2010 şubat melekleri bir aileyse eğer...

Elif bey oğlum müsaitiz siz gelip önce bi isteyin kızımızı,babamızda tanısın sizleri sonuçta kızımızın mutlu olmasını isteriz bizlerde, ama bizim kız aceleci çıktı biraz gelinlik provası,davetiye,balayı felan iki ayağımızı bir papuca koyuyor herşey usulünce olsun demi ama :1:

kızım ayşegül daha bir sürü eksiğin var çeyizin tamam değilki acelen niye hepsini bitirelim bir önce sonrası kolay ......

kocacım evet haklısın yemedin yedirdin,çocuklarıda okuttun tamam beraber çektik sıkıntıları ama kendine carolin aramayıda ihmal etmedin bu arada :63::43: ben çilekeş,garip olmayayımda kimler olsun :84::95::84:

çpk güldüm kimin eli kimin cebinde ha ilahi...doğru ama

pınar bey nerdesiniz ama bizde anlaşalım bakınız kıkardeşiniz ayşegül hanım üsküdarı geçti bzi daha tanışamadık

büyüklerde girmiyoki araya
ya haklısın kızım :1: ayşegülün isteme telaşından sizi tanıştıramadık daha şu aceleci kızımızın telaşesi bitsin,ben oğluma söyleyeyimde seni bir arayıversin bir konuşun,görüşün bakalım anlaşabilecekmisiniz ondan sonrada hemen size gelip seni annenlerden isteriz artık bakalım hayırlısıyla :34:
valla ikizim ayşegül ne olmuş kız burası ben girmeyeli kimin eli kimin cebinde misali karışmışız sende bu karışıklıktan istifade edip hemen bulmuşsun kocayı daha istemeye gelmeden aile ne gelinlik provası ne davetiyesi babamın haberi varmı
var kızım babanın haberi var, ama çok aceleci ikizin evde kalcak sanki,benim kızlarımı ne mühendisler ne doktorlar istiyor demi ama :9:

sevgili nişanlım eliff..balayını nirde geçirelim.şöyle iyi bi yer olsun.nede olsa sende para gani:27:

bak hala balayı derdinde çabuk otur çeyizindeki yarım kalan işleri tamamla onlar sonraki işler kızım ya :60::60:

(Ayşegül sanada iyiki talip bulalım dedik atladın adamın üstüne , ne koca düşkünüymüşsün sende :9: )

Valla Hanım varlıklı ,saygılı ,aklı başında bi oğlana benziyor hayırlısı ise olsun.ama önce istemeye gelecekler ben kızlarımı yoldan toplamadım herşey adabına uygun olmalı.zengin damadı buldu hemen düğün yaptı dedirtmem ben kendime.

Seda kızım sen niye her seferinde anacığına çilekeş anam diyorsun.biz evlendiğimizde bi divanımız vardı yemedim,içmedin bu evi barkı yaptım başkada birşey yapamadım sizi okuttum çoçuk okutmak kolay mı ben ne çektiysem ananızda aynısını çekti.sanki günde 3 kere dövmüşüm daha bir kere elim kalkmış değil.

yaw babacım geldigin yokkkii.ne etsn anacım ilgileniyo..hani kasap var dedin ne gelen var ne giden.e bende bulmuşum bi talipp.değerlendirem dedim.kızma babam önce senin dedigin olur tabi:59:

olur güzelimmm olurr oda olur ne demek hawaii dubaiye götürürüm ben senii:))

çookkk güldüm(ofistekilerde yüzüme bakıyo noluyooo die)(atladı dimi üstüme hihih) burcu baba ben siz ne derseniz yapmaya hazırım istemeye gelelim bu akşam eğer sizde uygunsanız tabi..
ayşegülüm babamı kırmayalım bu akşam gelelim seni istemeyede şu işinde adını koyalım artık sabrım kalmadı haberin ola:))))

iyi hadi babmında gönlünü alalım.bekliyoruz..

