2010 şubat melekleri slayt gösterisi

3 aylık

1 aylık

yenı dogmus halı[/IMG]

tatlım dogum tarıhı 23 subat sat 21.21 de özge bebeyın ısmı annesının de melekşen

Son düzenleme:
e herkes yeni halinide koymuş bende koyayımda kusur kalmasın bari kaydirigubbakcemile3

fon müzüğü sütaşın müzü olsuuuuuunhihoyyyt
tabi bi fikir
sen nası istersen canım:=

ah yavrumm benim gamzelerini sevsinler ne tatlisin sen öyle

srpp çok tatlı buuuu maşallahı var... dogdugunda bile kocamanmış.... nazar degmesin :)

kız serapppp gamzelerini yerim kız ben bununnnn nasıl yakışıklısın sen öle berkin beyy maşallah maşallah

Saol serap teyzesı ...berkıne maŞallah ya Çok tatlı ısırmak ıstıyorum gamzelerını yesınler...

sağolun teyzelerim ama kusura bakmayın annem gamzelerimi kimseye vermiyorlmaz: hatta şimdiden beni kızlarla nasıl paylaşacağını düşünüyor cadı kaynana kaydirigubbakcemile3

kızlar ne zaman hazır olcak bu slayt ve nasıl alıcaz yuklıcez sıteden falan mı slaytı

[/URL][/IMG]

Bu da bizim son halimiz geç mi kaldık yoksa...
Fon müziği Candan Erçetın in hoş geldin melek şarkısı da olabilir.Ne dersiniz

bizde ekleyelimde bende son hali yok neyse bikaç haftalık olsun ..

anam kız bunların hepsi birbirinden şirin maşşallah. bakmaya doyamıyor insan..

kızlar son halinide koymuşlar bende koyulcak diye koydum koyulmuyomuyduki
ama zaten az kişi var bence ilk ve son halleri olsun daha hoş olur
canbaharcım resimleri aldıysa kaldiricim canım

canlarım, son resimleri almıyorum.zaten ilk resimleri zor toparlıyoruz,son hallerin biri var biri yok olmaz ama di mi.???haksızlık olmasın.
ben şöyle düşünmüştüm: 6 aylık resimlerle yaparım bir de. o zaman da şarkıyı havvanın dediği gibi candan erçetin melek yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…