2010 Temmuz Anneleri Kaçıncı Haftadayız? Kaç Kilo Aldık?

kızlar bende 31+0 8 kilo aldım toplamda
ama beni bi görseniz 8 değilde 28 kilo almış gibiyim Çok üzgünüm çoook
ödem oldum sanırsam... :uhm:

doktoruna sordun mu bu durumu?
son aylarda tuzu iyice kesmek gerekiyormuş
tuz ödemi tetikliyormuş

33+0 haftalığım bayanssulusmile
6 kilo aldım aklinialirimsmile
buarada haziran annesiyim :jeyyar: :jeyyar:
hepinize hayırlı doğumlar hihoyyyt

29+2
7 kilo aldim,doktorum afferim dedi :)) ustelik bazi sorunlardan dolayi surekli yatiyorum

Son düzenleme:
29+0 10 kilo almışım sadece yaa...dünkü ölçümde akşam 1 kilo fazla çıkmıştı..iki bebekle..
bir de hamilelik başlangıç kilosu fazla olanlar hamileliklerinde çok çok az kilo alıyorlarmış..

sata göre 30+3 gün ultrasona göre 32 haftalığım.toplam 5 buçuk kilo aldım.geçen perşembe kontrolüm vardı.1 ayda sadece 500 gr almışım.bebeğimse 1 ayda 850 gr almış.

2 bebekle 30+0 de 11 kg almışım..yani 1 hafta içinde 1 kilo almışım..tek bebek olsa 6 kiloya tekabül ediyor sanırım..Kilolu bir tip değilim.doktorum ikiz hamileliğe göre az bile aldığımı söylüyor ama memnunum halimden... Geçen hafta iki bebeğimin de toplam kilosu 3 kg civariydı..

34. haftadayım 14.5 kilo aldım. Allahtan boyum uzun göstermiyorum hiç birde zayıf başladım herhalde ondan çok kilo aldım dogurana kdr 16 -17 olucak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…