- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Ayşeçınarlı ayrıca ikiz olmasına rağmen sende de fazla kilo gözükmüyor...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş...
Tabiki sorabilirsin canım ama bende bilmiyorum :1no2:herkes 7-9 kilo arası alırken ben aldığım kiloyu söylemeye utanıyorum:kedi:benim normalde de, aynı kilo olduğum kişiden beden olarak küçük giyerdim yani kemikliyim biraz..sempatiksalakcinniİpekböcüğü, Nazosan,Ayşe,Bscrd, aşiyan maşallah diyelim..
İpekböcüğü, 12 kiloyu nerene aldın sorabilir miyim?
Aşiyan sana da maşallah da, valla bayağı büyük bir göbişin var..
Sanırım ikiz annişlerden bile büyük göbeğin..4 kilodan çok çok daha fazla çeker bu göbiş gibi geliyor insana ama belli olmuyor tabii.
Maşallah...
İpekböcüğü, Nazosan,Ayşe,Bscrd, aşiyan maşallah diyelim..
İpekböcüğü, 12 kiloyu nerene aldın sorabilir miyim?
Aşiyan sana da maşallah da, valla bayağı büyük bir göbişin var..
Sanırım ikiz annişlerden bile büyük göbeğin..4 kilodan çok çok daha fazla çeker bu göbiş gibi geliyor insana ama belli olmuyor tabii.
Maşallah...
canım maşallah de. de ki fazla kilo almayayım..ben ilk 3 ay kilo almadım.3.aydan sonra almaya başladım.benimde hayalim buydu.normal bir kiloyla doğurmak ve normal doğum yapmak.hamile kalmadan önce diyetle kilo vermeye çalışıyordum.ama fazla veremedim.göbeğim kaldı biraz.herkes şaşırıyor zaten.çevremdekiler senin göbeğin fazla gösteriyor diyorlar.birde şeker yüksek cıkınca(254) doktorum diyet verdi. 3 hafta önce.geçen perşembe kontrolüm vardı.kilo almak yerine 600 gr vermişim.benim en fazla 10 kg almam gerekiyormuş.diyetim yeniden düzenlendi..bebeğimi sorarsan 950 gr olmuş..benim durumumun açıklamasıda bu.herşeyden mahrum bir hami,lelik sürüyorum fakat insüline başlamaktan daha iyi bu durum.allah bebişlerimize sağlık versin..
[/url][/IMG]
Bugünkü göbişim.....
ayse ikiz gebeligine gore cok iyi dengelemissin kilonu,masallah onden sade bir gobek
buda benim göbişim toplam 4 buçuk kg aldım kızlar.az alıyorum.ama bu haftadan sonra neler değişir bilmiyorum.birde bende seker cıktı.diyetteyim.
hey masallah,sanirim bu topicteki en gobush gobush bu.Allah nazarlardan saklasin,bayag buyuk gorunuyorBoydan boya da gobek cizgisi olusmus,bebegin erkek mi?
kızlar az önce çektim bunu.
bedenim resmen bir "S" çizmiş delikafadulden
belim zaten çok çukurdu, iyice çukurlaştı. bende toplamda 8 kilo aldım şimdiye kadar...
masallah sende cok hosh gorunuyosun
sofika bir prenses bekliyorum canım.allah hayırlısını versin
...................
cnm foto makinası flaşsız ama...
yo erkekte anasının kuzusuuu saklanıyo:kedi:
pek poz vermio:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?