2010 Şubat Annişleri Şafak Sayıyoruz :)

Canım benim ikinci bebem. İlki normal oldu. Kaldı ki ben çok kilo almıştım doktor 'normal doğuramazsın' demesine rağmen 38. haftanın sonunda bir bayram sabahı nerdeyse kendi kendime (çünkü hastaneye gittiğimde 8 cm açılmıştı) 2 saatte doğum yaptım. Yani belki ben de 38. haftayı geçsem öyle ani olmasa doktorumun telkinleri ile korkarak sezeryan diyebilirdim. Allaha şükür geçti gitti. Darısı şimdi kızımın başına. 37. hafta hamileliğimi dolduruyorum. Herşey normal gözüküyor inşallah bu da öyle geçer gider. Allah hepimizin yardımcısı olsun

bilmiyorumkismile10 mu acaba kuzumun gelmeye pek niyeti yok gibi görünüyor

bugün bitti sayılır sadece 3 gün kaldı meleğimi yavrumu kollarıma almaya
anne olmaya o muhteşem duyguyu yaşamaya 3 gün kaldı
ALLAHım sen hayırlısıyla bir aksilik olmadan sağsağlım kavuştur beni kızımla

bizim de 5 gün kaldı ama havva ile aynı kaderi paylaşıyoruz. bizim kızlar inat çıktı: bizden ayrılmaya niyetleri yok. lmaz:

hayrlısıyla sağ sağlim kavuşsydık..! :Saruboceq:

bizim de 5 gün kaldı ama havva ile aynı kaderi paylaşıyoruz. bizim kızlar inat çıktı: bizden ayrılmaya niyetleri yok. lmaz:

hayrlısıyla sağ sağlim kavuşsydık..! :Saruboceq:
kızlar sabredin bakın benimkine yapmadığım bişey kalmadı ama 40+4 te geldi kızlar nazlı çıktı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…