2010 şubat melekleri bir aileyse eğer...

canbahar

Bahar'ımm...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
1.367
0
116
İstanbul
kızlar hadi biraz geyik yapıp eğlenelim..bu sayfa bizim sırf geyik sayfamız olsun,araya ciddi muhabbetler girmeden...aklımıza eseni düşünmeden yazalım işte ne var,,uff insan aynı şeyleri yapa konuşa sıkılıyo arada değişiklik lazım,matraklık lazım,gülmek lazım...
Bakın aklıma ne geldi..
2010 şubat melekleri olarak biz aile olduk ya hani,eğer biz bir aileysek bu evin babası,anası,kardeşi,eltisi,görümcesi v.s kim ve neden???

hadi herkes birşey seçsin kendine...

Ben bu evin en küçük kız kardeşi olayım,nedense içimde şımartılmak istenen bir duygu var çocukluğumdan kalan..
benim aklımda kim ne olur diye birşeyler var ama...

ilahi aklına nerden geldi:1:
hımmm düşünelimm:26:
bu evin ablasıda olabilirimmm..bende..

Son düzenleme:
bu evin babası burcu olsun:60::60::60:
o iyi laf ediyo.bazende kızıyo bize:60::60:

ee ben ne oliymm..bendende zıpır bi kız çıkar amaa..bilimiycimmm..siz söyleyin:86:

ooo buda çok güzel olmuş ellerine sağlı sedacım hiç boş durmuyonuz wala süper:))
bence annesi selma olsun direk okurken aklıma o geldi ama kendimi konduramadım sürekli katılamadığımdan belki benide yapın bişilerrrr ama haaa:)

zırt diye yazacaz demişsinya benden gelsin ilk
bugün kaynanama ben işe başladığımda gencer size gelmiycek sen bize gelceksin bakmaya diiyiverdim birden.. ne diyeceğünü şaşırdı şaşkaloz heee:D kıpkırmızı oldu önce sonrada tamam dedi

haha super konu olmuşşş seda :60:

annemiz selma
babamız burcu
ablamız ayşegül olsun :60:
diğer aile fertlerimiz kimler

ooo buda çok güzel olmuş ellerine sağlı sedacım hiç boş durmuyonuz wala süper:))
bence annesi selma olsun direk okurken aklıma o geldi ama kendimi konduramadım sürekli katılamadığımdan belki benide yapın bişilerrrr ama haaa:)

haha super konu olmuşşş seda :60:

annemiz selma
babamız burcu
ablamız ayşegül olsun :60:
diğer aile fertlerimiz kimler

haa evet anne selma olsun:):1:

abla olayım tamam .ama maşallah 40 kişi varız kaçıncı çocugum ben aneeee:52::52:

zırt diye yazacaz demişsinya benden gelsin ilk
bugün kaynanama ben işe başladığımda gencer size gelmiycek sen bize gelceksin bakmaya diiyiverdim birden.. ne diyeceğünü şaşırdı şaşkaloz heee:D kıpkırmızı oldu önce sonrada tamam dedi

hayırlı olsun kız iyi etmişsin.şu kış günü yerinden oynamasın yavru.

güzel konu olmuş sedacım ,demek baba burcu,annede benim :1: tamam öyle olsun bakalım,şimdi benim kaç tane çocuğum var acaba :52: kaynanamda varmı ki :18::33:

KIZ SEDA MUZİPLİKTE ÜZERİNE TANIMAM.

bu evin babası burcu olsun:60::60::60:
o iyi laf ediyo.bazende kızıyo bize:60::60:
ee ben ne oliymm..bendende zıpır bi kız çıkar amaa..bilimiycimmm..siz söyleyin:86:
acayip otoriter ve Ali kaptandan bozma bi baba olur benden.hıt höt hata istemem herşeyi herkes iyi yapacak tipi.

acayip otoriter ve Ali kaptandan bozma bi baba olur benden.hıt höt hata istemem herşeyi herkes iyi yapacak tipi.

burcu ali kaptan gibi bir baba olursan yakında birde diğer topiklerden carolin bulursun sen

güzel konu olmuş sedacım ,demek baba burcu,annede benim :1: tamam öyle olsun bakalım,şimdi benim kaç tane çocuğum var acaba :52: kaynanamda varmı ki :18::33:

35 kesin:60::60:.maşallahın var anecimm..

abooo bizim gysimizede karışırsın şimcik baba..:53:

carolin nirde carolin :37:

:46::60:

kız carolin bulunduya.dur kumamı getirecen selmaya:60::60:

Ay ne güzel bi topik olmus

Bende Teyzeniz oluyim kizlar benim teyzem yok :(
olurmu beni teyze kabul ediyonuzmu bakiyim etmezseniz annenize sikayet ederim ona göre:23:

selma o kadar çocukla kalırsın ortalıklarda iyi düşün sende bayağı çocuk var gibi baksana sayısı daha belli değil
:60::60:

35 kesin:60::60:.maşallahın var anecimm..

abooo bizim gysimizede karışırsın şimcik baba..:53:

kız carolin bulunduya.dur kumamı getirecen selmaya:60::60:
hakkikatende maşallahım var yani :1:

ahanda ben carolin olayım hep öyle zayıf olmak istiyorum yalandan beri olsun
anam carolinimde varmış aşkolsun didem ya :84:

Bn neolsam acaba.......süper topikolmuş yawww:9:
hoşgeldin valla sende hala ol istersen nurcum ama yinede sen bilirsin canım :1:....

Ay ne güzel bi topik olmus

Bende Teyzeniz oluyim kizlar benim teyzem yok :(
olurmu beni teyze kabul ediyonuzmu bakiyim etmezseniz annenize sikayet ederim ona göre:23:
ben kabul ediyorum reyhanım,çocuklarımda kabul ederler merak etme,benim çocuklarım çok akıllı çok uslu çocuklar, onlar bitanedir hiç üzmezler annelerini :9: benimde kızkardeşim yoktu zaten oh ne güzel olur valla :21:

Back
X