ohh zeynep siz şansılısınız birbirinizi görme çocukları ısırma imkanınız var...biz nedek anacım...canım gidiyo buluşucaz deyince..offff offfffff((
ben aynı şehirdeyim ama bende üç çocukla gidemiyorum :çok üzgünüm:anca resimlerden seviyoruz bebişleri :ecrin_bebek:
canım sende oğlanları annene bırak 2 saatte olsa git gel valla..
ben olsam hiç durmam....
çok gezentiyimmi neyim...
oooo mertkan bey süeterleri çekmissiniz. bizde Doruk beye bakıyoruz ama şu anda uygun bisey bulamadık. Sanada cok yakışmış. Kocaman maşallah sana.
Mertkan çok tatlı olmuşsun maşallah sana..annen de ne güzel giydirmiş seni çok yakışmış..
maşallah tüm kuzulara.
Tuğba Mertkan'da kız güzelliği var bu oğlanın arkasından olacak kız mı acaba.
Mertkan yerim teyzem seni ne güzel bakmissin öyle çokta yakisikli olmussun ama masallah
oyyy sarı kuşum gelmişşşş gülen yüzünü seveyim senin ben
maşallah yakışıklı oğluşuma kıyafetleride pek yakışmış
Mertkan [/B]sarı civcivim ya küçük adam olmuşsun cicilerinle maşallah sana
..
sarı civcivim kırmızılar pek yakışmıl paşam.. MAŞALLAH
aa biz bu arası ne zamandır görmüyoruz be fatoş klava: nasıl tatlı olmuş yavrum, saçları bile nasıl uzamış..
oy oyy oyy. elbisen yok güzel baharcım, çok yakışmış, ama keşke biraz da gülümseseydin kuzum..
hediye büyük ama miray hiç şikayetci değil baksana, nasıl gülüyo..gülücüklü kız seni..düğün de de çok güzel olmuşsun fıstığım.
ya şu doruk'un dişerine bakın hele,nasıl güzeller..sıpa seni...
oo mertkan paşa çok yakışıklı olmuşuz. kızlar sıraya girecek ona göre.
aa alaracım unutur muyuz hiç seni.. büyümüşsün cidden. saçlar da daha bi güzel olmuş uzayınca.
ahh ipeğim özlemez miyim seni..bitiyorum ben sana. şu bakışlara bak,gel beni sev,ıssır diyor illa..
mavi gözlü boncuğum ömür'üm. çok tatlısın yaf..
miray,doruk,mertkan,alara,ömür,ipek maşallah hepinize allahım korusun nazarlardan kuzularım benim...
serap teyzesi oğluşumda seni yer teşekkür ederiz....
hülya haklısın canım oklavayı hak ettim yani
bahar gül demiştik, hemen gülmüşün, maşallah sana, çok yakışıyo gülücükler..totoyu da devirmiş, ohh keyifler çakır.
ipeğim annen çok uğraştı mı saçların için..pek belli olmuyor küüü :))
toprak çok yakışıklısın canım..ve şanşlı..hergün parka gidiyorsun nerdeyse..
esramm,güzel gözlüm..sığmamışın yavrum,anneye söyle büyüdüğünü alsın sana. düt dütt yapcam ben de
ceren'i görmeyeli çok büyümüş kız. maşallah çok tatlı.
Toprak, gözlerine maşallah senin..Annen kaşları yok oğlumun diyor ama o gözlerin güzelliğinden kaşlara bakmak aklına gelmiyor insanın.
Ceren,maşallah sana da,yanaklar tam yemelik..Annene söyle unutturmasın seni..resmini daha çok eklesin..
Esra ve İpek,ben böyle fıskiyeleri sevmem bebekte ama size bi başka yakışıyor,çok tatlı oluyosunuz...benim yeğenimsiniz ya herşey yakışıyor size...
Napim bacım park hemen yanda anca parka inebiliyom bu karınla
Kocamda her akşam bizi parktan toplamaktan bıktı..Bunun psikolojik bi temeli mi var anan seni hiç parka falan götürmüyomuydu çocukken hatun diyo:roflol:
opuyorumnanaktanAlara canım çok tatlısın saçlarında çok güzel maşallah sana
Ömür maşallah gözlerde tam nazar boncuğu Allahım kem gözlerden korusun seni
İpek seni kokoş şapkanda pek yakışmış saçlarında çok güzel olmuş fıstık seni
Bahar senin keyfini sevsinler tatlı kız
Ceren ne kadar güzel bir kız olmuşsun annene söylede daha sık resim koysun buraya mahrum bırakmasın bizi
Toprak ne kadar da yakışmış cicilerin tam bir küçük adam olmuşsun
Esra maşallah ya bu kızın gözlerine bitiyorum saçlarıda o güzel yüzüne çok yakışmış
Alara, Ömür, İpek, Bahar, Ceren, Toprak, Esra ve unuttuklarım. bakmaya doyamadım valla. 1001 kere maşallah kuzular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?