2010 Temmuz Anneleri Kaçıncı Haftadayız? Kaç Kilo Aldık?

İşte gerçek bilinçli bir anne. Evet vücudunuz artık sadece size ait değil. Beraber hareket ettiğiniz biri veya birileri daha var. Hamilelik aslında bir görev aynı zamanda. İçindeki canlıyı en sağlıklı şekilde dünyaya getirmek, onu korumak. O siz iyi olduğunuz sürece iyi. Bir daha asla geri alamayacağınız harika bir dönemdesiniz. Tadını çıkarın bebeklerinize çok iyi bakın.

Doğru diyorsun. Vücut doğum sonrası için depo yaparmış. Kıtlık olur da bişey bulamazsam bu depodan harcarım diye. Ne mükemmel bir sistem di mi?

merhaba arkadaşlar.. bende 27. haftama girdim ve 10 kilo aldım, bunun 4 kilodan fazlasını geçen ay almıştım, şimdi zorunlu frenliyorum kendimi, hamurişi ve tatlıyı çok aza indirdim ki benim çok mide bulantılarım olmuştu ona rağmen çok kilo aldım, aslında sebebini karbonhidrata çok yüklenmeme bağlıyorum çünkü ilk aylar midemi bitek karbonhitratlar rahatlatıyodu.. umarım bundan sonraki ayları 2 şer kiloyla kapatabilirim.

kesinlikle mükemmel bir sistem :) vucudun su tutması da bu nedenle , zaten doğum sonrası sık sık tuvalete gitme durumu oluşuyormuş, tutulan suları da bu şekilde vücuttan atmış oluyoruz.

kızlar benim 24. hafta bitti. toplam 7 kilo aldım. aslında iyi gidiyordum ama geçen hafta tatlıyı abarttım sanırım, 1 haftada 1 kilo almışım
bu ara protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. yumurta ve et yiyorum sık sık ama işte şu tatlıdan da vazgeçemedim bir türlü
aslında hedefim 12-13 kilo almaktı ama 4 ay kaldığını düşünürsek imkansız hale geldi.

merhaba arkadaşlar. ben de 23+2 deyim ve 5 kilo aldım. son aylarda daha mı fazla kilo alınıyormuş. 10 kiloyla tamamlamam imkansız gözüküyo o zaman

ben vücuduma bakıyorum karnımdan başka hiçbiyerim kilo almadı gibi geliyo. ne kollarım ne bacaklarım ne popom. yani sadece göbek ve biraz yanlarım kilo aldı. 5 kilo sadece orada mı toplanıyo. garip değil mi.

merhaba arkadaslar.
bende 23+2gunluk hamıleyım.hamıle kaldıgımda 80 kıloydum.2hafta once yanı 21 haftalıkken 83 oldum.ve doktorum kızdı bana.henuz doktorum kılo almak ıcın erken oldugunu soyledı.doktorum eskı ısmıyle pendık nene hatun hastanesi .Doktor moralımı bozdu.bebege yaramaz kılo .sen sısmanlar onu sıkıstırırsın gıbı olumsuz seyler seyler soyledi.
moralım bozuldu.bugun tartıldım.84 kılo olmusum.haftaya kontrole gıtmeye korkuyorum.bana gene kızacak dıye.kızlar ben haksızmmıyım.cokmu kılo almısım Allah askına

Canım sakın üzülme
Benim dr.umda her seferinde kilo olarak çok önde gittiğimi söylüyor.Gerçekten seni anlıyorum psikolojini çok etkiliyor.Hergün kaç kilo ile tamamlarım diye düşünmeden edemiyorum tabi bunun yanında bir sürü güzel hayalimde var oğlumla ilgili opuyorumnanaktan herşeye rağmen mutlu olmamı sağlıyor.. :CüvCüv:

Yalnız haftana göre bence aldığın kilo normal birde senin kilonda hamile kalan bir sürü üye var okuduğum kadarıyla çoğu doğumdan sonra eski kilosununda altına düşüyor.

