2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

kızlar az önce çektim bunu.
bedenim resmen bir "S" çizmiş delikafadulden
belim zaten çok çukurdu, iyice çukurlaştı. bende toplamda 8 kilo aldım şimdiye kadar...

Fotoğraf nerde ? Ben de aynen bel çukurum yüzünden yandan bakınca ördek gibi duruyorum sanki..kaydirigubbakcemile3

Ayşe çınarlı, asiyan_1010,Nazosan maşallahınız var kızlar süper gözüküyorsunuz....
Ya anlamadım gitti siz kilo olarak fazla almamışsınız ama benim göbişten büyük bende kilo var görüntü olarak yok galiba...

sana da maşallah canım.
evet insanın kendini çekmesi gerçekten zor oluyor :roflol:

canım ben hamile kalmadan önce kiloluydum.kilolu olarak hamile kaldığım için göbeğim hemen cıktı.zayıf olsam bu kadar göbek cıkmazdı sanırım.yani fazla kilo almayıpta göbeğimin bu kadar iri olmasının sebebi bu.dikkat etmeye çalıştım fazla kilo almamak için.ama kendimi tutamayıp herşeyi fazlasıyla yedim.buna rağmen fazla kilo almadım.birde şeker cıkınca 3 haftadır diyetteyim.cokacimcoook.

Amanınn bu göbüşlerin güzelliğine bak maaşallah Nazosan,Ayşeçınarlı,Asiyan,Elfida süpersiniz...

Ayşeçınarlı ayrıca ikiz olmasına rağmen sende de fazla kilo gözükmüyor...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş...

Son düzenleme:
ikinci resmı bı turlu ekleyemedımmm. birde şimdi deneyiim...ayşe çınarlı hakıkaten çok kilo almamışsın..doğumdan sonra fizik süper kalıcak..şanslısın..bide bana bak yaaaguclubacismile

ikinci resmı bı turlu ekleyemedımmm. birde şimdi deneyiim...ayşe çınarlı hakıkaten çok kilo almamışsın..doğumdan sonra fizik süper kalıcak..şanslısın..bide bana bak yaaaguclubacismile

yoook çıkmıoo inat etti..bende vaz geçtiim..klava:

Arkadaşlar benim de gözlemdiğim kilosu olan hamilelelerin göbeği daha az çıkıyor,zayıf hamile olanların göbeği birden çıkıyor..Bir de iç karın darsa göbek daha çabuk çıkıyor,iç karın genişse içerde de yer daha geniş olduğundan göbişler daha geç çıkıyor..

Tatlım sen kaç doğum yaşamışsın üst üste ..Üzme tatlı canını...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…