2010 Şubat Annişleri Şafak Sayıyoruz :)

kızlar sabredin bakın benimkine yapmadığım bişey kalmadı ama 40+4 te geldi kızlar nazlı çıktı kaydirigubbakcemile3

ayy evet. zaten senle uğraştığımız için başımıza geldi buu. peşinden geliyoruz zehraa. sempatiksalakcinni veee şafak 3.

kızlar sizde tez zamanda kavuşun yavrularınıza.biz erken aldık.siz zamanında alın emiii..

akpak nerdesin kız merak ettim seni benim de 15 falan ama ben onu 5 yapcm bu gdşle..

canım uyuyamıyorum ağrılardan o yüzden sabah ya da akşam üstü falan bazen dalıyorum yorgunluktabn bitap düşüyorum zaten günde 1 saatim banyoda geçiyor biraz sıcak su rahatlatıyor :1ninca:

yarın terhis oluyorummm: darısı Havva ve doğum yapmamış arkadaşlara olsun inşallah. olumunekankayizsmile

canım uyuyamıyorum ağrılardan o yüzden sabah ya da akşam üstü falan bazen dalıyorum yorgunluktabn bitap düşüyorum zaten günde 1 saatim banyoda geçiyor biraz sıcak su rahatlatıyor :1ninca:

geçen sene muhtemel doğum tarihi(40.haftanın dolduğu tarih:11 şubattı) sezaryan olacağım için doktorumla bir hafta öncesini 5 şubatı kararlaştırmıştık doğum için...

30 ocak cuma sabahı doktora gittim.. oohhhh dedi bir hafta daha rahatız gelmez bu bebek dedi. eve geldim bir saat duşta kaldım. kaslar o kadar gevşemi ki ertesi gün doğurdum.doktorum kızmıştı bana en fazla 10 dak kalmalısın diye... canım biliyorum insan o dönemde çok rahatlıyor ama...dikkat etmek lazım yinede allah korusun allah bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

bizim ne zaman geleceği belli değil.39. haftanın içindeyiz ama daha çıkmaya niyeti yok bizim kızın.sürekli içerde tepiyo:roflol:

Bende 38.haftanın içindeyim.Benimle bir olan bi sürü arkadaş vardı hepsi doğurdu benim oğlanın acelesi yok.Haftaya alttan muayene edecek doktor normal doğum yapabilirmiyim diye.A

bizim ne zaman geleceği belli değil.39. haftanın içindeyiz ama daha çıkmaya niyeti yok bizim kızın.sürekli içerde tepiyo:roflol:
benimki de sürekli tepiniyor ben ce dogum kanalına girmeye calısıyor olmuyor.. olamaz mı yaa bu ara doktora giden olursa onu sorsun ok?

safak 9.... mu acaba?? havva -3 şafakta ama ses yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…