bugün 25+3 deyiz kızımla ve biraz önce 9,5 klio aldığımı gördüm çok hızlı gidiyorum..abartı iştahımda yok... iştahım eskisinden biraz daha fazla..... napıcam bilmiyorum.....bu gidişle 20 kiloyla tamamlarsam çok iyi diyeceğim sanırım((
ben şimdi dr.dan geldim ve bebeğimin çok aşağıda durduğunu ve çok dikkat etmem gerektiğini söyledi çok üzüldüm :çok üzgünüm: herşeyi unuttum
oğlum 870 gr olmuş
artık harket yok yürüyüş yok oğlumu besleyip kendime dikkat etmem lazım
Allah bebişlerimizi korusun sağlık versin :Saruboceq:
Bu arada bundan sonraki aylarda kilo olarak daha dikkatli olmamı da şıkıştırdı araya
muzurperi buarada pekmezli yoğurttan olabilir ama sen yinede kesme sakın ben çok faydalı olduğunu düşünüyorum
ben şimdi dr.dan geldim ve bebeğimin çok aşağıda durduğunu ve çok dikkat etmem gerektiğini söyledi çok üzüldüm :çok üzgünüm: herşeyi unuttum
oğlum 870 gr olmuş
artık harket yok yürüyüş yok oğlumu besleyip kendime dikkat etmem lazım
Allah bebişlerimizi korusun sağlık versin :Saruboceq:
Bu arada bundan sonraki aylarda kilo olarak daha dikkatli olmamı da şıkıştırdı araya
muzurperi buarada pekmezli yoğurttan olabilir ama sen yinede kesme sakın ben çok faydalı olduğunu düşünüyorum
26. haftanın içindeyim.9 kilo almışım..
Maaşallah oğluşuna...
Çok dikkatli ol ozaman canımm yürüyüşe falan ara ver..Bana da aşağıda taşıyosun demişti en son gittiğimde bakalım bir dahaki gidişde ne diyecek...Hayırlısı ile bir kucağımıza alsak inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?