2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

bende karınımda kalp var 2 kalp aynı anda atıyor yazıyor çok severek kullandım bundada kullanırım şimdi bir tanede nazar boncuklu almak istiyorum

bende olan tişort bu ebru die bir marka internetten de satış yapıyor bakmak isteyen olursa ben ordan yazlık capride almıştım çok kaliteli malları yıkanınca bozulmuyor izmirdede kemeraltında zuhal bebek hamile giyimde satışı var

kızlar cok hoş ve tatlı penyeler vaarr, bende kendıme 1-2 tane sıparış esempatiksalakcinnideyım .. neyseki XL de varmışş

kızlar cok hoş ve tatlı penyeler vaarr, bende kendıme 1-2 tane sıparış esempatiksalakcinnideyım .. neyseki XL de varmışş

ben LCW den aldım yanlış hatırlamıyosam 16 liraydı 2 tane aldım inşallah yazlıkları da gelir

Sanırım bu siteden bahsediyor..
Çok güzel şeyler var bu sitede ama bu site bana pahalı geliyor nedense..

Çeşitli hamile mağazalarında aynı tarz tişörtleri daha uyguna bulabiliriz bence..

kızlar ben gidip gebe mağazasından 2 adet 50şer milyona bu tişörtlerden aldım ama ertesi günü aynılarını beşiktaş pasajının üstündeki hamile giyim mapazasında 30 milyona gördüm. 40 milyon zarar ettim yani. ona göre. büyük beşiktaş çarşısının üst katında hem de daha güzelleri var.

kızlar göbişimi ekledim. ama bu 2 hafta önceki halim.yani 22 haftalıkken. 2 haftadır biraz daha şiştim.

Eklentiler

• $DSC01930.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC01983.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_0274.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 44
maşallah şekerim kuzucuğun büyümüş be yawssss kaydirigubbakcemile3

Maşallah canım çok güzel görünüyorsun.

ay benim büyüyeceği yerde küçülüyo yaww kaydirigubbakcemile3
bugünkü halimiz kızlar 25+5

sofika maşallah göbüşüne hiç kilon yok ne güzel böyle devam edersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…