2010 Temmuz Anneleri Kaçıncı Haftadayız? Kaç Kilo Aldık?

yaaaa bende bugün 26.haftama girdiiimm veee 71.6 kg.yummm mafoldumben bazen 72 çıkıyor bende 15 kg ile tamamlamak istiyorum ama ne olur bilmiyorum
yarın dr.kontrolum var içimi hafiften bir sızı kapladı yiyeceğim fırçanın sızısı galiba -tatlicadiarzu- bir de yarın şeker yüklemesi yapılacak o yüzden de endişeliyim çok dikkat diyorum ama bakalım hayırlısı
anlamıyorum zaten neden dr.lar konuşurken bizim psikolojimizi düşünmüyorlar bir azarlamadır gidiyor oğlumu da çok merak ediyorum bakalım benim bitanem de annesi gibi kilo almışmı opuyorumnanaktan

canım sen kaçla başladın?
çok ilginç ama benim iştahımda bir artış da yok zaten midem rahatsız o yüzden de dikkat ediyorum hergün düzenli en az bir saat yürüyüş yapıyorum gün boyunca yediklerimi toplasan 1000 kalori etmiyor ve bu ay 2 kilo almışıımmm akannehir

60 la başladım canım...son zamanlarda hızlandı kilo artışı
aslında 10 gündür pekmez v yoğurdu karıştırıp yiyorum bebek için çok faydalıymış ondanmı hızlandı acaba bu kadar

ben şimdi dr.dan geldim ve bebeğimin çok aşağıda durduğunu ve çok dikkat etmem gerektiğini söyledi çok üzüldüm :çok üzgünüm: herşeyi unuttum
oğlum 870 gr olmuş
artık harket yok yürüyüş yok oğlumu besleyip kendime dikkat etmem lazım
Allah bebişlerimizi korusun sağlık versin :Saruboceq:

Bu arada bundan sonraki aylarda kilo olarak daha dikkatli olmamı da şıkıştırdı araya

muzurperi buarada pekmezli yoğurttan olabilir ama sen yinede kesme sakın ben çok faydalı olduğunu düşünüyorum

Hım..
Diikkat et o zaman canım.
Yorma kendini.
Hayırlısı olsun hepimiz için.:Saruboceq:

Maaşallah oğluşuna...
Çok dikkatli ol ozaman canımm yürüyüşe falan ara ver..Bana da aşağıda taşıyosun demişti en son gittiğimde bakalım bir dahaki gidişde ne diyecek...Hayırlısı ile bir kucağımıza alsak inş..

size tavsiyem bol su için ve tuzu artık azaltın , havalar ısınmaya başlayınca da iyiden iyiye kesin eğer yüksek tansiyon belasıyla uğraşmak istemiyorsanız ..

ayda bir kılo almışım..ben kılolu başladım..şanssızım bu yüzden..7 ayımdayım şimdi..önemlı olan son aylarmışşş.yandım kızlar..çikolata elvedaaa

25 haftanın içindeyim 13 kilo aldım tartı öyle diyor

ama gören hiç kilo almamışsın diyor aldım işte aldımm yesemde yemesem de aldım
kaydirigubbakcemile3

bende yatmaya başladığımdan bu yana 1 kilo almışım yani 10 günde 1 kilo bu ay galiba çok kilo alıcam bilmiyorumkismile

canım ne zaman bir daha ki kontrol merak ettim haber ver olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…