kızlar kusura bakmayın fotonun xxxl secmısım neyse buda benım KUZUCUGUM...opuyorumnanaktan
buda benm yeni göbüşler kıslrrr bilmiyorumkismile zemuszemus
Özlem ve mürüvet benim karnım sizinkinin yarısı kadar yok...Maşallah..
özlem, mürüvet,liya,just maşallah ne kadar büyümüş göbüşleriniz 5 aylık felan gibi olmuşsunuz :) göbüşlerinizede bebişlerinizede maşallahkaydirigubbakcemilehenüz benim hamile olduğu dışardan bakan hiç kimse anlamıyor bide benim sivri bi karnım çıkmıyacak galiba yanlara doğru genişliyorum.
yanlışlıkla diğer tarafa yazdım.
Ben de tam tersi öne doğru sivriliyorum.:roflol:
Senin galiba kız şulecik..
İnşalllah avatarında ki gibi tatlı bir kızın olur... :Saruboceq:
yanlışlıkla diğer tarafa yazdım.
Ben de tam tersi öne doğru sivriliyorum.:roflol:
Senin galiba kız şulecik..
İnşalllah avatarında ki gibi tatlı bir kızın olur... :Saruboceq:
özlem, mürüvet,liya,just maşallah ne kadar büyümüş göbüşleriniz 5 aylık felan gibi olmuşsunuz :) göbüşlerinizede bebişlerinizede maşallahkaydirigubbakcemilehenüz benim hamile olduğu dışardan bakan hiç kimse anlamıyor bide benim sivri bi karnım çıkmıyacak galiba yanlara doğru genişliyorum.
SAGOLN TEŞKRLR KISLR BU ARADA BEN 5 AYA GRDIM ZATEN KISLR 18 .HAFTA DAN GUN ALYRM BITECK ODA NERDEYSE kaydirigubbakcemile3 17+2 GÜNLGM
4 buçuk aylıksın...:1hug: Senin bebeklerin cinsiyeti,tüm organları her bişeyleri oluşmuştur çoktan.benim bebekleri 17+2 günlükken doğurmuştum,bu yüzden biliyorum..Kocaman el kadar oluyorlar...
paptya maşallahh.. 17.ci haftada olupta formunun böyle olması çok güzel. fotoya bakınca sanki kendimi gördüm :)
ben bi kere eklemiştim hatırlarsanız hala bi gelişme olmadığı için tekrardan eklemiyorum. zaten 50 kilo ile başladım şimdi 51 olmuşum göbişte aynı duruyo.
papatyacım sana maşallah diyorum. inşallah böyle gider.
kızlar kusura bakmayın fotonun xxxl secmısım neyse buda benım KUZUCUGUM...opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar, a.s.
Uzunca bir süredir giremediğim için ancak cevap yazabiliyorum kusura bakmayın.
Öncelikle peşin peşin hepinize kocaman maşallah diyorum. Allah nazarlardan korusun bizleri...
khhiva, papatya, ipekböcüğü, liyaora, justreader, özlem'cim şekerler hepiniz ayrı ayrı çok tatlı görünüyorsunuz.... :1hug::1hug::1hug:
Özellikle aklımda kalan papatya oldu çünkü hiç göbiş yok sadece bebişi var sanki yaa süpersin canım benim. Maşallah...
bilmiyorumkismile sagol cnmcanımmmm en kocamanından bir maşallah sana :)))
Mürüvettttttttttttttttt göbüşün ne tatlı annemmmm yaaaaaaaa :sm_cool:
Maşallah 40 bin kezzzzzz
Yerim ben o erkekii yerrr :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?