- Konu Sahibi nefertiti50
-
sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
ben de İzm. oturuyorum ve 2 set 7'li mothercare sıfırkol body ile yazı çıkardık diyebilirim . eylül gibi kısa kollulara geçiş yaptık . sıfır kol body+çorap+eldiven bir de banyodan sonra takacağın penye şapka yeterli olacak. tabi hastaneye felan giderken illaki giydiriyorsun bi şeyler , malum hast. ortamı daha serin çünkü yada dışarıda güneşten korunsun diye . onu da penye battaniyeye sararak yada penye bir çıtçıtlı tulum giydirerek çözmüştük biz ..
canım bizde kraftın energy modelini aldık. oto koltuğu+ana kucağı+arabası. çok hafif ve çok kullanışlı. nerde yaşadığına bakmadan yazdım eğer istanbulda yaşıyosan 3 tekerlekli alma derim. hafif kullanışlı bişey al. 3 tekerlekli alcaksan bi tane de baston al.
BEBEK ARABASI VE ANA KUCAĞI:Tatlım biz kraft energy travel aldık.ana kucağı oto koltuğu tarzında ve araba en hafif oydu baktıklarım arasında hemen kapanıyor ve açılabiliyor kolay ilerliyor ben çok memnunum..
Bizi korkutmakızlar herşeyden önce ...geçmiş sayfaları okumadım yazan oldumu görmedim ama hastane çantanızı hazırlayın...
haziran girer girmez çantalar ortaya çıksın kapı eşiğine hzırlansın...
bende temmuz annesi olcam 21-29 arası bekle dediler doğumu ama 10 gün önce ve ya 10 gün sonrada olabilir dediler..artık kendimi çok ağır hissetmeye başladım. bebek çantamıda hazırladım doldurdumda doldurdum herşeyi..korkuyorum heycanlıyım endişeliyimde biraz..34. haftasındayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?