2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

kızlar kusura bakmayın fotonun xxxl secmısım neyse buda benım KUZUCUGUM...opuyorumnanaktan

buda benm yeni göbüşler kıslrrr bilmiyorumkismile zemuszemus

oo kızlar maşallah size yaa bende bu gobiğin g si yok maşallah maşallah siz kendınıze değil bebişlere iii bakmışsınız aferim sizee darısı göbiksizlere

özlem ve mürüvvet maşallah size kocaman olmuş yaramazlar.

mürüvvet elbisen çok ciciymiş.

Özlem ve mürüvet benim karnım sizinkinin yarısı kadar yok...Maşallah..

Kızlar maşallah yaa ne kadar çok büyümüşsünüz...

İş yerinde beni biri görse bu kadın sıyırdı her halde der...:roflol:

Bir kendi göbişime bakıyorum bir sizlere...:roflol::roflol::roflol:

Deniz'cim aynen ben de senin gibiyim yarısı kadar yok benim de ama şimdi birden endişelendim acaba iyi mi bakamıyorum diye cumartesi nasıl gelicek yaa zaman geçmiyor...

İnşallah iyidir bebişim....

özlem, mürüvet,liya,just maşallah ne kadar büyümüş göbüşleriniz 5 aylık felan gibi olmuşsunuz :) göbüşlerinizede bebişlerinizede maşallahkaydirigubbakcemile henüz benim hamile olduğu dışardan bakan hiç kimse anlamıyor bide benim sivri bi karnım çıkmıyacak galiba yanlara doğru genişliyorum.

yanlışlıkla diğer tarafa yazdım.

Ben de tam tersi öne doğru sivriliyorum.:roflol:

Senin galiba kız şulecik..

İnşalllah avatarında ki gibi tatlı bir kızın olur... :Saruboceq:

ben de şaşırıp öbür tarafa yazmışım demin..:roflol:

inş. öle tatlı bi kızım olmasını çok isterim zaten ama hakkımda hayırlısı:) vücut şeklime bakanlar kız gibi diyo ama bakalım doğru çıkacakmı:uhm:

SAGOLN TEŞKRLR KISLR BU ARADA BEN 5 AYA GRDIM ZATEN KISLR 18 .HAFTA DAN GUN ALYRM BITECK ODA NERDEYSE kaydirigubbakcemile3 17+2 GÜNLGM

SAGOLN TEŞKRLR KISLR BU ARADA BEN 5 AYA GRDIM ZATEN KISLR 18 .HAFTA DAN GUN ALYRM BITECK ODA NERDEYSE kaydirigubbakcemile3 17+2 GÜNLGM

4 buçuk aylıksın...:1hug: Senin bebeklerin cinsiyeti,tüm organları her bişeyleri oluşmuştur çoktan.benim bebekleri 17+2 günlükken doğurmuştum,bu yüzden biliyorum..Kocaman el kadar oluyorlar...

4 buçuk aylıksın...:1hug: Senin bebeklerin cinsiyeti,tüm organları her bişeyleri oluşmuştur çoktan.benim bebekleri 17+2 günlükken doğurmuştum,bu yüzden biliyorum..Kocaman el kadar oluyorlar...

HIMMMCADIARZU DOGRUDUR CANM EL KADR DEYINCE KARNMA BAKNCADA EL KADR SEY KARNMI NASL BÖLE BUYUTEBLYR DIYE DUSNUYR INSANbilmiyorumkismile

hepınızde sagolun kızlar son durum bu bakalım bır ay sonra nasıl olacak

Sonbahar canım çok teşekkür ederimm...:kedi::kedi:
Hepimize maaşallahhh diyorum bende...
benimde pek bi gelişme yok ama hevesleniyorum eklemek için o yüzden...​

hoşgeldinn tatlımmopuyorumnanaktan
Teşekkür ederimm güzel yorumun içinn :kedi:inş.bebişlerimiz çok güzel büyürler...

kızlar özlem ve mürvet ikinizede kocaman maşşallahhhhhh diyorum çok güzel duruyo göbişleriniz walla maşalahh mşallah bebişleree

Mürüvettttttttttttttttt göbüşün ne tatlı annemmmm yaaaaaaaa :sm_cool:
Maşallah 40 bin kezzzzzz
Yerim ben o erkekii yerrr :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…