Amaaaaaaan sormayın ya eşim 6 ay gidecek dedim ya görevli olarak bende evimde kalmak istiyorum.....kaynanam hanım gezme tozma işi olsa koşa koşa gelir şimdi doğum tabi iş güç yapcak yok ben gelemem diyor...annemde evde bi bekar ablam var onunla kalıyo ablam çok sinsi akşam benim diğer kardeşlerle ölesine ardım konuşmak için hepsi ağız birliği etmiş eee memlekete gel ennem hasta kimseye gidemez ....evdeki bekar sinsi ablam herkesi doldurmuş tabi annme giderse kendine kim dadılık edecek...ne yemek yapabilir ne iş ....nese benimde demiştim ya mide rahatsızlığım var memleket bana yaramıyo gittiğimin haftası çok kötü hasta oluyorum ...ee şimdi bebekte var ben hasta olursam süt müt olmaz......tabi umurlarındamı benim çocuğum ....demin ablamı ardım telfonda tartıştım gelmeyin doğumada gelmeyin ben sizi sildim sizde beni silin dedim
sakin ol bakalım sen onlara kızarken bebişinde üzülür ama annesi maşallah herkeste kendini düşünüyor bu ne anlayışsızlıktır yazık değil mi sana her iki tarafında torunu kocişinle konuşssan belki kendi annen gelemezse onun annesi gelir o konuşuversin kızdım ama ya