fatoş Aras iyiymiş gözün aydın canım.
3 gündür giremedim bilgisayar bozuktu amma birikmiş.
Cucus bugün doğum yapacak Allah yardımcısı olsun.(muhtemelen yapmıştırda)
kızlar arada unuttuklarım var ise hepinizi öpüyorum.oku oku yazacaklarımıda unuttum.
Biz dün gittik dr a Duru kızım 52 cm ve 2900 olmuş.uykusuzluk için yapacak birşey yok hamile kadın son aylarında uyumaz otur diyor dr.2-3 gün uyuma sonra 5-6 saat uyursun diyor yapacak birşey yok.
Sancısı ağrısı olanlar sıkın dişinizi kızlar son 15-20 günümüz hayırlısı ile kavuşacağız meleklere.

Valla canim bende normal olmak istiyorum ama kizim çok tombikmis normal dogum çok zor olur dedi doktor sezeryan olabilirsin dedi sali bakicaz artik kalça kemigi skaneri çekicem çati ölçüleri alincak eger olabilirse kesinlikle normal istiyorum ben. Yinede Allahtan hayirlisi hepimiz için

maşallah canım allah kalbine göre verir inşallah neyse bakalım artık dokç hanım ne diyecek akşam haber ederim siziopuyorumnanaktan

FATOŞ gözün aydın bebiş sağlıklıymış maşallah....güle güle büyüt kuzuyu.....

Doktora gidenler hayırlı haberle gelin işallah......

kısss CR20012006 ANAM NE BU ACELE AĞRI BENDEDE VARDA DUUUR NE ACELE EDYON AZCIK DAHA BÜYÜSÜN KISSSS
kız ben kendimde değilim kızımın saglıgında bişeymi var diye korkuyorum yok:gitme:
bana kalsa hiç dogmasada olur içimde kalsın hep:)kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız?

bir kaç giremedim neler olmuş buralarda böyle
benide merak etmişsiniz dineva aradı sağolsun ALLAH razı olsun düşündüğünüz için
fatolina ve selda kavuşmuş demek meleklerine çoookk mutlu oldum gözlerim dolu dolu oldu rabbim hayırlı evlat eylesin

yarenede ALLAH kolaylık versin bir avazda kurtaesın inşallah

bizden haberler kızım ısrarla erken gelmeye çalışıyor dün çok şiddetli sancılarım vardı bütün gece sürdü doktorum ilaçları arttırdı biraz daha dayanman lazım dedi bakalım hayırlısı karnımdaki miyomda nefes aldırmayacak duruma geldi şu 36. haftam dolsada bende kavuşsam meleğime.
hepinizi öpüyorum canlar RABBıM hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar nasılsınız?

bir kaç gün giremedim neler olmuş buralarda böyle
benide merak etmişsiniz dineva aradı sağolsun ALLAH razı olsun düşündüğünüz için
fatolina ve selda kavuşmuş demek meleklerine çoookk mutlu oldum gözlerim dolu dolu oldu rabbim hayırlı evlat eylesin

bizden haberler kızım ısrarla erken gelmeye çalışıyor dün çok şiddetli sancılarım vardı bütün gece sürdü doktorum ilaçları arttırdı biraz daha dayanman lazım dedi bakalım hayırlısı karnımdaki miyomda nefes aldırmayacak duruma geldi şu 36. haftam dolsada bende kavuşsam meleğime.
hepinizi öpüyorum canlar RABBİM hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar nasılsınız?

bir kaç giremedim neler olmuş buralarda böyle

kız senin acılman varmı ki??:uhm:

slm kızlar nasılsınız?

bir kaç gün giremedim neler olmuş buralarda böyle

Az kalmışş. Allah yardımcın olsun. Bikaç gün kalsa bile daha iyi olur. 36 dolmasa da bebek sağlıklı olabilir. Rabbim hayırlısını versin.

Fatoşcum Arasın böbreklerinde bir sorun çıkmamış çok sevindim canım gözünaydın,inş.en kısa zamanda hayırlısıyla evinede gelir oğluşunuz..
Cucus,Yaren kızlar Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.bebişlerinizi..
Doktora giden arkadaşlar gözünüz aydın maşallah bebişlere,
Doktora gidecek olanlarda hayırlı haberlerle dönerler inş...

Back
X