ya haklısın kızım :1: ayşegülün isteme telaşından sizi tanıştıramadık daha şu aceleci kızımızın telaşesi bitsin,ben oğluma söyleyeyimde seni bir arayıversin bir konuşun,görüşün bakalım anlaşabilecekmisiniz ondan sonrada hemen size gelip seni annenlerden isteriz artık bakalım hayırlısıyla :34:

var kızım babanın haberi var, ama çok aceleci ikizin evde kalcak sanki,benim kızlarımı ne mühendisler ne doktorlar istiyor demi ama :9:

bak hala balayı derdinde çabuk otur çeyizindeki yarım kalan işleri tamamla onlar sonraki işler kızım ya :60::60:

anacım zaten ceyizim hazır.en çalışıp size zahmet vermeden kendimce hazırladım.evet bi kaç eksek var onuda hallediriz anmı benim telaşlanma..bür sürü bacım var onlarda yardım edip el birligiyle bitirecegiz evelallah.:66:

Ayşegül kızımıza görücülerimiz geldi, elif bey ve ailesini ağırladık haftasonu kızımızı istediler, babamızda uygun gördü verdi ayşegülü, artık nişanlandı kızım hakkında hayırlısı yakında düğün var,inş.....
elif oğlum uzaklarda bi yerde ev tutma yakınımda olsun kızım, bizim buralardan ev bakın ona göre ben kızımdan uzak yaşayamam damat bey duy sesimi :1:hemende kaynanalığa başladım dimi ama :82::9:........

Ayşegül kızımıza görücülerimiz geldi, elif bey ve ailesini ağırladık haftasonu kızımızı istediler, babamızda uygun gördü verdi ayşegülü, artık nişanlandı kızım hakkında hayırlısı yakında düğün var,inş.....
elif oğlum uzaklarda bi yerde ev tutma yakınımda olsun kızım, bizim buralardan ev bakın ona göre ben kızımdan uzak yaşayamam damat bey duy sesimi :1:hemende kaynanalığa başladım dimi ama :82::9:........

evet çok güzel bi akşamdı teşekkür ederiz selma annecim.. annem ve babamda pek memnun kaldılar size çook teşekkr ediyolar.ayşegülümüde çok beyendiler.lakin ev konusunda sadce istanbulda olamayızki malum ben tekstil işi ile ilgileniyorum ve fabrikalarımız denizlide orda yaşamamız daha uygun olur ama her hafta sonu geliriz ben sizi hiç ayırırmıyım

evet çok güzel bi akşamdı teşekkür ederiz selma annecim.. Annem ve babamda pek memnun kaldılar size çook teşekkr ediyolar.ayşegülümüde çok beyendiler.lakin ev konusunda sadce istanbulda olamayızki malum ben tekstil işi ile ilgileniyorum ve fabrikalarımız denizlide orda yaşamamız daha uygun olur ama her hafta sonu geliriz ben sizi hiç ayırırmıyım

selma bu damat herşeyimize tamam diyor gelirim giderim alırım yaparıp.valla ben korktum bu kızı alıp gitmesin bu devirde insanın iyisini bulmak zor.kızı alana kadarmı gerisi gelirmi acaba.:44::44:

evet çok güzel bi akşamdı teşekkür ederiz selma annecim.. annem ve babamda pek memnun kaldılar size çook teşekkr ediyolar.ayşegülümüde çok beyendiler.lakin ev konusunda sadce istanbulda olamayızki malum ben tekstil işi ile ilgileniyorum ve fabrikalarımız denizlide orda yaşamamız daha uygun olur ama her hafta sonu geliriz ben sizi hiç ayırırmıyım
eh peki napalım gönüller bir olsun,siz yeter ki mutlu olun elif oğlum, kızım sevmiş bikere alışmaya çalışacaz artık :59:.....

selma bu damat herşeyimize tamam diyor gelirim giderim alırım yaparıp.valla ben korktum bu kızı alıp gitmesin bu devirde insanın iyisini bulmak zor.kızı alana kadarmı gerisi gelirmi acaba.:44::44:

damadım çok iyi birine benziyor kocacım, bunu zaman gösterecek yaşamadan bilemeyiz, ama aksi olsa bile bizim ayşegül erkek gibi kızdır ezdirmez kendini kimselere benim kızım :82:.......

bugün uğraştım sizin için işte listemiz serap'ın ne olduğu belli değil henüz

BABAANNE : ÖZLEM
ANNEANNE : SEVİL
BABA: BURCU
ANNE: SELMA
İKİZ KIZ : AYŞEGÜL NİŞANLISI : ELİF
İKİZ KIZ : AYTEN
ORTANCA KIZ : HAVVA
ORTANCA KIZ : ZEYNEP
KÜÇÜK KIZ : SEDA
CAROLİNE: DİDEM
TEYZE : REYHAN