canım benim el parmaklarım tombiş sigara böreği gibi :))) ayaklarım ve bacaklarımda çok şiş((
ayy benimkinin ebebinide biliyorum aslında seninkiyle aynı capricim doktor yasaklamasına rağmetn tuzzzzzz!!! vazgeçemiyorum
muzurperi,capri,gull cok tesekkur ederim kizlar
Capri canim su ana kadar gercekten fazla almadim,toplamda 3 kilo almisim ama herkez bundan sonra aliniyor diyor,bakalim finalimiz nasil olacak. süprizzzzz
maşallah buyutmuşsun gobukuubizimki 600 grmlık bebık var içinde sende 900 sayılır
Oyyy Liyadora maaşallah canım ya büyümüşsünüz iyice....Daha nekadar hastanede kalıcaksın...
oyyyy oyyy maşallah bebişlerimize hergün birazcık daha büyüyorlar.
Senin yükün bizim iki katımız Allah sana taşıma kolaylığı bebişlerine de sağlık sıhhat ve zamanında doğmak nasip etsin canım benim.
Bu sabah çıktım hastaneden.Tedavime evde devam edicem.ama büyük ihtimalle 1 ay sonra tekrar hastaneye yatıcakmışım canım
Hımm hadi gözünaydın ozamann...Olsun 1 ay 1 aydır evde de dinlenirsin biraz...
Bu sabah çıktım hastaneden.Tedavime evde devam edicem.ama büyük ihtimalle 1 ay sonra tekrar hastaneye yatıcakmışım canım
ikide bir gelen asistan dr lar,intorn dr lar,hemşireler,öğrenci hemşireler,personel vs vs yüzünden baya uykusuz kaldım hastanede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?