2010 Şubat Anneleri

Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun

oh oh maşallah geliyor melekler teker teker.korkma canım geliyor yavrun hayırlısı olsun.
öpüp koklayacaksın daha ne istiyorsun.

iyi akşamlar kızlar
bende yeni doktordan geldim son kontrolümüzdü
02.02.2010 sabah 8 de sezeryana giricem hayırlısıyla inş
normal istesende yaptırmam dedi doktor 4100 gr olmuş bebiş 1 haftada daha çok alır normal doğum riskli dedi
ay bi acayip oldum haftaya salı geliyo kızım inş

senin içinde hayırlısını dilerim ama kıskanmaya başladım doğuranları yaaa

masallah ya ıkı bebıs daha gelmıs cok sukur Allah analı babalı buyutsun ınsallah,selma kızına masallah yerım ya ben o yanakları kırmızı kırmızı oyyy kaydirigubbakcemile3 shıne oglusun ne yakısıklı ya kaydirigubbakcemile3masallah Allah'ım bızlerede nasıp etsın ınsallah:asigim:

hadi hayırlı olsun bende çarşamba günü kısmetse kızımı kollarıma alcam hayırlısıyla inşallah çok tuhafım gerçekten bende değişik bi heyecan var...

senide allah kurtarsın cnm bu arada dr a sordum lavman yapılmıyomuş artık sadece sonda takılıyomuş benim genel anestezi olucak kısmetse

iyi akşamlar kızlar
normal istesende yaptırmam dedi doktor 4100 gr olmuş bebiş 1 haftada daha çok alır normal doğum riskli dedi

maşallah gülşahcım.bencede yapmaz zaten normal bebişine baksana tombiş tombiş geliyo annesi.kaç haftalıktın sen.ne güzel bi tarih seçmişsiniz hemde

oh ne guzel kavusamayan da kavusacagı gunu ogrenmeye baslamıs, darısı bizim başımıza,

ya bu arada sevgili teyzeler, bu ultrason da doktorun verdigi kiloyu çok kafaya takmayın milimetre ile çok buyuk fark oluyor, ayrıca bu veriler türkiyeye ozgu veriler degil ustune bir de guncel değil, yani az çok tahmin diye düşünün, öyle son dakikada çocukları semirtmeyin 3 ü geçecez diye, sağlıklı doğsunlar inşallah, doktor bir sıkıntı görmedikten sonra sorun etmeyin bu kadar,

ya benim de niyeyse içimde 2 şubat diye bir his var ama hadi bakalım, herkes her gun arıyor daha doğurmuyor musun diye :) bir de istanbul' da malum kar var, cumadan beri arayıp sakın kar bitene kadar doğurma talimatları başladı :D oldu! diyorum ben de sıkarım kendimi çıkarmam kar bitene kadar ...
herkese selamlar...

oh oh maşallah geliyor melekler teker teker.korkma canım geliyor yavrun hayırlısı olsun.
öpüp koklayacaksın daha ne istiyorsun.

yaa tabiiki öyle ama insan başına geleceği bilince daha kötü oluyomuş ilk doğumda bişey anlamadan gidiyosun ama evladını kucağına almak herşeye değer

senide allah kurtarsın cnm bu arada dr a sordum lavman yapılmıyomuş artık sadece sonda takılıyomuş benim genel anestezi olucak kısmetse

lavmanda bişey yok kızlar o korkutmasın sizi.hemoroid ameliyatı olmuştum oradan tecrübeliyim.
ama o sonda korkutuyo beni takmasalar olmuyomu eyvahedigeldismile

hadi hayırlı olsun bende çarşamba günü kısmetse kızımı kollarıma alcam hayırlısıyla inşallah çok tuhafım gerçekten bende değişik bi heyecan var...

Canım hayırlı olsun sana da... Ne güzel darısı başımıza...

iyi akşamlar kızlar

Ohhh maşallah annesi....

bugün 38+3 üz teyzesi
tşk ederiz

Maşallahhhhhhhh

kızlar merhaba nasılsınız,profilime kızımın resimlerini yükledim...
çocuklarında okulu tatil olduğundan fazla giremiyorum, umarım herkes iyidir.doğum yapmış olan tüm arkadaşlarımın gözüaydın, allah analı babalı büyütsün......

Shine'ın 25/01/2010 tarihinde (bugün) saat:10:00 da oğlu dünyaya geldi.
Kendisi ve oğlu Allah'a şükürler olsun sağlıklı.

Hepinize çok slmları var..

http://img685.imageshack.us/img685/6109/img0266t.jpg

Ay Masallah bebislere ne kadar sekerler Allah anali babali büyutsün kizlar:nazar::nazar:

lavmanda bişey yok kızlar o korkutmasın sizi.hemoroid ameliyatı olmuştum oradan tecrübeliyim.
ama o sonda korkutuyo beni takmasalar olmuyomu eyvahedigeldismile

sonda nasıl takılıyoki can acıtan bişeymi acaba yani o takılı olduğunda idrarı salacazmı nasıl olcak....

sonda nasıl takılıyoki can acıtan bişeymi acaba yani o takılı olduğunda idrarı salacazmı nasıl olcak....

sonda takılıken biraz acıyo ama o kadarda diil birazda takana bağlı tuvaletini torba gibi bişeye yapıyosun sonra yürümeye başlayınca çıkarıyolar inşallah eli hafif hemşirelere düşeriz

iyi akşamlar kızlar

gözün aydın canım bekle bakalım sabırsızlıkla

Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun
Allah kurtarsın canım sağlıkla gelsin bebişin inş. :Saruboceq:

seninde Allah yardımcın olsun canım heyecan olmaz mı ya ama ne güzel inş. sağ salim kavuşursunuz bebişinle

iyi akşamlar kızlar

oh süper haberler bunlar maşallah gülşahcım kızına tombiş olacak desene:nazar: seninde Allah yardımcın olsun sağ salim kavuşun bebişinle inş. habersiz ve resimsiz bırakma bakalım bizlerideolumunekankayizsmile

hadı gozun aydın sagsaglım dunyaya getırırsın ıns bebegını kaydirigubbakcemile2

ooo her gune bı bebek gelıyo ne guzell sende saat saymaya baslarsın artık kaydirigubbakcemile4

iyi akşamlar kızlar

gulsahcım cok sevındım son 1 hafta he yaramazın acelecı davranmasa barı bıde sancın tutarda doktorun verdıgı tarıhı beklemezse kaydirigubbakcemile3 cok az kalmıs senınde canım aynı bedende son gunlerınız tadını cıkar :asigim:

Back
X