2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

ya kızlar resimlerinizi görünce imrendim valla.ben tam 10 kilo aldım göbeğim çok fazla değil ama popom aldı başını gidiyor.doğurana kadar nasıl olurum bilmem...

Hepinize maşallah.Hayırlısı ile bi doğsalar da meraktan kurtulsak.

kızlar bu da benim en güncel halim
şişmiş halim :kedi:

cok guzel gorunuyosunuz,masallah

ışte bu da bizim 26+6 günlük halimiz 27. haftadaki son günümüz teyzeleri...

Capri,fizik super,gobek de oyle masallah

Bizim de dün sabah ki halimiz 25+5

gercekten o kadar kilo almis gibi gorunmuyosun,masallah gobushune

ya kızlar resimlerinizi görünce imrendim valla.ben tam 10 kilo aldım göbeğim çok fazla değil ama popom aldı başını gidiyor.doğurana kadar nasıl olurum bilmem...

sikma canini tatlim,muhim olan bebelerimizin sagligi,popo mopo hepsi gider daha sonra :hulya:

Deniz güneş gayet zayıf görünüyorsun bence.Sadece göbek yani bebek var.

kızlar hepınız süpersiniz ya...valla hiç fazla kılo yok gıbı?? inanın sizlerın göbişlerini görünce kendı göbişimi koymaya cesaret edemıyorum..ben bebişi besleyim derken..göbişii beslemişimmafoldumben

Ayyy maşallah yaa hiç bişe yok....

ıpek'cim süpersin yaa Allah aşkına merak ettimm kaç kilo aldın?

Tşkr ederim kızlar....12 kilo aldım yani biraz fazla aldımguclubacismile ama olsun varsın doğumdan sonra veririm diye dert etmiyorum....Önemli olan sağlık.. a.s

Vallahi bana çok az kilo almışsın gibi geldi ama sende rakam olarak iyi kilo almışsın ama görüntün göstermiyor canım. Maşallah....

sana katılıyorum capri demek düşük kilo ile hamile kaldıipekböcüğü oh ne güzel belli olmasın.

ıpekcim maşallah,harika görünüyorsun

Ben de şimdiki halimi çektim..26+2 günlüğüz.9,5 kilo aldım şimdiye dek..

buda benim göbişim toplam 4 buçuk kg aldım kızlar.az alıyorum.ama bu haftadan sonra neler değişir bilmiyorum.birde bende seker cıktı.diyetteyim.

Son düzenleme:
kızlar az önce çektim bunu.
bedenim resmen bir "S" çizmiş delikafadulden
belim zaten çok çukurdu, iyice çukurlaştı. bende toplamda 8 kilo aldım şimdiye kadar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…