2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

Kızlar bu benim dün ki halim yani 16+0 şekerler...

ış yerinin lavabosunda çektiğim için kötü çıkmış idare edin artık....

Bir de dün biraz rahatsızdım çok fazla gazım vardı. Bir iniyor bir çıkıyor ben de anlamadım işte...

Eklentiler

• $16+0 günlük.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
capriiii pek tatlı görünüyorsun canımmm maşallahhhhh

cnm maşallah aynı benım göbişe beziyo sivri acaba benımkıde erkek kaydirigubbakcemile3

sanada gobişede bebeşide maşallah gerçii siyahlarda daha az gorunur demk dahada buyuk :lepi: kıskandım şaka şaka maşallah size şeker

sanada gobişede bebeşide maşallah gerçii siyahlarda daha az gorunur demk dahada buyuk :lepi: kıskandım şaka şaka maşallah size şeker

Yok canım bu benim şimdiye kadar gördüğüm en şiş halim bir bakıyorum iniyor ben de anlamadım....

Genelde bu halinden daha küçük göbişim...

Çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

Capri maşallah senin de çıkmış göbiş..ben de yarın koyarım bende yok o kadar.

pardon acaba benımkıde mi erkek yazacaktım senınkı gibi sivri capricim Şeniz

Beni kim gördüyse erkek diyor olabilir canım....

Çok sağol şeker..opuyorumnanaktan

canım ne zman belli olucak senın cinsiyet ben erkek diye biliordum ben yanlamasına gidiorum ama benmkide erkek o yapıyla alakalı ben zaten ne zman klio alsam basenden başlardı şimdide aynen öyle oluyor :):)

Capri maşallah senin de çıkmış göbiş..ben de yarın koyarım bende yok o kadar.

Sağol tatlım...opuyorumnanaktan

Benimkisi bir garip bir bakıyorum bu şekilde çıkmış bir bakıyorum inmiş gününe göre değişiyor yani...

canım ne zman belli olucak senın cinsiyet ben erkek diye biliordum ben yanlamasına gidiorum ama benmkide erkek o yapıyla alakalı ben zaten ne zman klio alsam basenden başlardı şimdide aynen öyle oluyor :):)

Canım aslında bu gittiğimizde belli olabilirdi ama bebişimiz poposunu dönüp uyuduğu için göremedik.

Kontrol tarihim 15 Şubat canım...

Hayırlısı olsun faretmez...

Canım aslında bu gittiğimizde belli olabilirdi ama bebişimiz poposunu dönüp uyuduğu için göremedik.

Kontrol tarihim 15 Şubat canım...

Hayırlısı olsun faretmez...

evet canım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olsun bnmde 19 şubatta detaylı ultrasonum var ben ona nasıl sabredecem diyorum sen birde 15 kadr cinsiyeti beklicen ay canım yaa benim içinde cinsiyet onemli değildi ama çok meraklanmıştım acaba ne diye

Açıkçası eşimde ben de kendimizi erkeğe kaptırdık gidiyoruz bu aralar hayırlısı olsun...

İnşallah ayıntılı incelemelerin çok güzel geçer canım...

Açıkçası eşimde ben de kendimizi erkeğe kaptırdık gidiyoruz bu aralar hayırlısı olsun...

İnşallah ayıntılı incelemelerin çok güzel geçer canım...

capricim allah inşallah eşininde senınde gönlüne göre verir önemli olan saglıgı herşeyden önce bizimde içimizden geçen erkek hep duamız saglıgı sıhhatı yerınde olsun kız erkek farketmez ama gönlümden geçende erkek ne yalan söliyim allah yüzümüzü güldürür inşallah :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim canım bemim amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

allah gönlünüze göre versin şekerler :CüvCüv:

Çok teşekkür ederim canım bemim amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

amin cnm inşallah güzel haberler alırız ne zman gidiyodun kontrole benım daha 12 günüm var bugun bitti farzedersek 11 günüm kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…