katremcım ıstemısın sen?
kımsecıkler kalmadı mı?
yok canım iki gün raporluydum
yarın işbaşı yapacağım
Arkadaşlar ben hastanede yatıyorum gözlem amaçlı..şimdilik bebeklerim de ben de iyiyiz..Takip edemedim son gelişmeleri,umarım herkes iyidir.fazla yazamıyorum yattığım yerden,hepinize sevgiler..
kıslarrrrrr bebeğimizin odası için wine li tiger lı egor lu sticker aldım tavan içinde ay dede ve yıldızlar aldım fosfor lu çok tatlılar yaaaa :)))) biride egor lu ama onun resmini bulamadım)))
Arkadaşlar ben hastanede yatıyorum gözlem amaçlı..şimdilik bebeklerim de ben de iyiyiz..Takip edemedim son gelişmeleri,umarım herkes iyidir.fazla yazamıyorum yattığım yerden,hepinize sevgiler..
çok güzelmiş canım
karanlıkta çok güzel parlar bunlar
kıslarrrrrr bebeğimizin odası için wine li tiger lı egor lu sticker aldım tavan içinde ay dede ve yıldızlar aldım fosfor lu çok tatlılar yaaaa :)))) biride egor lu ama onun resmini bulamadım)))
Kızlaaar mrb;
Bi kaç gündür giremedim.Nasılsınız?
Ben evimin telaşıyla uğraşıyorum biraz değişiklik yapmak istedim.Biraz değil çok olunca yoğunlaştım:))
Umutluudan haber var mı geçmişe bakamayacağım şidi gözlerim ağrıyo okuyamam.
Yaa benim karnımda ağrılar hissediyorum ara sıra hareketlerini de hissetmeye başladım ama bu normal mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?