amin cnm inşallah güzel haberler alırız ne zman gidiyodun kontrole benım daha 12 günüm var bugun bitti farzedersek 11 günüm kaldı :)
Benim kontrolüm 15 şubatta canım.
Zaman geçmek bilmez artık... kaydirigubbakcemile5
Kızlar bu benim dün ki halim yani 16+0 şekerler...
İş yerinin lavabosunda çektiğim için kötü çıkmış idare edin artık....
Bir de dün biraz rahatsızdım çok fazla gazım vardı. Bir iniyor bir çıkıyor ben de anlamadım işte...
Kızlar bu benim dün ki halim yani 16+0 şekerler...
İş yerinin lavabosunda çektiğim için kötü çıkmış idare edin artık....
Bir de dün biraz rahatsızdım çok fazla gazım vardı. Bir iniyor bir çıkıyor ben de anlamadım işte...
Canım iş yoğunluğundan anca görüyorum göbüşünüü maaşallah size annesii....
AYY YENİ GÖRDÜM MAŞL CANIM GÖBÜŞÜNE BÜYÜMYE BASLMŞ ARTIK ERKK GIBI GÖZUKUYOR BANADA BURDAN BENMKIDE ILK BÖLEYDI ÖNE DOGU SIVRIYDIkaydirigubbakcemile3
capricim
göbişin çok şirin büyümüş maşallah bebişinede sanada cnmm :1hug:
benimki hala küçük sadece genişliyor..
Capri maşşallah göbişin çok tatlı benimki hiç belli diil daha zaten hiç kilo da almadım sanırım size yetişmem lazım hafta olarak :))
ayy çok şeker maşallahama anlamadığım nokta benim hiçbir pantolonum önü kapanmıyor o pantolonun içine girmişsin maşallaah
Kızlar bu sabah işe gelirken kapıda çektim bu kadar oldu..Pantalonum hamilelik öncesi pantalonum:)
Kızlar bu sabah işe gelirken kapıda çektim bu kadar oldu..Pantalonum hamilelik öncesi pantalonum:)
maşallah canımm ama sende bişi yok benm gobıkte hala boylee : ve ben 18 haftalığım pantolonlar oluyor ama ben gıymıorumm ne olur ne olmaz bebık sıkışmasın
deniz, maşallah sana senin bir oğlun yok ve hamile değilsin sanki ay çok güzel fiziğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?