2010 Temmuz Anneleri Kaçıncı Haftadayız? Kaç Kilo Aldık?

32. haftamdayım 11 kilo almışım:))
(Hiç haberim yok işte alıvermişim ben nerden bileyim nasıl almışım:))))
Şu an 59 kiloyum.

Son düzenleme:
33 hafta 11 kilo bende son ayda ne kadar alacağımı merak ediyorum
sanki azcık yavaşladı kilo alımım :1rolleyes:

yaa sizler rejim falan mı yaptınız nasıl bu kadar az kilo aldınız
ben çok yiyen bi insan değilim ilaç falanda kullanmadım ama genede 16 kilo aldım 32+4 teyiz şuan

bi zamanlar bende inceciktim
hatta rüzgarlı havalarda dışarı çıkma yada ceplerine taş doldur diye dalga geçerlerdi
ama şimdi balon gibiyim (

beni mi anlattın kaydirigubbakcemile3

50 idim 71 oldum :lepi:

ama eminim gidecek kalmayacak karnımın şişliğinin bittiği yerde hala kaburga kemiklerim

gözüküyor dışardan göğüs altımdan yani sempatiksalakcinni

yaa sizler rejim falan mı yaptınız nasıl bu kadar az kilo aldınız
ben çok yiyen bi insan değilim ilaç falanda kullanmadım ama genede 16 kilo aldım 32+4 teyiz şuan

haklısın cnm kullanılan ilaçlarda etkiliyor.ben omega3 hapı ve elevit yerine(multibionta) adın bi ilaç kullanıyorum.onlar alırdı galiba banada bukdr kiloyu

31+1 günlük hamileyim 9 kilo almışım 76 kilo ile hamile kaldım şu an 85 kiloyum :S bakalım 60 günüm var daha inş. fazla almam

32+5.....11 kilo...bilmiyorumkismile

60 kilo hamile kaldım 71 kiloyum...:kedi:kafamçokkarıştıbu kiloyu hayatımda sadece oğluma hamileyken görmüştüm bu 2 oldu.sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

sanırım 2 kilo daha alırım doğuma kadar 73-74 le tamamlarım gibi geliyor.:ecrin_bebek:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…