Ben şunu da anladım kilo alımı ne duruyor ne azalıyor nasıl kilo alıyorum ne yiyorumda bu kadar hızlı alıyorum anlamış değilim

çok özeniyorum az kilo alanlaraaa

eveet bugün 27. haftadayızz tartıldık 88 kiloyuz toplam 18 kilo almışızzzz (((

eveet bugün 27. haftadayızz tartıldık 88 kiloyuz toplam 18 kilo almışızzzz (((

Canım dikkat et nolursun doktorunla görüşmüştün değil mi bu konuyu.
Ekmek tüketmemeye dikkat et.
Biliyorum zor ama yine de bebeişlerimiz için bunu yapmalıyız.

Kızlar kilolar verilir gider ben hiç takılmıyorum bu konuya kendim için.
En fazla rejim yaparım spora asılırm ben hallederim eminim buna.
ama aldığımız kilolar bebeklerimize zarar vermesin önemli ola bu.
Yani fazla kilolar yüksek tansiyona sebep oluyor.Daha binbirtürlü derde.
İşte sırf bu yüzden yediklerimize dikkat etmeliyiz.
Sadece kendimize üzülmeyelim kilo alırken.bebeklerimizi de düşünelim ekmek karbonhidrat bunları keselim artık az vaktimiz kaldı sayılır herşey güzel olacak biz yaparız arkadaşlar.
Birbirimize destek olalım.

Ben de 24. haftamdayım ama ne yazıkki 9 kilo aldım.48 kiloyla ahmile kalmıştım şimdi 57 kiloyum.Hiç böyle planlamamıştım toplamda 12 kilo alırım diyodum sanırım bundan sonra zor.
Ama ne yapalım elimden geleni yaparak en azla kapatmaya çalışacağım.

Bizde kuzularımla 25.+0 bugün.şimdiye kadar 10 kilo aldım.Valla ben çok görüyordum kilomu ama,ikiz hamileliğe göre kilo alımım iyi demekki,sizinle karşılaştırınca kilomu.

merhaba kızlar
bende 24 haftadayım.13 kilo aldım.8 kilosunu ilk aylarda aldım.hamilelikten önce günde 1.5 paket siğara içiyordum.hamile oldumu duyunca bıraktım ve anında 8 kilo aldım.çokk moralim bozuk.ama bebişim sağlığı daha önemli veririz inş bu kiloları..

Canım dikkat et nolursun doktorunla görüşmüştün değil mi bu konuyu.
Ekmek tüketmemeye dikkat et.
Biliyorum zor ama yine de bebeişlerimiz için bunu yapmalıyız.

pek görüşme denemez aslında canım
doktor azarladı ben dinledim şimdi korkuyorum doktora gitmeye
bu ay çok dikkat ettim ama yine de almışım işte ((
ben de bebişi düşünüyorum
boyuma göre kilom iyiydi hamile kaldığımda
boyum 1.78 kilom 70 ti ama şimdi çok iri yarı bişey oldum
kendimi zaten hiç düşünmüyorum çünkü ben nasılsa veririrm bir şekilde kiloları
ama bebek nasıl olacak bilmiyorum ellerim ayaklarım da davul gibi ödem de var

Ben de 24 haftada 8 kilo aldım.Dün yürüyüşe de başladım.4 km yürüdüm.Bundan sonra her gün yürüyeceğim inşallah.Ben de 15le bitirsem diyorum ama zor galiba

24+3 günlük hamileyim.toplam 3.5 kg almışım.malesef kızlar bende gebelik şekeri cıktı.diyet yapmaya başladım 1 haftadır.zaten kilo alamıyordum.bu diyetle hiç alamıcam.aslında bir yandan iyi diyorum ama bir yandanda bebeğimi besleyememe korkusu var içimde.sekeri dengelemek için bu diyeti yapmak zorundaymışım.şekeri düzenlemezsek insüline başlayacakmışım.allah bebişlerimizi korusun

bugün 25+3 deyiz kızımla ve biraz önce 9,5 klio aldığımı gördüm çok hızlı gidiyorum..abartı iştahımda yok... iştahım eskisinden biraz daha fazla..... napıcam bilmiyorum.....bu gidişle 20 kiloyla tamamlarsam çok iyi diyeceğim sanırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…