Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar et suyu koyuyo musunuz bebişlerin çorbalarına.ben kaynatıp buzdolabı poşetlerine koydum.arada atııyorum çorbalarına.ama hatırlamıyorumd birinize dr u et suyu vermeyin demiş sanırım?
kızıma dün akşam dil balığı çorbası yaptım balığı az suyla biraz haşladım suyunu süzüp üstüne 300 ml sıcak su ekleyip tekrar pişirdim diğer tencerede kırmızı soğan,patates ve havucu soteledim balığın suyunu tülbentten süzdüm patateslere ilave ettim içinede 1,5 çc kaşığı mercimek ilave edip pişirdim biraz koyu gibi geldi üstüne 1 bardak sıcak su daha ekleyip 1 taşım kaynatığ içine maydanoz atıp blendırdan geçirdim kızım yalana yalana yedi az yaptığım için ablamız yiyemedi ona çok üzüldüm ama balığımı stokladım artık sık sık yapıcam
vermeyin değilde et suyunda vitamin etteki kadar değil et suyu yerine et tercih edin demişti.yani bana değilde arkadaşların dr larından diyen olmuştu.
somonla yapsam olmazmı bendede stokta somon var bi deniyeyim.Revna yada afiyet olsun.
Etin kendisini bile veriyoruz canım artık kıyma olarak suyunu neden vermeyelim ki
vermeyin değilde et suyunda vitamin etteki kadar değil et suyu yerine et tercih edin demişti.yani bana değilde arkadaşların dr larından diyen olmuştu.
somonla yapsam olmazmı bendede stokta somon var bi deniyeyim.Revna yada afiyet olsun.
kızlar bende derine dün akşam palamut patım eşim almış çokda güzel yedi fırında yaptım azıcık tereyağda koydum güzel yedi tavsiye ederim bide makarnayı çok seviyor yanındada şeftali kompostosuna bayılıyor
Normal bizim yediğimiz gibi pilav vermiyorum Serapcım.Dişleri yok malum belki tam çiğneyemez,sindirimini zorlar diye çekiniyorum açıkcası.Tahıl pilavı yapıyorum.Bi bardak karışık tahıla 3 bardak tavuk suyu ölçüsüyle,yumuşacık pişiyor tahıllar,hatta azcııık sulu bırakıyorum.Pirinç,bulgur,kırmızı mercimek ve de sindirimi kolay olsun diye muhakkak yeşil mercimek..Bi kere haşlanmış buğday vardı buzlukta ondan da koymuştum.Çok güzel oluyor cacıkla ayranla çok besleyici bi öğün oluyor..
Makarnayı da erişte veriyorum annem yapmıştı.Normal vermiyorum.Bazen öle sofrada filan azğına bi iki kere verdiğim oldu tabi
slm kızlar bebegınze kaç öğün yemek yedırıyorsunuz?bizim kusma problemımız oldugu için 4 üğün verıyorum sabah öglen akşam gece ara öğünlerimz yok yemıyor..verdigm miktar bir çerez kasesı kadar 90ml civarı ..szilerin nasıl yardımcı olursanız sevınırım..