2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

Ayy ayy göbüşlere bakkk...
ıpekböcüğü,Ayşeçınarlı ve minikuş harikasınız kızlar...
hepinize kocamannnnn

ipekböcüğü ayşe minikuş maşallahhhh kıslarrr çok tatlısınız yaaaaaa opuyorumnanaktan

İPEKBÖCÜĞÜ ,AYŞECİM,MİNİKUŞ Hepinize maşallah.
bende resim koymak istiyorum.yardım edermisiniz.bu konuda hiç bilgim yok.

teşekkürler canım.. ben Tinypic sitesinden ekliyorum. boyut olarak 640.480 seçiyorum daha sonra 2. linki kopyalayıp yapıştırıyorum :) hadi canım, senin tatlı göbüşünüde bekliyoruz..!a.s.

İpekböcüğü,Ayşeçınarlı ve minikuş harikasınız kızlar...
hepinize kocamannnnn

Sağ olasın canım a.s.

masallah göbüsün az sankı cok güzel gözüküyor.

ne şirin bir foto :asigim: maşallah canım

maşallah maşallahpek güzelll

Küççük göbüşlü güzel hatun snei.
Çok da havalıyız yani.

Çok tşkr ederim kızlar...Allah hepimizi nazarlardan korusun....Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...:Saruboceq:

İPEKBÖCÜĞÜ ,AYŞECİM,MİNİKUŞ Hepinize maşallah.
bende resim koymak istiyorum.yardım edermisiniz.bu konuda hiç bilgim yok.

İpekböcüğü,Ayşeçınarlı ve minikuş harikasınız kızlar...
hepinize kocamannnnn

ipekböcüğü ayşe minikuş maşallahhhh kıslarrr çok tatlısınız yaaaaaa opuyorumnanaktan

Sağolasınız yerimsenibencanlarım.....olumunekankayizsmile

Ayşe çınarlı, minikkuş göbişiniz harika maşallah.İnşallah Allah hayırlısıyla tamamına erdirir ve bebişlerimize kavuşturur....:Saruboceq:

bende bunu ekledim 64 kg luk fotom :CüvCüv:

Eklentiler

• $CIMG1860.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 58
heh bak bu olmuş şeker. :)))
maşallah sana ve bebişine. gayet iyi görünüyorsun. benim göbeğim seninkinden daha büyük. yarın falan eklerim bende.

teşekkür ederim nazo çok naziksin evet ya benim hiç bir yerimde bir gelişme yok sadece göbek göğüs ve yüzden farketti. aldığım 14 kg nerde bunu anlasam gam yemicem kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim nazo çok naziksin evet ya benim hiç bir yerimde bir gelişme yok sadece göbek göğüs ve yüzden farketti. aldığım 14 kg nerde bunu anlasam gam yemicem kaydirigubbakcemile3

ben hiçbir zaman zayıf bir insan olmadığım için çok dikkat ediyoruım şimdide. ona rağmen 8 kg aldım bile :dance:

sonbaharrrr maşallah canımmm bebişede göbişede :))

sonbaharcım maaşallah 64 kiloyum diyosun ama hiçde belli olmuyor. hep böyle devam edersin inşallah.

Allah sağlıcakla kucağınıza lamayı nasip etsin kuzularınızı kızlar bende 2009 temmuz annesiyim sizi görünce hamileliğim aklıma geldi geçen sene bu zamanlar aynı duyguları yasıyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…