2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

valla canlar ne güzel söylüyorsunuz ama herkesin dediiği gibi tartılar fena gösteriyor.
allahtan boyum uzun fazla göstermiyor.

herkesin göbişlerine maşşşşşaaalllaaahhhkaydirigubbakcemile3

Brcsdr maşşallah harika görünüyosunuz. popiş de küçücük aklinialirimsmile

Kızlar bir de siz bakarmısınız ,benim göbeğim düşmüş mü biraz ? Annem dün akşam düşmüş göbeğin artık dedi..:çok üzgünüm: Az evvel çektim pc nin kamerasından..

Ayyy şu güzelliğe bakk Ayşecimm çok güzel görünüyorsun...Maaşallah canım sizeeBen çok anlamıyorum zaten düşmüşmü çıkmışmı ama bende aşağıda taşıyomuşum CADIARZU

canım gayet fit gözüküyosun göbeginde tam yerinde düşmeye basladığı zaman gögüs kafesinle miden yada göbegin diyeyim arasındaki mesafe acılıyo gayet iyisin annen evham yapmış

ben de öyle düşündüm canım..beni de telaşladırdı işte...

ayşeciimm maşşaaallahhh allahım hepimize güç kuvvet versin
sanırım senin bebekler ikizdi yada ben öyle hatırlıyorum.
bencede göbeğin düşük falan değil süppppperrrr

ayşe valla göbek gayet dik duruyor maşallaaahhhh .... taş gibisin taş opuyorumnanaktan

ayşeciimm maşşaaallahhh allahım hepimize güç kuvvet versin
sanırım senin bebekler ikizdi yada ben öyle hatırlıyorum.
bencede göbeğin düşük falan değil süppppperrrr

ayşe valla göbek gayet dik duruyor maşallaaahhhh .... taş gibisin taş opuyorumnanaktan

Kızlar ben de hamilelikte düşük göbek nasıl oluyor bilmiyorum ki,napayım bir de sizin fikrinizi alayım dedim..:kedi:

Kızlar bir de siz bakarmısınız ,benim göbeğim düşmüş mü biraz ? Annem dün akşam düşmüş göbeğin artık dedi..:çok üzgünüm: Az evvel çektim pc nin kamerasından..

canım benim de aynen böyle bazen aşağıda bazen yukarıda
herkesin dediğini de takma bana da neler diyorlar duysan şaşırırsın
mşallah göbeğin çok da güzel kocaman oolmuşlar annesi

ben de göbüşümü ilk kez ekliyorum
2 hafta önceki galimiz yani 27 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…