2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

paptya maşallahh.. 17.ci haftada olupta formunun böyle olması çok güzel. fotoya bakınca sanki kendimi gördüm :)
ben bi kere eklemiştim hatırlarsanız hala bi gelişme olmadığı için tekrardan eklemiyorum. zaten 50 kilo ile başladım şimdi 51 olmuşum göbişte aynı duruyo.

papatyacım sana maşallah diyorum. inşallah böyle gider.

evet cnm öle yapyrm günde2 lt sadece işte aksmda evde yarım lt kadr içblyrm ama wcden beri glmyrm

2 lt yetmez ,3-4 litre tatlım...Öyle diyorlar..Fazla su kasılma hormonunu engelliyormuş çünkü..oksidasin hormonu )(Bu haftalarda kasılmalar artıyor..Kabız olmamaya çalış..Ben 18 haftalık kaybetmiştim geçen sene..Şimdi o kadar su içiyorum ki gece 10 kez wc ye kalkıyorum...Mecburen artık....O da bana hareket oluyor...

liya ve justerdam ya maşallah sizin göbişlerinize.
Benim göbişim daha sizler kadar olamdı.
Daha çok küçüğüz biz teyzeleri.

hımmm cnm bnde2-3 lt duydum normldede gunluk 2-3 lt içmesi gerkmiş bı ınsann bı yerdede okudum gende bardak yazmş sadece

kızlar kusura bakmayın fotonun xxxl secmısım neyse buda benım KUZUCUGUM...opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, a.s.

Uzunca bir süredir giremediğim için ancak cevap yazabiliyorum kusura bakmayın.

Öncelikle peşin peşin hepinize kocaman maşallah diyorum. Allah nazarlardan korusun bizleri...

khhiva, papatya, ipekböcüğü, liyaora, justreader, özlem'cim şekerler hepiniz ayrı ayrı çok tatlı görünüyorsunuz.... :1hug::1hug::1hug:

Özellikle aklımda kalan papatya oldu çünkü hiç göbiş yok sadece bebişi var sanki yaa süpersin canım benim. Maşallah...

buda benm yeni göbüşler kıslrrr bilmiyorumkismile zemuszemus

Eklentiler

• $22012010442.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $22012010449.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $22012010451.webp
    56 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
mürüvvet göbiş süper gözüküyor vallahi kocaman olmuş maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…