2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

Krikitos göbek nerde pardon? hehehe

maşallah..

nasıl oluyor ya..

Şey sen kilolumusun? Kilolularda pek belli olmuyor evet..

evet tatlım kiloluyum evet zayıflarda top gibi bi göbek çıkıyor daha belli oluyor
ama mertte çok göbeğim vardı uzun ince gitti gitti böle çok komik olmuştu bunda içim genişledi sanırım mert ten dolayı çok çıkmadı henüz ama doğuma yakın büyür artık

liyacım çok tatlı olmuş göbeğin maşallah onlara zamanında ve kilolu kilolu doğsunlar inşallah
benim 2 hamileliğimdede hiç o göbekte çizgi çıkmadı liyadada çıkmış tanıdığım herkesde çıktı ama bende çıkmadı öle bir çizgi ne oluyomuş ki fikri olan varmı

Son düzenleme:
evet benimde dikkatimi cekti,liyadoranin cizgisi cikmis masallah,benim cikmadi daha :uhm:

21 +6 günlüğüz..Evet hafif bir sarı açık kahve gibi çizgi oluştu arkadaşlar bende...

maşallah liyaaa göbiş dekolten süper opuyorumnanaktan allahım hepimizin kuzucuklarına akıl sağlık versin inşallah hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleride göstersin.

yaaa bu arada o çizgiden bendede oluştu eşim pek seviyor bebeğinin eseriymiş ona göre :asigim: kaydirigubbakcemile3

maşallah liyaaa göbiş dekolten süper opuyorumnanaktan allahım hepimizin kuzucuklarına akıl sağlık versin inşallah hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleride göstersin.
Hehe huyum kurusun,göbek dekoltesi vermeden duramıyorum şu sıralar kaydirigubbakcemile3
yaaa bu arada o çizgiden bendede oluştu eşim pek seviyor bebeğinin eseriymiş ona göre :asigim: kaydirigubbakcemile3

diğer hamileliğimde de bu göbek çizgisi oluşmuştu.Ama sonra tamamen geçti..bu hamilelikte yeniden oluştu...

bu arada evde giydiğim tüm eşofman ve pijamaları göbeğimi sıkmasınlar diye göbeğimin altında tutuyorum..hani bira göbeği olan adamların göbeklerinin altında durur ya pantolonları..bende de aynen :))

kıslaaarrrr buda benim göbişim :)))

Eklentiler

• $13.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $12.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 48
maşallah canım çok tatlısınn
göksulara gelinmiş gezilmiş benide çağırsaydın inerdim iki dakka

gül çok güzel bi göbeğin var içindeki bebekte muhteşemdir eminim tişortunda ne yazıyor ama merak ettim çok seviyorum ben hamile tişortlerini bendede var ama yazlık mert te giyiyordum izmirde nisanda giyilir ya yazlık almadım bunda yazlık alıcam 1 tane daha

maşallah canım çok tatlısınn
göksulara gelinmiş gezilmiş benide çağırsaydın inerdim iki dakka

çok teşekkür ederim canım pazar gezmesine geldik bidahakine bikaçgün önceden haber ederim sanada :)) bide senin bahsettiğin dolphindeki bebek mağazası vardıya onada gittik ufak defek bişeyler aldık dediğin gibi fiyatlar çok uygun.

çok teşekkür ederim tatlım :)) evet canım yaaa bende çok seviyorum tişörtleri ''annecim yakında geliyorum'' yazıyor :)))

güle güle kullansın Bulut Kağanımız

maşallah kızlar çok tatlısınızzz
gulll cüm tshirtlerimiz aynı :)
bende bir tane de heyecanlıyız var :)))

maşallah kızlar çok tatlısınızzz
gulll cüm tshirtlerimiz aynı :)
bende bir tane de heyecanlıyız var :)))

))) yaaa canım çok tatlı bu tshirtler bende de 2 tane daha var birinde sessiz olun içerde biri uyuyor yazıyor diğerindede ayak resimleri ve birisi tekmeliyor yazıyor ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…