2010 Şubat Anneleri

slmm canlarimm ne haber? bebislerinizz nasil? havvacim seninde cumartesi günüymüs Allah kurtarsin canim. dünde benim randevum verdi ama sadece CTG ye girdim doktorla görüsmedim. haftayaymis ultrason. bugünde seker doktoruna kontrolüm var, bakalim ne diycek? haftaya da doktor hastane randevusu verecek. ordaki doktorlarla dogum ahakkinda görüscez bakalim neye karar verecekler. karnimda hala yukarda günümde yaklasti ama gören herkes büyük ihtimal sezeryan olur karnin hala hic inmemis diyor. hayirlisi bakalim! :Saruboceq:

canım hadı ıyı haberlerle gel ıns. seker ıcın doktorla gorusunce banada haber ver yaz olurmu

arkadaşlar geçen sene bu zamanlar sizlerin yaşadığı bu heyecanın aynısını ben yaşıyordum..İnanılmaz güzel duygular benim bebeğim aceleci davranmıştı ve 11 Şubatta dünyaya gelmişti 7,5 aylık doğum yaptım.şimdi sizlerin yazılarını okudukça o günlerimi hatırladım..evet geçen sene tam bu zamanlar heyecan içinde oğlumu bekliyordum..hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım..o yolda kimseyi sınamasın....hepinizi şimdiden kutluyorum ve meleklerinizi kokluyorum......

Allah uzun saglıklı omurler versın ogluna ınsallah darısı basımıza kaydirigubbakcemile2

yok normal doğum değildi duygucum sezeryan oldu ama inanaın hiç korkulacak bir şey yok ve Allah zaten orada insana öyle bir cesaret veriyorki benim herşeyim çok güzel geçmişti ameliyattan sonrada ne ağrım nede sancım olmuştu...korkmayın arkadaşlar gerçekten korkmayın düşünsenize sonu çok güzel olucak......

cici25, derinderen, dineva, HavvaEsen, srpp, zeynepb

merhaba kızlar,nasılsınız??bebişlerimiz iyi mi???

Kızlar az önce geldim doktordan perşembe günü sezeryan oluyorum.eyvahedigeldismile
Cuma yada cumartesi diyordu doktorum bugün perşembe dedi suyum azaldığı için bekletmek istemiyor.
Oğlumun kilosuda 3422 gr. olmuş. dualarınıza ihtiyacım var..
Her zaman dualarımız birbirimiz için canım.Bizi bizden iyi kim anlar ki şu an.

kızlar meraba..ben ikiz başlığındaydım daha çok..
Allah kısmet ederse 10-20 şunat aralığında kızım Ayşenur ve oğlum Çınar Emir aramıza katılacak..şurda kalan son günlerde beni de aranıza alır mısınız?
bir listeden söz edilmiş..sanırım yazmıştım daha evvel ama hatırlayamadım..liste hangi sayfada ve kim ilgileniyor bilen var mı?
size ihtiyacım var çünkü doğum fobim var..her nekadar herkes, tüm arkadaşlarım rahatlatmaya çalışsa da atamadım üzerimden korkularımı..belki sizin desteğiniz iyi gelir..
Hoşgeldin canım.Sen de heyecan iki kattır şimdi.İkizler çok tatlı oluyorlar bizim ailede de var.Allah bağışlasın sana yavrularını.

kızlaaaaaar.ben doguma gidiyorum.cidden.
ya dün yine sancı bırakmadı beni.bugün doktora gittim 6+7 dk.bir sancı çıktı.doktor almamız gerek dedi.tabi kahvaltı yaptıgım için akşama kadar beklenecek ve akşam kısmetse kızıma kavuşacagım.tabi yatıracaklardı.hazır degilim dedim eve geldim.zeynoyu banyo yaptırdık eşimle.ablamlara haber verdim.kavınvalideme.ayy panık olduk yani.ögle tekrar nts ye girecegim.eger yine 6+7 dk aralarla sancı çıkarsa akşam alacaklar.ikinci dogumlar daha önemli oluyor dedi.ha bide açılma varmış.bu açılmayla eski dikişlerini bebek açabilir onnu için acele etmemz gerek dediler.neyse ben şimdi banyo yapacagımbherşey hazır zaten...offf bilmiyorum bir anda heyecan korku saldı beklemedigimiz bi tarih..neyse kızım iyi oysunda gelsin anneciginin kucagına.
sizler kendiinize iyi bakın.bi müddet giremeyebilirim.herkese kolay dogumlar diliyorum allaha emanet olun..

eger dogum olmazsa akşam muhakkak haser veririm.sizleri çok seviyorum hepinizi tek tek öptüm..

