2010 Temmuz Anneleri : )

kıslarrrrrr bebeğimizin odası için wine li tiger lı egor lu sticker aldım tavan içinde ay dede ve yıldızlar aldım fosfor lu çok tatlılar yaaaa :)))) biride egor lu ama onun resmini bulamadım )))

Eklentiler

• $1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $getfile.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar ben hastanede yatıyorum gözlem amaçlı..şimdilik bebeklerim de ben de iyiyiz..Takip edemedim son gelişmeleri,umarım herkes iyidir.fazla yazamıyorum yattığım yerden,hepinize sevgiler..

Arkadaşlar ben hastanede yatıyorum gözlem amaçlı..şimdilik bebeklerim de ben de iyiyiz..Takip edemedim son gelişmeleri,umarım herkes iyidir.fazla yazamıyorum yattığım yerden,hepinize sevgiler..

maşallah canımm daha iyi ol inşallah
sevgiler

kıslarrrrrr bebeğimizin odası için wine li tiger lı egor lu sticker aldım tavan içinde ay dede ve yıldızlar aldım fosfor lu çok tatlılar yaaaa :)))) biride egor lu ama onun resmini bulamadım )))

çok güzelmiş canım
karanlıkta çok güzel parlar bunlar

iyi olmana sevindim canım sen iyi olda arada bir bizi haberdar et opuyorumnanaktan

Kızlaaar mrb;
Bi kaç gündür giremedim.Nasılsınız?
Ben evimin telaşıyla uğraşıyorum biraz değişiklik yapmak istedim.Biraz değil çok olunca yoğunlaştım:))

Umutluudan haber var mı geçmişe bakamayacağım şidi gözlerim ağrıyo okuyamam.

Yaa benim karnımda ağrılar hissediyorum ara sıra hareketlerini de hissetmeye başladım ama bu normal mi ki?

liyacım seni tekrar görmek ne güzel. tekrar banlanma ne olur :Saruboceq:

güle güle kullansın bulut kağan bebek opuyorumnanaktan

Bi de bulantılarım geri geldi.ıki sabahtır kusup duruyorum afedersiniz.

Çoktan geçmişti aslında,neden böyle oluysa doktora gitmeme de daha çok var 22 marttta gidicem.

hoşgeldin miss kolay gelsin ev değişlikliği...

iyisindir umarım
... opuyorumnanaktan

Aaaa liya gelmiş canım iyi olmana çok sevindim.Dikkat et kendine ve bebişlere Allaha emanet olun inşallah...

Ayyy cidden Bulut Kaanın odası çok güzel olacak:))
Ayy bunun adı da çok güzel maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…