2010 temmuz anneleri olarak 2009 temmuz annelerinden tavsiyeler bekliyoruz:)

bende mothercaredan alıcam bahsettiğiniz bodylerden.. Kısa kol mu sıfır kolmu diye düşünmekten alamamıştım bir türlü, ozman sıfır kol alıyorum bende.. İzmir çok sıcak oluyor gerçekten.. teşekkürler..

Çok teşekkürler tavsiyen için.Bizim de baktıklarımız hep krafttı.Kraftın bir çok modeli vardı.Daha zaman var diye acele etmeyelim dedik.3 tekerleklilerin kullanışlı olmadığını söylüyorlar zaten.

BEBEK ARABASI VE ANA KUCAĞI:Tatlım biz kraft energy travel aldık.ana kucağı oto koltuğu tarzında ve araba en hafif oydu baktıklarım arasında hemen kapanıyor ve açılabiliyor kolay ilerliyor ben çok memnunum..

Teşekkürler tavsiyen için.Benim için önemli olan hafif olması, kolay açılıp kapanabilmesi.Bir de almışken uzun süre sorunsuz kullanabilmek.Bakalım daha vakit var nasıl olsa.Araştırıp alacağız.

kızlar herşeyden önce ...geçmiş sayfaları okumadım yazan oldumu görmedim ama hastane çantanızı hazırlayın...
haziran girer girmez çantalar ortaya çıksın kapı eşiğine hzırlansın...

kızlar herşeyden önce ...geçmiş sayfaları okumadım yazan oldumu görmedim ama hastane çantanızı hazırlayın...
haziran girer girmez çantalar ortaya çıksın kapı eşiğine hzırlansın...
Bizi korkutmalmaz:Haziran başı mı?Benim temmuz sonu doğum o kadar erken olmaz inşallah.Hem ben memlekette yapacağım doğumu.İnşallah Allah herkese vakitli ve kolay doğum nasip etsin.:Saruboceq:

ben de izmir de yaşıyorum ama biz tek badi ile geçirmedik yazı,badi ve ince bir penye takım giydirdim ki bazen üşümüş oluyordu,hatta doktorumuza sorduğumda fazlamı giydiriyorum diye normal olduğunu kendimizden bi kat fazla düşünmek gerektiğini söyledi,idil baby nin organik pamuk penye yeleklerinden almıştım onlar da çok işimize yaradı dışarı çıkarken,eğer kanguru kullanacaksanız bacak arasına çok dikkat edin ben set olarak almıştım anakucağı,bebe çanta vs..kangurusunu hiç kullanamadım, penye eşyalar konusunda bir arkadaşın dediği gib markalı şeylere gerek yok hatta markalı penyeler daha kalın ve sert oluyor,ucuz çok ince penyeleri tercih edin,
bebek arabası konusunda ise yaşadığınız yerin şöyle önemi var sokakları döşememi engebeli bu önemli,en iyi marka ürünleri bile görüyorum ben küçük tekerlekli bebekler sarsılmaktan serseme dönüyor burada sokaklarımız epey bozuk,o yüzden Baby Hope un büyük silikon tekerlekli arabasını aldık arkadaşlar temmuz pulunu yatırdınızmı diye dalga geçiyor ama oğlum hiç sarsılmadan keyifli keyifli geziyor,kullanması da çok kolay, tavsiye ederim..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum,,,Allah sağ salim kucağınıza kavuştursun..

