2010 Şubat Anneleri

anamın evinde her gun yerdim ya! bir haftadır canım nassıl kuru üzümlü kek çekiyor anlatamam... aldım yedim yok beğenmedi. simdi fırında çıkmasını bekliyorum :) eşime yaptırdım olumunekankayizsmile bakalım nasıl olcak heyecanla bekliyorum bu saatten sonra yememek lazım tabi ama işte ferman dinlemiyorum

anam doguruyomuyum nekaydirigubbakcemile2

aşağı iniyordur şekerim :) benimki hala akciger bolgesinde takılıyor :)

anamın evinde her gun yerdim ya! bir haftadır canım nassıl kuru üzümlü kek çekiyor anlatamam... aldım yedim yok beğenmedi. simdi fırında çıkmasını bekliyorum :) eşime yaptırdım olumunekankayizsmile bakalım nasıl olcak heyecanla bekliyorum bu saatten sonra yememek lazım tabi ama işte ferman dinlemiyorum
oo afiyet olsun:ecrin_bebek: bebegine lop lop et olsun

aşağı iniyordur şekerim :) benimki hala akciger bolgesinde takılıyor :)

davul çalıyo benim kızkafamçokkarıştı
bizim haftalar aynımı ne senin son adet tarihin kaç.benim 5 mayıskaydirigubbakcemile5

slmmm kizlarr yaaaa ayyy sancilarimm varrr ama öyle sürekli deilll! kasiklarimda felaket oluyor, bacaklarimi düz uzatamiyorum.arasina yastik koyuyuyorum ve bacaklarimi kendime cekiyorumm anca öyle geciyor gibi oluyorum. ayy dahada günüm var 14 subata demisti doktorr! kizlar birde afedersiniz vaginamda cok agrii var! sizdede oluyor mu?

slmmm kizlarr yaaaa ayyy sancilarimm varrr ama öyle sürekli deilll! kasiklarimda felaket oluyor, bacaklarimi düz uzatamiyorum.arasina yastik koyuyuyorum ve bacaklarimi kendime cekiyorumm anca öyle geciyor gibi oluyorum. ayy dahada günüm var 14 subata demisti doktorr! kizlar birde afedersiniz vaginamda cok agrii var! sizdede oluyor mu?

canım doktor bebekle sozlesme yapmıyo ya artık her an gelebılır garantı veremez kı kesın bu tarıhte gelıcek dıye... o sadece 40 haftayı doldurdugun tarıh. artık bekle yanı :CüvCüv:

davul çalıyo benim kızkafamçokkarıştı
bizim haftalar aynımı ne senin son adet tarihin kaç.benim 5 mayıskaydirigubbakcemile5

canım benim sat 9 mayıs, beklenen tarih 12 subat

duygu'cum vajinada agrı bende sık sık oluyor, bir de pozisyon degistirmek dinlenmekle azalan ağrıdan korkmayacaksın dogum sancısı napsan azalmazmış cunku, hafifletebildiklerin hazırlık agrıları :) allah sabır versin canım topumuza,

bebekleriniz çok hareketlımı benımkı çok fazla hareket etmiyor saymıyorum gerçi yinede 10 u geçiyordur ama eskiye göre azaldı hareketler.....
bazende endişeleniyorum

iyi akşamlar kızlar
bende yeni doktordan geldim son kontrolümüzdü
02.02.2010 sabah 8 de sezeryana giricem hayırlısıyla inş
normal istesende yaptırmam dedi doktor 4100 gr olmuş bebiş 1 haftada daha çok alır normal doğum riskli dedi
ay bi acayip oldum haftaya salı geliyo kızım inş

Canım tarihiniz belli olmuş hayırlısı olsun. Maşallah bebişininde kilosu çok güzel..:nazar::nazar:
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..:nazar:

kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm Allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh

kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm Allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini.:ecrin_bebek:
Dualarım seninle. Allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

Kızlar Allah yardımcınız olsun ınsallah sag salım kucagınıza alırsınız yavrunuzu,ben daha beklemedeyım kaydirigubbakcemile3 bızlere de dua edın ohaoldumsmile

Back
X