2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ohh zeynep siz şansılısınız birbirinizi görme çocukları ısırma imkanınız var...biz nedek anacım...canım gidiyo buluşucaz deyince..offff offfffff((

ben aynı şehirdeyim ama bende üç çocukla gidemiyorum :çok üzgünüm:anca resimlerden seviyoruz bebişleri :ecrin_bebek:

Toprak, gözlerine maşallah senin..Annen kaşları yok oğlumun diyor ama o gözlerin güzelliğinden kaşlara bakmak aklına gelmiyor insanın.
Ceren,maşallah sana da,yanaklar tam yemelik..Annene söyle unutturmasın seni..resmini daha çok eklesin..
Esra ve İpek,ben böyle fıskiyeleri sevmem bebekte ama size bi başka yakışıyor,çok tatlı oluyosunuz...benim yeğenimsiniz ya herşey yakışıyor size...

bahar gül demiştik, hemen gülmüşün, maşallah sana, çok yakışıyo gülücükler..totoyu da devirmiş, ohh keyifler çakır.

ipeğim annen çok uğraştı mı saçların için..pek belli olmuyor küüü :))

toprak çok yakışıklısın canım..ve şanşlı..hergün parka gidiyorsun nerdeyse..

esramm,güzel gözlüm..sığmamışın yavrum,anneye söyle büyüdüğünü alsın sana. düt dütt yapcam ben de

ceren'i görmeyeli çok büyümüş kız. maşallah çok tatlı.

oooo mertkan bey süeterleri çekmissiniz. bizde Doruk beye bakıyoruz ama şu anda uygun bisey bulamadık. Sanada cok yakışmış. Kocaman maşallah sana.

Mertkan çok tatlı olmuşsun maşallah sana..annen de ne güzel giydirmiş seni çok yakışmış..

maşallah tüm kuzulara.

Tuğba Mertkan'da kız güzelliği var bu oğlanın arkasından olacak kız mı acaba.

çok teşekkürler teyzoşlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Burcu canım herkes aynı şeyi söylüyor ağzı burnu eli ayağı öyle minicik ki kız gibi bir lokmalık yani :asigim:

Mertkan yerim teyzem seni ne güzel bakmissin öyle çokta yakisikli olmussun ama masallah

oyyy sarı kuşum gelmişşşş gülen yüzünü seveyim senin ben

maşallah yakışıklı oğluşuma kıyafetleride pek yakışmış

Mertkan [/B]sarı civcivim ya küçük adam olmuşsun cicilerinle maşallah sana

..

sarı civcivim kırmızılar pek yakışmıl paşam.. MAŞALLAH

miray,doruk,mertkan,alara,ömür,ipek maşallah hepinize allahım korusun nazarlardan kuzularım benim...

serap teyzesi oğluşumda seni yer teşekkür ederiz....
hülya haklısın canım oklavayı hak ettim yani

hepinize teker teker teşekkür ederiz.
Hepinizi ve bebişleri çok seviyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Napim bacım park hemen yanda anca parka inebiliyom bu karınla
Kocamda her akşam bizi parktan toplamaktan bıktı..Bunun psikolojik bi temeli mi var anan seni hiç parka falan götürmüyomuydu çocukken hatun diyo:roflol:

Çok merci Seda teyze

Alara canım çok tatlısın saçlarında çok güzel maşallah sana
Ömür maşallah gözlerde tam nazar boncuğu Allahım kem gözlerden korusun seni
İpek seni kokoş şapkanda pek yakışmış saçlarında çok güzel olmuş fıstık seni
Bahar senin keyfini sevsinler tatlı kız
Ceren ne kadar güzel bir kız olmuşsun annene söylede daha sık resim koysun buraya mahrum bırakmasın bizi
Toprak ne kadar da yakışmış cicilerin tam bir küçük adam olmuşsun
Esra maşallah ya bu kızın gözlerine bitiyorum saçlarıda o güzel yüzüne çok yakışmış

Alara, Ömür, İpek, Bahar, Ceren, Toprak, Esra ve unuttuklarım. bakmaya doyamadım valla. 1001 kere maşallah kuzular.

Napim bacım park hemen yanda anca parka inebiliyom bu karınla
Kocamda her akşam bizi parktan toplamaktan bıktı..Bunun psikolojik bi temeli mi var anan seni hiç parka falan götürmüyomuydu çocukken hatun diyo:roflol:

hadi özlem itiraf et toprak bahane sen kendini mi eğlendirmeye gidiyorsun yoksa. kaydirigubbakcemile3

ayyy bunlar harika harikaaaaaaaa valla hepsi birarada olmaz başım kaldırmaz ama gün gün alıp ısırıp koparım mıntıklayıp ağlatıp analarına vereceksin sustursunlar ....

Bahar o ne toto kıs öyle.....gözümden kaçtı sanma

hepinize kocaman maşallahh.

Son düzenleme:

bayram çocuğu çınar

ya anne susadım bırak resim çekmeyiii

poz veriyimde çek anne

anneme şımarıklık yapıyorum

işte bunu çok seviyorum

Son düzenleme:
prensler prensesler hepside çok tatlı olmuş maşallah gün geçtikce büyüyorlar değişim nasıl belli oluyor Toprağın askılarına bayıldım cok yakısmıs yakısıklıma , kızlar zaten fıstık gibi maşallahh Allah nazarlardan saklasın yavrularımızı hepsi birbirinden şeker MAŞALLAH HEPSİNE

opuyorumnanaktan
Alara, Ömür, İpek, Bahar, Ceren, Toprak, Esra ve unuttuklarım. bakmaya doyamadım valla. 1001 kere maşallah kuzular.

opuyorumnanaktan

çınarcım annene söyle slayt için de resim eklesin.senin gibi bir yakışıklıyı da görmek istiyoruz slaytta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…