2010 Temmuz Anneleri : )

Güll bişi sorcam benim bebişimin hiç böyle 4 boyutlu fotosu yok,şimdi bulut kaan kime benziyo belli oluyomu babaya mı sana mı?

Güll bişi sorcam benim bebişimin hiç böyle 4 boyutlu fotosu yok,şimdi bulut kaan kime benziyo belli oluyomu babaya mı sana mı?

canım babamızında benimde fotomuz var profilde albümde )) bak bakalım :))) ama eşimde annemde bi kaç arkadaşımda bana benzetiyor :)))

canım babamızında benimde fotomuz var profilde albümde )) bak bakalım :))) ama eşimde annemde bi kaç arkadaşımda bana benzetiyor :)))

Anaaam cidden sana benziyo bu baby,ayy nasıl belli inanamadım.Aaaa çok güzel yaa benim de oğlum bana benzer inşallah.

Bu arada sen ne hoş bi hatunsun öyle...

Anaaam cidden sana benziyo bu baby,ayy nasıl belli inanamadım.Aaaa çok güzel yaa benim de oğlum bana benzer inşallah.

Bu arada sen ne hoş bi hatunsun öyle...

sağol canım 2 hafta sonra yine ayrıntılımız var onda dahada büyümüş olur :))))

valla kıslar pek özeniyorum bi çok oda resmi topladım dedemiz yaptırıcak odamızı :))) bebek şekerleri süslemeler neler neler :)))) teşekkür ederizzzz :)

Ayy evet çok harika şeyler var canım ben de ilk aylarda olmasa da sanırım 3 ya da 4. ayda yaparım.Babamızda istiyo.İnşallah o güünler de gelir.

yaa canım baktım resimler çok güzel
ama bebişin resmi sadece prafilde var galiba o da çok küçük
anlayamadımmmm (

Bugüne kadar hep 20 günde bir gittim ama
22 martta ayrıntılım var en son da 26 şubatta gitmiştim 1 aydan fazla olacak bu defa.

canım geçmişi okuyamadın
ben bu hafta rahatsızlandım
acile falan gittim NST ye bağladılar serum yedim
ağrılardan kıvranırken doktorumu aradım
umursamadı randevu alsın kontrol edeyim demiş
asistanı söylüyo
doktor değiştireceğim bu haftadan sonra da o yüzden merak ettim beni ayda 1 çağırıyordu
bakalım yenisi nasıl olacak

ekledim canımm :)

ayy canım yaaa kıyamam
çok şeker duruyo
benim bebeğim de hep yüzünü elleriyle kapatıyo niye acaba kendine dokunmak hoşlarına gidermiş bebişlerin ondan mı acebaa ?
ama en çok gülen resmini beğendim
küçük yaramaz anneye nasıl da poz vermişşş

Hadii yaa senin doktor ciğersizin tekiymiş canım yaa,değiştir sen onu kesin.
Benim doktorum çok iyi allah razı olsun kendi cep no.sunu bile verdi bize.Saolsun çok da ilgili.Sevioruz biz doktor amcamızı.
Aslında illaki o tarihi beklemem gerekmiyor gitsem yine giderim ama benim canım çok gitmek istemiyo.
Ayrıntılıyı beklyeceğim.

Ayy güll ben senin oğluşuna bayılsdım maşallah canım nasıl tatlu.
Nasıl gülmüş ya inanamıyorum.Rabbim sen nelere kadirsin.
Ben de bebişimi böle görmek istioruuuuuum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…