2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

muzurperi,capri,gull cok tesekkur ederim kizlar
Capri canim su ana kadar gercekten fazla almadim,toplamda 3 kilo almisim ama herkez bundan sonra aliniyor diyor,bakalim finalimiz nasil olacak. süprizzzzz

canım benim el parmaklarım tombiş sigara böreği gibi :))) ayaklarım ve bacaklarımda çok şiş ((

ayy siz oyle diyince benim de aklima geldi,alyansimi cikarmistim bir kac ay once , sisince kalivermesin diye,takayim dedim ama zorlaniyo,resimde de belli gerci benim de paramaklarim
tombis sigara boregi gibi olmus bilmiyorumkismile

ayy benimkinin ebebinide biliyorum aslında seninkiyle aynı capricim doktor yasaklamasına rağmetn tuzzzzzz!!! vazgeçemiyorum

Peri'cim napıcaz biz bu tuzla yaa...

Aynen ben de senin gibi vazgeçemiyorum. Tuzsuz yemek yediğim zaman hiç bir zevk almıyorum. alsanaalsanasmile

Ama canım ne yaparsak yapalım bu tuzu azaltmak zorundayız.
lmaz:lmaz:

muzurperi,capri,gull cok tesekkur ederim kizlar
Capri canim su ana kadar gercekten fazla almadim,toplamda 3 kilo almisim ama herkez bundan sonra aliniyor diyor,bakalim finalimiz nasil olacak. süprizzzzz

Ben kilo alımımı yazarak takip ediyorum. Gerçekten bu aralar aradaki fark daha fazla çıkıyor. Ben şimdiye kadar dün doktorda tartıldım 7 kilo almışım bundan sonrası Allah Kerim...kaydirigubbakcemile3

Oyyy Liyadora maaşallah canım ya büyümüşsünüz iyice....Daha nekadar hastanede kalıcaksın...

maşallah buyutmuşsun gobukuu bizimki 600 grmlık bebık var içinde sende 900 sayılır

Bir iki hafta sonra ikisinin toplam ağırlığı 1 kiloyu geçer sanırım değil mi?
Allah hepimize sağlıkla doğum yapmak nasib etsin opuyorumnanaktan :Saruboceq:

Oyyy Liyadora maaşallah canım ya büyümüşsünüz iyice....Daha nekadar hastanede kalıcaksın...

Bu sabah çıktım hastaneden.Tedavime evde devam edicem.ama büyük ihtimalle 1 ay sonra tekrar hastaneye yatıcakmışım canım

oyyyy oyyy maşallah bebişlerimize hergün birazcık daha büyüyorlar.

Senin yükün bizim iki katımız Allah sana taşıma kolaylığı bebişlerine de sağlık sıhhat ve zamanında doğmak nasip etsin canım benim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım :Saruboceq:

liyadora canım merhaba
büyütmüşsün göbeği çok sevindim tatlım sağlıcakla gelsin bebişler inşallah

Bu sabah çıktım hastaneden.Tedavime evde devam edicem.ama büyük ihtimalle 1 ay sonra tekrar hastaneye yatıcakmışım canım

ikide bir gelen asistan dr lar,intorn dr lar,hemşireler,öğrenci hemşireler,personel vs vs yüzünden baya uykusuz kaldım hastanede..

aman canım iyi olmuş evde biraz kafanı dinlersin hemde kendin dinlenirsin maşallah kuzularına canım :))

Liyadora maşallah...
Koca göbişli seni...

Azıcık evin tadını çıkar bakalım..hihoyyyt

liyadora masallah sana da bebislerine de,cok guzel bi gobush bu,eminim icindekiler daha da guzeldir

22+6 günlük göbeğimiz geçtiğimiz cumartesi 13martta çekildi

ilk defa koyuyorum göbeğimi yeni yeni belli olmaya başladı çünkü hatta herkez mertten kalma göbek zannediyor çoğu zamn anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…