- Konu Sahibi nefertiti50
-
Bu arada çok fazla alışveriş yapmayın derim. Biz daha hamileyken indirim var diye astronot tulumu almıştık. Kışın 9-12 ay olacak demiştim. Ama bebeğim biraz iri olduğu için 7 aylıkken 12 aylık kıyafetler giydirmeye başladım. Tulum da elimde patladı.
Ben de 2010 temmuz annesi olacağım.Siz tecrübeli olarak kaç tane hastane çıkışı almıştınız?Benim 3 set oldu hepsi 10ar parça.Yeterli midir sizce?
Bir de kaç tane çıtçıtlı badi almalıyım ilk 3 aylık olarak?Şimdilik 5 tane aldım.Bir de hastane çıkışlarında var.Yani 8-9 tane oldu.Daha ne kadar almalıyım?
2 tane yetiyor canım , zaten bir tek doğumdan sonraki ilk saatler/belki ilk gün giydiriyorsun takım olarak .. sonra çıtçıtlı yarım kollu body giydirdik çorap ve eldivenle , öyle çıktık hastaneden biz mesela
ben 2 takım 7li =14 tane mothercareden kolsuz body almıştım , sanırım 2 - 3 ay kadar idare etmişti bizi .. sen bi 5-6 tane daha al . çünkü ilk günlerde alty değiştiriken küçük kazalar olabiliyor , yada bezin cinsinden veya bez bağlamayı bi türlü oturtamayınca taşmalar felan olabiliyor :kedi: o yüzden günde bir kaç kere bile üst değiştirdiğimiz oluyordu bizim ..
sağlıkla gelsin meleğin :Saruboceq:
bencede herşeyi zamanı gelince almak en mantıklısı..bende kızıma dünya kadar ayakkabı almıştım bir çekmece dolusu..benimde kızımın ayakları biraz küçük olduğundan ilk zamanlar hiç giyemedi.sonra ayakları etlendi boydan büyük,enden sıkıyor..herşeyi deneyerek ve görerek almak en iyisi..
ipeğumu benimde senin gibi daha etiketiyle kaldırdığım okadar çok şey var ki..
gerçekten süper bi topic ...etrafımda yeni doğum yapmış biri olmadığı ve ilk hamileliğim olduğu için alacaklarım konusunda kafam çok karışıktı sizden çok şey öğrendim çok teşekkürler...acaba hangi marka bebek arabası ve anakucağı tavsiye edersiniz....bu konuda kararsız kaldım....
Merhabalar,
Bende temmuz annesi olucam hayırlısıyla. Kızıma hastene çıkışı vs bakarken satıcı kafamı karıştırdı. Bütün yaz boyunca askılı yada kısa kollu bady giyemez üşür dedi. İzmir çok sıcak, hep uzun kollu mu giyer bebekler doğunca. Ona göre askılı fln bişi almıyım bende.. Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz??
Bebek arabası ve oto koltuğu baktık biz de.Ama karar veremedik bir türlü.Bizim aklımızda chicco almak vardı.Genelde kraft vardı baktığımız mağazalarda.Travel sistemin çok ağır olduğunu söyledi satıcı bir de.2009 anneleri sizlerden alan kullananlar hangisini önerirsiniz?Bir de marka ile model de belirtirseniz?Bizlere yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?