Didem ben 2. yi yaparsam free takılıcam canım.
valla en güzel zamanlarda o ilk 2 ay bebeiş yer yatar oynasan oynanmaz konuş-sayı say yaptığını anlat olayın yok.annenin kendini dinleyeceği en bol vakitli olan süre.
kızlar birde bebekler ilk zamanlar yastıkta yatıyormu? nasıl bir yastık kullanmalıyız?
Ben hala yastık kullanmıyorum
ben büyük kızma 3 yaşına kadar yastık kullanmadım doktorumuz kullanmayın dedi ayşeyede kullanmıyorum
yünse zaten kullanmayın allerji riskini arttırıyor yün yastıkkayınvalidem bebek yastığı yapmış yünden sağolsun ama bana sanki yüksek gibi geldi.yatabilirmiki bunda dedim yüksek gibi zaten ilk doğunca yastıksız yatmıyolarmı dedim olurmu öyle şey bişi olmaz yatar dedi.
valla ben bile tecrübesiz kafamla minicik boynunun o yastıkta yatamayacağını düşündüm ama bakalım pek öyle şeye karışmaz benim kaynanam ama sıkıştımmı doktor yatırmayın dedi derim bende napiimm
dışarıda satılan incecik alçak bebek yastıklarından alsammıki her ihtimale karşı acaba?
kızlar birde bebekler ilk zamanlar yastıkta yatıyormu? nasıl bir yastık kullanmalıyız?
çok teşekkür ederim havva sağolBen kendi çantama aldıklarımı yazayım.
Bebek için
hastane çıkışı 10 lu set. tamamını koydum
2 pijama tak. (şapkalı eldivenli)
2 tulum
15 adet bebek bezi
pişik kremi ama kullanılmadı
çorap
bir kalın bir ince battaniye
ağız mendilleri
biberon.(ne olur ne olmaz sütünüzü sağarak vermek ya da mecburen mama vermek zorunda kalırsanız. Ben almamıştım çok lazım olmuştu)
Kendim için
bolca iç çamaşırı atlet
ped
1 pijama tk.
1 gecelik( gecelik kullanılmadı hemşireler önce pijama tk. nın üstünü giydirdiler sonda çıkınca da altını. batmadan taburcu oldum.
terlik
çorap
kırmızı tac
yelek de almıştım üşürüm diye ama gerek olmadı.
bardak.
aklımda kalanlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?