2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

oy maşallah MERTKAN'A VE AHMET BURAK'A...oğlanlar kapmış pcleri valla kızları uzak tutalım:))

teknolojı cocugu işte nolcak kaydirigubbakcemile3
burak yerim seni sarı kuşum benim maşallah sana Şeniz

burak kuzum benim annenin yolunda mı ilerliyon paşam sen

bu çocuklar niye bi dünya oyuncak varken telefon bilgisayar tv gibi şeylerle oynamayı seçiyorlar yahuu:uhm:

oo teknoloji çılgını bebişlerimize maşallah. bizim kız da klavye görünce heyecanlanıyor. yaklaştırınca deli gibi basıyo tuşlara: salyalarını da damlatıyor ama sempatiksalakcinni

mert kan ahmet burakl maşallah size canlarım vermeyin annelerinize tamamı..
serapçım evet ben ısırmak istiyorum berkini bi gün ayarlayalım buluşalım....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok serap ya benim yolumda ilerlemesin..:) toktur olsun oğlum..kaydirigubbakcemile

yok serap ya benim yolumda ilerlemesin..:) toktur olsun oğlum..kaydirigubbakcemile

valla bence de olmasın Hülya başka aanlara yönlendircem ben de oğlumulmaz:
hamileyken para çok diye kadın doğumcu ya da doğurduktan sonra da para çok diye çocuk doktoru olsun istedimkaydirigubbakcemile3 zaten göbeğini Ege üniversitesinin özellikle tıp fakültesi bahçesine koydurttum babama.. babam da oldu olacak bölüm de söyle bari gidip oraya gömeyim dedidelikafadulden

Kimse bana kola vermiyo. BEn de yüzsüzlük eder alırım böyle... Şaka bi yana zor kurtardık. Pipetten içiyodu az kalsın. Bu pozu çekebilmek için de eline verdik pipeti

aynen ben de. doktorlara gide gide ahh keşke giyip durdum.sabah 9-akşam 4 çalışıyolar bi defa, aylık gelirleri 7000 i buluyo çoğu doktorun..

sırnaşık şey bizim göbüş evde daha :) işsiz mi kalacak acaba oğluş :sinifsinif:

Kimse bana kola vermiyo. BEn de yüzsüzlük eder alırım böyle... Şaka bi yana zor kurtardık. Pipetten içiyodu az kalsın. Bu pozu çekebilmek için de eline verdik pipeti

havva'cım bundan sonra işimiz çok zor. burak da sofrada ne varsa iki elini uzatıyo, tabak,kaşık.. :)) çok tatlı tabii,maşallah

kaydirigubbakcemile3 doğru söylemiş babacığın .

Ben ODTÜ ye yolladım hatta kardeşimin hocası ile göndermiştim adam isterseniz bilkent e gömeyim dedi yook olmaz orası paralı ODTÜ olsun demiştim.:gitme: kızım Ankaralara gidecek ama 5 saatlik yol gider gelirim artık.

Havva sen Esra'yı niye buluşmalara getirmiyorsun anladım çok öperler hırpalarlar diye dimi yasakkelime getir accık yiyelim.

Havva sen Esra'yı niye buluşmalara getirmiyorsun anladım çok öperler hırpalarlar diye dimi yasakkelime getir accık yiyelim.

Burcu cum bi şeyi çok istemeyeceksin. Çok isteyince olmuyo. Esra ya gelecektim babam rahatsızlandı. Zeyneb e de ulaşım özrüm yüzünden gidemedim. Bİ dahaki buluşma sendeymiş galiba. Allahtan bi zeval olmazsa istiyorum canım

Ah kuzum sen boşver onu süt versin annen sana güzel kızım benim
Gerçi masadaki herşeye saldırıyorlar artıkakannehir Hele de karpuz varsa sofrada kendini paralıyo kertiğikaydirigubbakcemile3

bunlar ceren in annesi esra için özellikle foto dedi başka bişiy demedi :))))))anca bu kadar çekmeme izin verdi (ilk çıktığı günler bunlar şimdi daha sivri ve keskin:)

oy kuzummm kımse sana vermıyor mu kıyamam kuşum sen sutunu iç boşver bunları boncugum :ecrin_bebek:

inşallah canım birdaha ki sefere gelebilirsiniz esra tatilden gelsin arada tatile çıkan olmazsa ayarlayalım.

Elif 2 diş birden mi patladı ben görmüyorumda sallıyormuyum.bilmiyorumkismile

Tüm meleklerimi kocaman öpüyorum,maşallah hepsine ne tatlılar...Tek tek alıntı yapamıyorum çünkü Bahar o kadar izin vermiyor bana...
Hepsini çok seviyorum gerçekten ailemden gibi hepsi.Canlarım benim...Benim kızımı da unutmayın.Biz foto makinemizi dayımıza verdik balayına giderken o yüzden yeni resim koyamıyorum..

Bahar'ımın dayısının düğününden pozları...Salonda pusette gezdi,uyudu güzel kızım...

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Bahar yürüteçte...Bizim ailede 1,5 yaşındaki ikizlerimizden kalma yürüteç.Çok erken olduğunu biliyorum ama çok heyecanlanıyor onu görünce ara sıra oturtuyorum.
En çok da ben lavabodayken çok işe yarıyor,en güvende bıraktığım yer şimdilik..

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…