- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kızlar az önce çektim bunu.
bedenim resmen bir "S" çizmiş delikafadulden
belim zaten çok çukurdu, iyice çukurlaştı. bende toplamda 8 kilo aldım şimdiye kadar...
Sana da maşallah canım
Ayşe çınarlı, asiyan_1010,Nazosan maşallahınız var kızlar süper gözüküyorsunuz....
Ya anlamadım gitti siz kilo olarak fazla almamışsınız ama benim göbişten büyük bende kilo var görüntü olarak yok galiba...
ikinci resmı bı turlu ekleyemedımmm. birde şimdi deneyiim...ayşe çınarlı hakıkaten çok kilo almamışsın..doğumdan sonra fizik süper kalıcak..şanslısın..bide bana bak yaaaguclubacismile
canım ben hamile kalmadan önce kiloluydum.kilolu olarak hamile kaldığım için göbeğim hemen cıktı.zayıf olsam bu kadar göbek cıkmazdı sanırım.yani fazla kilo almayıpta göbeğimin bu kadar iri olmasının sebebi bu.dikkat etmeye çalıştım fazla kilo almamak için.ama kendimi tutamayıp herşeyi fazlasıyla yedim.buna rağmen fazla kilo almadım.birde şeker cıkınca 3 haftadır diyetteyim.cokacimcoook.
ikinci resmı bı turlu ekleyemedımmm. birde şimdi deneyiim...ayşe çınarlı hakıkaten çok kilo almamışsın..doğumdan sonra fizik süper kalıcak..şanslısın..bide bana bak yaaaguclubacismile
Tatlım sen kaç doğum yaşamışsın üst üste ..Üzme tatlı canını...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?