2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

Ayşeçınarlı ayrıca ikiz olmasına rağmen sende de fazla kilo gözükmüyor...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş...

Göbeğim çıktı sadece ama tartı kilo aldın diyor.Evlendiğimden bu yana tedaviler vs derken 19 kilo almışım..Yani bu benim hayatımdaki en şişko halim..:kedi:

İpekböcüğü, Nazosan,Ayşe,Bscrd, aşiyan maşallah diyelim..

İpekböcüğü
, 12 kiloyu nerene aldın sorabilir miyim?
Aşiyan sana da maşallah da, valla bayağı büyük bir göbişin var..
Sanırım ikiz annişlerden bile büyük göbeğin..4 kilodan çok çok daha fazla çeker bu göbiş gibi geliyor insana ama belli olmuyor tabii.
Maşallah...

Tabiki sorabilirsin canım ama bende bilmiyorum :1no2:herkes 7-9 kilo arası alırken ben aldığım kiloyu söylemeye utanıyorum:kedi:benim normalde de, aynı kilo olduğum kişiden beden olarak küçük giyerdim yani kemikliyim biraz..sempatiksalakcinni

canım maşallah de. de ki fazla kilo almayayım..ben ilk 3 ay kilo almadım.3.aydan sonra almaya başladım.benimde hayalim buydu.normal bir kiloyla doğurmak ve normal doğum yapmak.hamile kalmadan önce diyetle kilo vermeye çalışıyordum.ama fazla veremedim.göbeğim kaldı biraz.herkes şaşırıyor zaten.çevremdekiler senin göbeğin fazla gösteriyor diyorlar.birde şeker yüksek cıkınca(254) doktorum diyet verdi. 3 hafta önce.geçen perşembe kontrolüm vardı.kilo almak yerine 600 gr vermişim.benim en fazla 10 kg almam gerekiyormuş.diyetim yeniden düzenlendi..bebeğimi sorarsan 950 gr olmuş..benim durumumun açıklamasıda bu.herşeyden mahrum bir hami,lelik sürüyorum fakat insüline başlamaktan daha iyi bu durum.allah bebişlerimize sağlık versin..

Maşallah demiştim ama bir daha diyim madem.sempatiksalakcinni
Maşallaaah canımmmmmm..

[/url][/IMG]
Bugünkü göbişim.....

ayy ipekbocugu ,citi piti ne tatli bir anne adayisin masallah

Son düzenleme:
ayyyy kızlarrrrr yokluğumda bisürü göbiş olmuş burdaaaaaa maşalllaaaaaaahhhhhhhhh hepinizede

KIzlar hepinize maşallah....

Allah zamanında, sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bazı hamilelerde göbekte çizgi oluşmuş.Bende henüz yok.Bugün 26+1im.Sizlerde oluştu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…