Bende birşey alamadım die hayıflanıyordum ama önerilerinizden anladığım kadarıyla ilk aylar fazla birşey almaya gerek yokmuş. Hepinize çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

bende temmuz annesi olcam 21-29 arası bekle dediler doğumu ama 10 gün önce ve ya 10 gün sonrada olabilir dediler..artık kendimi çok ağır hissetmeye başladım. bebek çantamıda hazırladım doldurdumda doldurdum herşeyi..korkuyorum heycanlıyım endişeliyimde biraz..34. haftasındayım..

hıc korkmayın temmuz annelerı dogumdan o kadar tatlı bı varlıkla bulusuyosunuzkı sonunda hersey bos gelıyo daha sonrasında tadını cıkartın herseyın kaydirigubbakcemile2

arkadaslar bebekleakannehirrın gaz sancısı ıcın deneyıp ıyı sonuc aldıgınız yontemler nelerdır
benım bebegım cok aglıyor gazdan dolayı ne yapacagımızı sasırıyorum sımdı eczaneden zıncı damla aldım bakalım ıyı gelecekmı

Gazla ilgili, ben gaz damlası almıştım, bitkisel yağlardan oluşuyor. Yağların kokusu bebeğin terine bile geçiyor, bu yüzden sevmedim ve faydası oluyormuş gibi gelmedi bana. Ben gazı olsun yada olmasın ara ara karnına masaj yapardım, bu daha iyi bence. Bir de göğsünüze yatırmak ya da kucakta gezdirmek en iyi sonucu veriyor diyebilirim çünkü yapacak pek bir şey yok.

canım hiç korkma.. doğuramasam ben doğuramazdım.daha hamile kalmadan nasıl doğururumki diye düşünüordum anla artık:) allah yardım ediyor. dünyanın en güzel mutluluğu hele de biraz dillenip sana cevaplar, tepkiler vermeye başlayınca dahada güzelleşiyor hayat.. herşey geçiyor önmli olan sağlıkla bebeğini kucağına almak.. gerisi önemli değil... iyi düşün, kendini rahatlat, pozitif ol.. anneliğin iyi ve güzel yanlarını düşün.. onunla geçireceğin upuzun ve mutlu bir hayat var bunu düşün ve rahatla.. allah yardımcınız olsun..

bol miktarda büyük beden almak şartıyla çünkü bebişler çok çabuk büyüyorlar kısa kollu çıtçıtlı bady
prima
alkolsüz ıslak mendil (biz başlarda huggies kullandık)
bebek banyosu küveti
banyo filesi banyoya uygun ölçüde olanı
dalin şampuan
ayaklı uzun kollu tulum(uzun kollu çünkü bebişlerin hiç yağ tabakası yok üşürler)
pişik için en iyisi bepantene merhem
çorap(lastikleri gevşek ince)
eldiven(40 günden fazla kullanılmıyor)
bebek banyo havlusu 4 adet alın.
penye bebek battaniyesi en az 4 adet alın hatta daha fazla.
hastane çıkışı almanıza gerek yok zaten bol miktarda büyük boy uzun kollu altı çıt çıtlı tulum alıcaksınız
ince penye bacaklı alt alın bulunsun
penye şapka alın
bebek arabası en şart olan şey biz 7 ay uyuttuk bebek arabasında evde iş yaparken yanınıza bebişi alıp iş yapabiliyorsunuz en gereklisi bu.
ana kucağı şart başlarda çok gerekli oluyor bir yere giderken doktora falan onda götürüyorsunuz.
yelek hırka büyük boy ilerde gerekli
popo kurulamaya tülbent bol bol alın benimki 9 aylık hala kullanıyorum
tırnak makası chicko nun makas şeklinde olanı kullanıyorum uyurken kesiyorum çok rahat
burun temizleme aspiratörü en önemlisi ama ucunda hortumu olan ağız yoluyla çekilen çok rahat ettim çok önemli hala onunla temizliyorum
burun açıcı sreyi
banyo derecesi
ev termometresi
ateş ölçer (fakat kulaktan ölçeni almayın şimdiye kadar hiç doğru ölçmedi) dijital yada cıvalı olandan alın
bebeğe çarşaf alın
şimdilik aklıma gelenler bunlar

ve hiç gaz ilacı kullanmayın hiçbiri etkili olmuyor zamanı gelince gaz sorununu kendi halletmeye başlıyor bizimki 6 ay sürmüştü 6 ay ağladı sakın ağladı diye doktora koşturmayın SAKIN LAVMAN YAPTIRMAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…