Ayşegülcüm nasıl heyecanlandım anlatamam.2 şubat,5 şubat derken Defne bebek geldi demek.Biz ne dersek diyelim senaryomuz hazır....

Aynezihe,sen de aramıza hoşgeldin.
Plajcım, sana da çok üzülüyorum.Keşke birbirimize yakın olsaydık,ben destek olurdum sana.Beraber büyütürdük bebişlerimizi.

:roflol: :roflol:
Ay ben almayayım canım zira benim üç tane var: Annem, kaynananm, kaynanamın kaynanası....
Yok mu arttıraaaannnnn delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Doğumda yanında bulunmak üzere fazla anaya ihtiyacı olan varsa bende iki tane alsanaalsanasmile birini gönderebilirim. :smiley-cool: fiyatta anlaşırsak neden olmasın...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızımı görmeye gidiyorum teyzeleri. gelince anlatırım öptümmmm

Kızlaaaaaaaaar ben geldimmmm...Ömerim 3100 gram olmuş, başı hala aşağıda 2 haftada 600 gram süper dimi?? :))boyu da 49 dedi doktorumuz...yedikleirmin hepsi oğluma gitmiş bayıldım valla tipi de bana benziyor gibi yüzünü netgöremedim ama profilden gördümm tombuk tombuk yanaklarınııı...doktor ittirdi kaktırdı ama uyuyordu ben de kıyamadım dopkunma yazık yavruma dedim.. annelik böyle bişii galiba??:))
ama tansiyon yüksek... kan idrar testleri falan istedi akşamüstü sonuç almaya gidecem göstercem ben de şişim ve su tutması da cok ya süphelendi... işallah bişii cıkmıcak cıkarsa haftaya alırım bebişi dedi ona üzüldüm ama inşallah temiz çıkcak sonra bana büyük ihtimal tansiyon ilacı vercek...
biz de haberler boyle cooook mutluyum canlarımm...

07zeyno kolaylıkla dogum nasip etsin allah..
sumifercim sana da kolay gelsin erkan bey gene cok doluydu... ameliyatlar hastalar tanıdıkları fln filan..işallah seninki de dönmüştür dönmediyse bile takma mecbursun sezeryana hayırlısı diye düşün
öptmm sizi..

bayanssulusmile

canım maşallah ömerine kocaman olmuş.kesmeye niyetlenmiş dr amcamız desene.
bakalım benden de yarın testler ister heralde.ilk randevuyu aldık 10:30 a ama ameliyatları oluyo sabahtan bekliycez mecbur.
hayırlısı diyorum bende artık demek böylesi en iyisi bizim için.
sende test sonuçlarını alınca bizi haberdar et.
tansiyon işi kötü olmuş tuzu iyice kes canım.ilaç kullanmak için daha yaşın çok genç

havvacım,benim herşey normal gidiyor usg 15 şubat diyor ama bilemem ki ne kadar yakınım doğuma.Her an herşey olabiliyor.

havvacım bu arada şubat meleklerinde Arkeos 26.02 de doğurmuş gibi gözüküyor.Az önce geziniyordum da.

havvacım bu arada şubat meleklerinde Arkeos 26.02 de doğurmuş gibi gözüküyor.Az önce geziniyordum da.

evet ya nedime dün doğum yapmış.sabah konuştuk bişeyi yoktu akşama doğurmuş kızını suyu gelmiş hastaneye gitmişler suni sancı verince tansiyonu yükselmiş hemen sezeryana almak zorunda kalmışlar ama şu an ikisininde durumu iyiymiş canım.
darısı başımıza inşallah.

Back
X