2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

amin cnm inşallah güzel haberler alırız ne zman gidiyodun kontrole benım daha 12 günüm var bugun bitti farzedersek 11 günüm kaldı :)

Benim kontrolüm 15 şubatta canım.

Zaman geçmek bilmez artık... kaydirigubbakcemile5

Benim kontrolüm 15 şubatta canım.

Zaman geçmek bilmez artık... kaydirigubbakcemile5

aramızda 5 gün olacak ben 10.da sen 15.de ben en son bebegımı 11+5 de gördüm çok özledim 10 gün sonra 16+1 veya 16+2 olacak hemen gelse ogünde görsen kuzumu mafoldumben

Canım iş yoğunluğundan anca görüyorum göbüşünüü maaşallah size annesii....

AYY YENİ GÖRDÜM MAŞL CANIM GÖBÜŞÜNE BÜYÜMYE BASLMŞ ARTIK ERKK GIBI GÖZUKUYOR BANADA BURDAN BENMKIDE ILK BÖLEYDI ÖNE DOGU SIVRIYDIkaydirigubbakcemile3

capricim
göbişin çok şirin büyümüş maşallah bebişinede sanada cnmm :1hug:

Canım iş yoğunluğundan anca görüyorum göbüşünüü maaşallah size annesii....

Çok teşekkür ederim papatyam allah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin...

AYY YENİ GÖRDÜM MAŞL CANIM GÖBÜŞÜNE BÜYÜMYE BASLMŞ ARTIK ERKK GIBI GÖZUKUYOR BANADA BURDAN BENMKIDE ILK BÖLEYDI ÖNE DOGU SIVRIYDIkaydirigubbakcemile3

Çok sağol canım benim... Gören herkes erkek diyor zaten ki doktorun tahmini de erkekti...

Hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli, eli, ayağı düzgün olsun canım...
capricim
göbişin çok şirin büyümüş maşallah bebişinede sanada cnmm :1hug:

Çok teşekkürler canım benim sonuna kadar inşallah fazla dağıtmayız hem kendimiz he bebişimiz sağlıklı olsun...

Capri maşşallah göbişin çok tatlı benimki hiç belli diil daha zaten hiç kilo da almadım sanırım size yetişmem lazım hafta olarak :))

Capri maşşallah göbişin çok tatlı benimki hiç belli diil daha zaten hiç kilo da almadım sanırım size yetişmem lazım hafta olarak :))

Çok teşekkür ederim tatlım.opuyorumnanaktan

O benim tatlı bıdığım...

Benim göbiş 1 haftada birden belli oldu. 12-13. haftalarda hiç bişe yoktu şekerim.
16-17. haftalarda seninde belli olur tatlım...:lepi:

maşallah hepinizee.. çok tatlı görünüyo göbüşlerr.. ben 2009 temmuz annesiyim. rabbim hepinizi hayırla sağlıkla kavuştursun evlatlarınıza...

Kızlar bu sabah işe gelirken kapıda çektim bu kadar oldu..Pantalonum hamilelik öncesi pantalonum:)

ayy çok şeker maşallah ama anlamadığım nokta benim hiçbir pantolonum önü kapanmıyor o pantolonun içine girmişsin maşallaah

ayy çok şeker maşallah ama anlamadığım nokta benim hiçbir pantolonum önü kapanmıyor o pantolonun içine girmişsin maşallaah

Hala kapanıyor..Ama normalde de modeller düşük bel olduğu için belki ondan kapanıyordur hala..sempatiksalakcinni

maşallah canımm ama sende bişi yok benm gobıkte hala boylee : ve ben 18 haftalığım pantolonlar oluyor ama ben gıymıorumm ne olur ne olmaz bebık sıkışmasın

deniz, maşallah sana senin bir oğlun yok ve hamile değilsin sanki ay çok güzel fiziğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…