- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi nefertiti50
-
Ana kucaklarının içinde zaten 6 kg oluncaya kadar kullanılması gereken bir minder oluyor.
Ben modifiye edilmiş ürünler kullanmaya kesinlikle karşıyım.
Kaş yapayım derken göz çıkarma durumu olabilir.Oradaki çukur dolsun diyerek anakucağının formunu bozup bebeğimize istemeden zarar verebilirz bence.
Aynı durum park yataklarda da geçerli. İçlerine ilave yataklar satılıyor. Yatak konacak olsa içine ya beraber satarlardı ya da mutlaka şöyle bir yatakla kullanılmalı derlerdi.
Tam aksine hem park yatağımın üzerinde hem de kitapçığında kesinlikle başka yatak v.s koymayın yazıyor.
Canım bu yorgancıoğlunda güzel uyku setleri var fakat yerleri izmirde galiba. Sen internetten mi aldın uyku setini?
kızlar bebeklere emzık verelım mı sızce?verelım dersenız hangı marka alalım?
gögüs ucu kremı ne kullandınız annısler?belırlı bır marka var mı?
nefertiti50 bende bugün tam bunu soracaktım kaçar tane almak lazım meela benim çıtçıtlı badilerim 7 tane oldu.. ama ilk 15 gün zıbın giydireceksin diyolar göbeğinin iyileşmesi açısından... ondan adece 2 tane var...
bide sıcaklarda çıtçıtlı badi ütüne altlı üstlü takım yada çıtçıtlı tulum yeterli oluyomu..
yani nasıl giydireceğiz kızlar bide bu konuda yardımcı olun bize
nefertiti50 bende bugün tam bunu soracaktım kaçar tane almak lazım meela benim çıtçıtlı badilerim 7 tane oldu.. ama ilk 15 gün zıbın giydireceksin diyolar göbeğinin iyileşmesi açısından... ondan adece 2 tane var...
bide sıcaklarda çıtçıtlı badi ütüne altlı üstlü takım yada çıtçıtlı tulum yeterli oluyomu..
merhaba anneler,
bu topikte faydalı bilgiler verdiğiniz için teşekkürler. benim sorum sezeryan yapanlar için; yanınızda gece refakatçi kaldı mı ? kim kaldı ? eşiniz kaldı mı ? ben hem eşim hem annem kalsın istiyorum ama yapılacak işler neler ve tek refakatçi mi kalabiliyo ?
,hastane cıkısı,zıbın ve patıklılerden kacar tane alalım en az kızlar?bıde sıcakta gıyemez falan dıyorlarya kafam karıstı ıyce.
merhaba anneler,
bu topikte faydalı bilgiler verdiğiniz için teşekkürler. benim sorum sezeryan yapanlar için; yanınızda gece refakatçi kaldı mı ? kim kaldı ? eşiniz kaldı mı ? ben hem eşim hem annem kalsın istiyorum ama yapılacak işler neler ve tek refakatçi mi kalabiliyo ?
teşekkürler kızlar
ben ince bir yastık almaya karar verdim yorgan almıcam çünkü danıştığım arkadaşlar yazın penye battaniyler sonbaharda polar battaniye kullanırsın dediler kışında zaten uyku tulumu en iyisi dediler.. hem üstünü açma derdi hemde yorganı yüzün kapatma derdi yok
merhaba anneler,
valla şekerim zıbın falan eskide kaldı. bir sürü çıt çıtlı badi ve çorap al. hastane çıkışslarından 3 tane almıştım. sadece badylarini ve penye battaniyenilerini kullandım.izmir çok sıcak onun da etkisi var tabii.yaklaşık çeştii boylarda 15-20 tane bady aldm bütün yaz onlarla geçti. benim oğlumun reflüsü olduğu için çok kustu onlar kurtarıcım oldu.nefertiti50 bende bugün tam bunu soracaktım kaçar tane almak lazım meela benim çıtçıtlı badilerim 7 tane oldu.. ama ilk 15 gün zıbın giydireceksin diyolar göbeğinin iyileşmesi açısından... ondan adece 2 tane var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?